reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:
Dołączam się do życzeń.
PIOTRKI WSZYSTKIEGO NAJ :tak::tak::tak::-):-):-)

i gratki za zębola Antka :-):-):-):-)

reklama
witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))

witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))
ojjjjj dużo zdrówka :tak::tak::tak:

reklama
Do góry