reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:
przyprowadzili go w kajdanach z karnego:baffled::baffled:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D
typowa blondynka:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:

Jestem i ja :)
Troche pozno ale jstem Dzis to padam maxymalnie na twarz.Udalo mi sie kupic zabawke dla Laury o kotrej myslalam juz dawno taka do cwiczenia motoryki :)
Laura zobaczyla zajca czy krolika i nie mogla sie z nim rozstac wiec go kupilam.Byla z nim na placu zabaw a teraz z nim spi:-D
Zrobilam pranie, posprzatlam w kuchni.

kurcze myślałam że Niki juz nie załapie ale ty miałaś przeczucie:tak:
będZie dobrze no musi być:tak::tak::tak::tak:
ania a czego szukasz w ikei???????????ja żałuję że tu nie ma ikei najbliższa w poznaniu u dowiklusi:-Da uwielbiam niektóre rzeczy z ikei:tak::tak::tak:
a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cm
Witm i ja:tak::tak:
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy :tak::tak::tak: wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek:tak::tak::tak: Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m :tak::tak::tak:
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem:baffled::baffled::baffled: jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac:baffled::baffled::baffled:
ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowala:-D
Witam się a wszystkimi!
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma:baffled:
U nas też pogoda fatalna.

Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać:wściekła/y: Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic:confused:
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych rat:no:Ale jak ona ma chęc to musze kuć żelazo:-D:-D:-D
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.:baffled:
Ide kawe parzyć:-)
dobra tesciowa ja bym korztsala:tak:
Mamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinke :tak::tak::tak: i teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam:szok::szok::szok:
no to ladnie rodzinke zaniedbujesz:szok::-D
Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już
uwielbiam takich gosci:baffled:
My po obiadku,ziemniaczki z jajem sadzonym a na podwieczorek gofery planuję.
Malinko,kopiujesz adres strony z produktem:tak:.
Anka,kobiałko,Ty się trochę z zakupami opanuj;-):tak::-D:-D!
lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nim:-D
joasiu olej tą presję co ma być to będzie a pod presją to tylko gorzej:tak:a stres swoje robi wiem kochana jak ja zdałam to i ty w końcu zdasz ...jutro będzie ten twój dzień:tak:ja jak dzień przed egzaminem jeździłam na placu to mój instruktor chiał odwołać egzamin:zawstydzona/y:i powiedził że prędzej mu kaktus wyrośnie jak ja zdam i co?????????zdałam:tak:będzie dobrze:tak::tak::tak:
nie ma jak kogos podbudowac:-D
Jestem tylko oglądałam z chłopakami Kevina,bo Olowi wszystkie części się zamaniło mieć:baffled: i na razie tylko pierwszą część przerobiliśmy:tak:.Gofry popieczone i zostały ze 3 dla Mirka.Ja okna pomyłam a tu deeeeeeeeeeeszcz:wściekła/y::wściekła/y:.
gofry mniammmmmm
A moi szaleja na całego:tak:Po balkonie i po moim pokoju:-DJuz mi dzialaja na nerwy ale poki nie marudza i nie rycza niech sie "bawia":tak::tak::tak:
oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balagan:baffled::-D
Obiecałam iiiiiiiiiiiiiii lecieć po talerzyki;-):tak:,bo tortem urodzinowym dzielę:happy2:.
Zobacz załącznik 147360
dawaj dawaj:-p
ładny ładny- dzieki :tak: ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkę:sorry2:mnie stac mnie na taki wydatek......:-(

troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem:baffled:

okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim:szok::szok:

najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony:-D:-D:-D:-D:-D

ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke:-D:-D:-D:-D:-D

najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś:tak:

ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa:baffled::baffled::baffled:

gosciu przekret a wlascicelka napewno nielepsza:baffled:
Wozek fajniutki:tak:wiec nie zastanawiaj sie heheh nie znam parametrow ale warty zainteresowania:tak:

Napewno cię poinformują

A ja jesten w trakcie robienia m kolacji

Jestem i ja :)
Troche pozno ale jstem Dzis to padam maxymalnie na twarz.Udalo mi sie kupic zabawke dla Laury o kotrej myslalam juz dawno taka do cwiczenia motoryki :)
Laura zobaczyla zajca czy krolika i nie mogla sie z nim rozstac wiec go kupilam.Byla z nim na placu zabaw a teraz z nim spi:-D
Zrobilam pranie, posprzatlam w kuchni.

a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cm

ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowala:-D

dobra tesciowa ja bym korztsala:tak:

no to ladnie rodzinke zaniedbujesz:szok::-D

uwielbiam takich gosci:baffled:

lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nim:-D

nie ma jak kogos podbudowac:-D

gofry mniammmmmm

oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balagan:baffled::-D

dawaj dawaj:-p

gosciu przekret a wlascicelka napewno nielepsza:baffled:
Wozek fajniutki:tak:wiec nie zastanawiaj sie heheh nie znam parametrow ale warty zainteresowania:tak:
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziej:baffled::baffled::baffled:

Napewno cię poinformują

A ja jesten w trakcie robienia m kolacji
smacznego
Wyslalas mi zaproszenie na nk?
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziej:baffled::baffled::baffled:

takie przekretasy sa najlepsi jeden na drugiego a wkoncu nie rozwiaza sprawy i sprawca bedzie nieznany:-D

reklama
Dzisiaj nie ma duzo do nadrabiania. :-) Tylko zajrzałam i ide spac bo u mnie juz wszyscy dawno spią a i mnie jakoś oczy sie kleją:sorry2:Rano jadę na rehabilitacje z Zuzką-mam nadzieje że nie będzie padać:baffled:
Miłego wieczorku!!;-)

Do góry