reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To się naspałam jutro,właśnie była kolezanka z pracy ,ze jutro znowu do pracy na rano :baffled:dwie dziewczyny odchodzą z pracy więc znowu sie nie wyśpie:szok:
Dowikluś to nie jest tak że my charytatywnie ,bo oni nam płacą za to ,ze i sprzątamy ,dla nas to dodatkowy grosz,ale faktycznie robimy to ,bo jak nie my to kto,choć ni w ząb nam nie pasuje,ale głupio by nam było powiedzieć im ,że nie pomożemy,jakoś ja mam taki charakter ,ze by mnie sumienie gryzło:tak:
Oj biedna Ty:no:To sie znowu nie wyspisz:no:
To ale tam u Was w pracy rotacje sa:baffled:

Moje dziewczynki juz wypiły mleczko i Klaudia juz spi a Wiktoria zasypia:tak:
Dominik oglada Gdzie jest Nemo a M smazy szaszłyki na patelni bo tak pada ze na grilla nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

reklama
ello

melduje sie dopiero wieczorkiem
Dzis mielismy super dzionek.Rano o 6 odebralam kuzyna o 13 pojechalismy na trodel a potem na miasto na deserek a teraz saczymy piwko :))
Laura na miescie zalapala sie na dmuchany zamek Bardzo zadowolona super bawila sie z dzieciaczkami:tak:

Agnieszka no to dalas w gardelko:tak:
Dowikla rzuc fotka:tak:

ehhh juz wolaja no nic uciekam bawcie sie dobrze
Kolorowych snow:-)

No to jestem i ja myslalam ze bede miala co nadrabiac a tu zaledwie jedna strona:szok::szok::szok::szok::szok: kac mi szybko przeszedl po rosolku wiec niedziela jednak byla udana:tak::tak: pojechalismy do rodziny od m potem na lody przyjechalismy jakos po 20 polozylam Emily spac m zamowil jedzonko i fajnie spedzilismy czas ale niestety nie dlugo bo musial do roboty jechac:baffled::baffled::baffled: potem wlaczylam kompa i mialam do was zajrzec i kumpela dzwonila rozmawialam z nia od 21 do teraz :szok::szok::szok::szok:normalnie az mnie buzia boli 2,5 godz gadania robia swoje :-D:-D:-D:-Da teraz jestem juz tak zmeczona ze ide zaraz spac musze odespac wczorajszy dzien do jutra kobietki:tak::tak::tak:

Pierwszaaaaaaaaaa ;-):tak::-D.
ja w sumie powinnam się cieszyć, mam to wszystko o czym marzyłam, męża, śliczą córeczkę i w środę przeprowadziliśmu się do własnego domu ale mimo wszystko jakoś mi źle, chyba jestem po prostu zmęczona, cała ta przeprowadzka i sprzątanie, nie moge się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć
Koffana,każdy ma chwilę zwątpienia:tak:.A Ty gdzieś z moich okolic:sorry2:;-),co?

nie zagłosowałaś :no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
To podrzuć linka to nadrobię;-):tak:.

Ja też mam fajną grę, gra w nią mój syn, ale ja też czasem lubię heheheh .:-DGra na logiczne myślenie. Na początku łatwiutka, a potem robi się nieco trudniejsza :-)
Ice Breaker - gry online na Giercownia.pl
Wypróbuję;-):tak:.

No i strzeliłam 31 jeden pościków
trzeba polać...
k035.gif
Ciekawe co na 100 postawisz;-):happy2:?

dowikluś ja też od jakiś 2 godzin mobilizuję się do prasowania i tak mi się nie chce że zwlekam:-D:-D:-D:-D:-Dpietruszka położył się z antoszką i kimają a ja obiecuję sobie zaraz zabrać się za prasowanko ale jakoś tak mi schodzi:baffled::baffled::baffled:
A ja wczoraj 2 godzinki potańcowałam:tak:,bo koszulki małżowi się pokończyły:-p.

troszkę czasu trzeba i będzie git :-)

zdolny ten Twój mąz :-D:-D:-D:-D
A kaca nie zazdroszczę :baffled::baffled:

Nawet nie zauważyłam ,a stuknął mi 100o postów.
Stawiam wszystkim.
Częstujcie się.

Dobra panienki moje kochane czas uciekać,bo nikogo nie ma .
Prasowanie na mnie też czeka.
Może nocką zajrzę
Miłego wieczoru.
Toż przypominałam o zbliżającym się tysiączku;-):tak::-p.
W sobotę wieczorem sensację w bloku miałam :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::szok:.Było już po 23-ej i chciałam wózek na kłódkę zamknąć,w przedpokoju zapaliłam światło(wizjera w drzwiach nie mam:no:),otwieram drzwi(na klatce światło zgaszone) a tu jakiś chłop z 2 workami po śmieciach stoi tyłem do mnie przy barierce:szok:.Zapaliłam światło i pytam się czego tu szuka(a to jakiś bezdomny był,śmierdziało na kilometr:sorry2:),nawet się nie odwrócił:no:,coś wymamrotał i powalił na górę(mieszkam na I piętrze).To ja wózka już nie zaczepiałam,tylko do mieszkania wstawiłam i rowerek Olka też odczepiłam i schowałam.Stare nawet nie wstało to zadzwoniłam na Policję,po 10 minutach byli i wyprowadzili go z bloku :tak: a skubaniec po ciemku prawie na 4 piętro wylazł:szok: i się położył i spał.W bloku jest domofon,na którego konserwację płacimy co miesiąc po 1zł :angry::angry::angry: zamek w drzwiach nie działa:no: i KAŻDY może sobie wejść.Dzisiaj z sąsiadką lecimy na skargę do spółdzielni,niech się w końcu do roboty wezmą,bo smrodów i sików po kątach już chyba wystarczy.
Ja tak z rana bo Mirka do w-Wy wyprawiałam (zaspaliśmy:-p:tak::-D) i sen jakoś nadejść nie chciał:no:

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:

wszystkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń:tak:.
Gratki dla Antosia na zębolka:tak:.

troszkę czasu trzeba i będzie git :-)

zdolny ten Twój mąz :-D:-D:-D:-D
A kaca nie zazdroszczę :baffled::baffled:

Nawet nie zauważyłam ,a stuknął mi 100o postów.
Stawiam wszystkim.
Częstujcie się.

Dobra panienki moje kochane czas uciekać,bo nikogo nie ma .
Prasowanie na mnie też czeka.
Może nocką zajrzę
Miłego wieczoru.
mniam mniam ale bym sie napila jakiegos drineczka. gratuluje 1ooo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja sobie farbnełam włoski,wygonilam M z dziecmi na spacer i posprzatałam sobie cała chatke no i wyprasowałam chyba z trzy suszarki prania:szok::szok::szok:No ale drugie tyle mi jeszcze zostało:-D:-D:-D
Ale juz mi napiernicza kregosłup wiec na dzisiaj juz wystarczy:tak:
:szok::szok:ae sie narobilas, mi sie ne che nic od tygodnia:no:

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

dolaczam sie do zycszen:tak::tak::tak:
ojej, ja mam takiego lenia teraz ze M wszystko za mnie robi(zmywanie garów i ogarnianie ogonie) a prania da prasowanua mam tyle ze......:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a mam chote tylko lezec w lzku i spacc-nic wiecej:no::no::no::no::no:

reklama
Do góry