Jadźka
mama 2 synów
Znowu ja jestem i nikogo niema:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ładny ładny- dzieki ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkęmnie stac mnie na taki wydatek......:-(meduska szukałaś nie drogiego wózkka:
ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa
a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cmkurcze myślałam że Niki juz nie załapie ale ty miałaś przeczucie
będZie dobrze no musi być
ania a czego szukasz w ikei???????????ja żałuję że tu nie ma ikei najbliższa w poznaniu u dowiklusia uwielbiam niektóre rzeczy z ikei
ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowalaWitm i ja
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac
dobra tesciowa ja bym korztsalaWitam się a wszystkimi!
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma
U nas też pogoda fatalna.
Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych ratAle jak ona ma chęc to musze kuć żelazo
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.
Ide kawe parzyć:-)
no to ladnie rodzinke zaniedbujeszMamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinke i teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam
uwielbiam takich gosciWitam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co. Godziny mu się trochę pomyliły po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już
lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nimMy po obiadku,ziemniaczki z jajem sadzonym a na podwieczorek gofery planuję.
Malinko,kopiujesz adres strony z produktem.
Anka,kobiałko,Ty się trochę z zakupami opanuj;-)!
nie ma jak kogos podbudowacjoasiu olej tą presję co ma być to będzie a pod presją to tylko gorzeja stres swoje robi wiem kochana jak ja zdałam to i ty w końcu zdasz ...jutro będzie ten twój dzieńja jak dzień przed egzaminem jeździłam na placu to mój instruktor chiał odwołać egzamini powiedził że prędzej mu kaktus wyrośnie jak ja zdam i co?????????zdałambędzie dobrze
gofry mniammmmmmJestem tylko oglądałam z chłopakami Kevina,bo Olowi wszystkie części się zamaniło mieć i na razie tylko pierwszą część przerobiliśmy.Gofry popieczone i zostały ze 3 dla Mirka.Ja okna pomyłam a tu deeeeeeeeeeeszcz.
oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balaganA moi szaleja na całegoPo balkonie i po moim pokojuJuz mi dzialaja na nerwy ale poki nie marudza i nie rycza niech sie "bawia"
dawaj dawajObiecałam iiiiiiiiiiiiiii lecieć po talerzyki;-),bo tortem urodzinowym dzielę.
Zobacz załącznik 147360
ładny ładny- dzieki ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkęmnie stac mnie na taki wydatek......:-(
troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem
okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim
przyprowadzili go w kajdanach z karnego
najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony
typowa blondynka
ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke
najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś
ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa
Napewno cię poinformująładny ładny- dzieki ale ja szuam niedrogiego czli do 400 zł max jakas używkęmnie stac mnie na taki wydatek......:-(
troszkę przejrzalam tylko co pisałyście nie bardzo chce mis ie juz odpisywac, wykonczona jestem
okazalo sie ze ten gościu to jakis przekręt-kryminalista az sie balam tam wejśc na salę zeznawac opzy nim
przyprowadzili go w kajdanach z karnego
najlepsze było- sędzina pyta czy jest pani pewna ze to ta osoba siedziala za kierownica- aja noo.... na 100% nie- ale ten kierowca mial tak samo niemiły wyraz twarzy jak oskarżony
typowa blondynka
ale potem dodałam że tamten był mniej wiecej 30-40 lat ciemna karnacja jak tamten ciemne włosy tyle że ten mial taz ogolone na kilka mm a tamten miał dłuższe, ale to racej nie jest owód dla którego to nie mógłby byc on błeheheh to juz nie patrzyła na mnie jak na idiiotke
najgprsze ze gośiu sie nei przyznaje a wlacicielka samochodu nie pryszła na sprawe i bedzie jeszcze raz wzywana i dostała 500 zl grzywny za niewstawienie sie jako swiadek i przymusowe doprowadzenie na nastepny trmin- szkoda tylko, że nie wiemy jaki bedzie wynik sprawy- chyba że nas poinformują jakoś
ja juz padam- ide tylko poplacic jeszcze rachunki i spadam spac bo coś mnie glowa dzisiaj wogóle pobolewa
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziejJestem i ja
Troche pozno ale jstem Dzis to padam maxymalnie na twarz.Udalo mi sie kupic zabawke dla Laury o kotrej myslalam juz dawno taka do cwiczenia motoryki
Laura zobaczyla zajca czy krolika i nie mogla sie z nim rozstac wiec go kupilam.Byla z nim na placu zabaw a teraz z nim spi
Zrobilam pranie, posprzatlam w kuchni.
a ja bylam w Ikei popatrzec na lozka dzieciece i nawet jedno mi sie spodobalo.Takie co rosnie razem z dzieckiem 80*200cm
ciocia to wpadnij w sobote mi poprasowac bo akurat bede sie pakowala
dobra tesciowa ja bym korztsala
no to ladnie rodzinke zaniedbujesz
uwielbiam takich gosci
lubie robic zakupki przy okazji Lali dostala zabawke do cwiczenia motoryki i pieknego zajaca czy to krolik ktorego sama sobie wybrala a teraz spi z nim
nie ma jak kogos podbudowac
gofry mniammmmmm
oj ja to mam teraz szal w domu piski, krzyki i balagan
dawaj dawaj
gosciu przekret a wlascicelka napewno nielepsza
Wozek fajniutkiwiec nie zastanawiaj sie heheh nie znam parametrow ale warty zainteresowania
smacznegoNapewno cię poinformują
A ja jesten w trakcie robienia m kolacji
tak, tak ona nielepsza- bo wogole o on sie nie przyznaje do winy i twierdzi że ona go wrabia, bo on niby sie znia rozstał w lipcu a ten wypadek byl wsierpniu i z ona ma jakiegos nowego tez kryminalistę i ze niby tez do niego podobny ble ble ble sranie w banie nei wiadomo jak to tam jest baprawde- male OC bylo niezaplacone w samochodie i zonk bo my w koncu kasy nie dostalismy bo nie wiadoo bylo jak to załatwic wszedzie nas odsylali gdze indziej