reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)

reklama
Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
ale fajnie tzn ona pewnie wolałaby mieć to już za sobą:-D:-Dtrzymam kciukasy co by szybko i sprawnie poszło:tak::tak:

Witam :tak:

Ruszyliśmy wczoraj w końcu na działkę :tak: Helenka się wyhasała :tak: Miała kolegę do zabawy :tak: Przywieźli go żeby się ospą zaraził:sorry2:
Anika przespała większość czasu na powietrzu, za to w nocy było gorzej :baffled:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA PIETRUCHÓW :tak::tak::tak:

Malinka, gratulacje dla zębolka :-p

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:
Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))
zdrowka zycze:tak::tak:

a mnie ucho już nie boli uupiii :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
pomógł wik :tak::tak::tak::tak::tak::tak: smarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:

Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

zdrowka zycze:tak::tak:

no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:

gratki kolejnego zęba czyli ida tu hurtowa zęby :)))

Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

Ostatnia edycja:
Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

a to twoje dziecko ma 3 miechy i juz w piaskownicy sie bawi??????????

reklama
Witam WSZYSTKICH!!!​

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)​

A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?​
kochana wszystko jest mozliwe moj m dostal dwa pierwsze zeby jak mial 2 miesiace a jak byl w wieku naszej corki mial juz prawie wszystkie:szok::szok::szok:

Do góry