reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Trzymam kciuki.

Dziewczynki chcę kupić spacerówkę bo ten wózek co mam to masakra i upatrzyłam sobie nawet na allegro tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opinii o nim. Może wy coś wiecie. Bo wchodziłam nawet na tematy o wózkach zadałam pytanko i nic
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro
Ogólnie wózek wygląda na porządny,ale ze zdjęcia więcej powiedzieć się nie da.
Ja miałam kilka lat temu w sumie podobny do tego,ale koła miał pompowane.
Mój był GRACO .Byłam z niego mega zawolona.
Oddałam takiej biedniejszej rodzinie i do dzisiejszego dnia z niego korzystają :-):-).Jak więc widać wózek nie do zdarcia.:-D:-D:-D:-D

Trzymam kciuki.

Dziewczynki chcę kupić spacerówkę bo ten wózek co mam to masakra i upatrzyłam sobie nawet na allegro tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opinii o nim. Może wy coś wiecie. Bo wchodziłam nawet na tematy o wózkach zadałam pytanko i nic
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się podoba, widziałam wózki tej firmy :tak: Niczego sobie :tak: Ja bym poszukała podobnego z przekładana rączka, gdzieś takie widziałam :tak:

Znalazłam
http://www.allegro.pl/item670585747_wozek_spacerowka_fuzzion_z_przekladana_raczka.html

Ostatnia edycja:
Mi się podoba, widziałam wózki tej firmy :tak: Niczego sobie :tak: Ja bym poszukała podobnego z przekładana rączka, gdzieś takie widziałam :tak:

Znalazłam
WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (670585747) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny ten z przekładana rączką.
Mamo Helenki ,tylko jeden problem .Nie wiemy czy to przypadkiem nie chodzi o zdecydowanie niższą cenę tego wózka ze wzgledu na przebarwienia na budce.
W sumie przebarwienia to niewielka wada a wózek kosztuje połowę,więc niezła okazja.
Normalnie ten wózio kosztuje ponad 400 zł.w tej samej firmie.

Ja znalazłam firmę produkującą te wózki.
Tak piszą o sobie:
Witamy! - ARTI - Artykuły dziecięce i zabawki, wózki, łóżeczka, kojce, krzesełka
Firma jest kilka kilometrów ode mnie :-D:-D:-D

reklama
Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

zdrowka zycze:tak::tak:

no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:
to my też gratulujemy ząbka:tak::tak:

Witam WSZYSTKICH!!!​

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)​

Ja też dołanczam się do GRATULACJI.

A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?​

ślinić się może antoni od 2 miesięcy się ślinił pchał łapki do buzi a ząbek wyszedł jak miał m-cy:tak::tak::tak:ale moja znajoma ma córeczkę starszą od antoniego o 1 dzień a ząbek pierwszy miała jak ola skończyła 2 m-ce co było dla mnie szokiem:tak::tak:

Dziewczynki dziś Kubuś o 18 ma pierwsze zajęcia w "Jadze" z zachowań społecznych.
Trzymajcie kciuki,żeby nową ciocie zaakceptował i mi wstydu nie narobił.:-D:-D:-D
Jak ją na początek od głupków nawyzywa to kiepsko widzę ich współpracę:baffled::baffled::-(.
hi hi trzymamy kciukasy :tak::tak::tak::tak:a jak nawyzywa to odrazu będą wiedziały że żartów nie ma i trzeba pracować sumiennie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale wiem co pizesz mój adam do dzisiaj potrafi powiedzieć tak że płonę ze wstydu a ma 10 lat no ale cóż on mówi co myśli:-D
Trzymam kciuki.

mi bardzo się podoba ja miałam dla juli podobny beby drems i byłam bardzo zadowolona do dzisiaj na strychu stoi tak w razie W:tak::tak::tak::tak:a za tą cenę ja bym się nie zastanawiała :tak::tak::tak:

my zaliczyłyśmy z julią i antochem spacer zakupy i plac zabaw:tak:zaraz jak antoszka zaśnie to gotujemy z julcią zupę pieczrkową wreszcie wróciła moja pomocnica:tak::tak::tak::tak:tak się cieszę że ona już jest:tak::tak::tak:

Do góry