reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja:-)
My dzisiaj wyspani i juz po sniadanku:-)Pogoda taka sobie:no:Nkiby cieplo ale słonca oczywiscie nie ma:no::no::no:

MALINUS
Gratuluje kolejnego Antosiowego zabka:tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszgo dla wszystkich Piotrkow:tak::tak::tak:

reklama
Witam się w poniedziałek.
Pzejrzałam najpierw i od razu odpisuję.
No to jestem i ja myslalam ze bede miala co nadrabiac a tu zaledwie jedna strona:szok::szok::szok::szok::szok: kac mi szybko przeszedl po rosolku wiec niedziela jednak byla udana:tak::tak: pojechalismy do rodziny od m potem na lody przyjechalismy jakos po 20 polozylam Emily spac m zamowil jedzonko i fajnie spedzilismy czas ale niestety nie dlugo bo musial do roboty jechac:baffled::baffled::baffled: potem wlaczylam kompa i mialam do was zajrzec i kumpela dzwonila rozmawialam z nia od 21 do teraz :szok::szok::szok::szok:normalnie az mnie buzia boli 2,5 godz gadania robia swoje :-D:-D:-D:-Da teraz jestem juz tak zmeczona ze ide zaraz spac musze odespac wczorajszy dzien do jutra kobietki:tak::tak::tak:
Masz gadane kochana :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Pierwszaaaaaaaaaa ;-):tak::-D.

Koffana,każdy ma chwilę zwątpienia:tak:.A Ty gdzieś z moich okolic:sorry2:;-),co?

To podrzuć linka to nadrobię;-):tak:.

Wypróbuję;-):tak:.

Ciekawe co na 100 postawisz;-):happy2:?

A ja wczoraj 2 godzinki potańcowałam:tak:,bo koszulki małżowi się pokończyły:-p.

Toż przypominałam o zbliżającym się tysiączku;-):tak::-p.
W sobotę wieczorem sensację w bloku miałam :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::szok:.Było już po 23-ej i chciałam wózek na kłódkę zamknąć,w przedpokoju zapaliłam światło(wizjera w drzwiach nie mam:no:),otwieram drzwi(na klatce światło zgaszone) a tu jakiś chłop z 2 workami po śmieciach stoi tyłem do mnie przy barierce:szok:.Zapaliłam światło i pytam się czego tu szuka(a to jakiś bezdomny był,śmierdziało na kilometr:sorry2:),nawet się nie odwrócił:no:,coś wymamrotał i powalił na górę(mieszkam na I piętrze).To ja wózka już nie zaczepiałam,tylko do mieszkania wstawiłam i rowerek Olka też odczepiłam i schowałam.Stare nawet nie wstało to zadzwoniłam na Policję,po 10 minutach byli i wyprowadzili go z bloku :tak: a skubaniec po ciemku prawie na 4 piętro wylazł:szok: i się położył i spał.W bloku jest domofon,na którego konserwację płacimy co miesiąc po 1zł :angry::angry::angry: zamek w drzwiach nie działa:no: i KAŻDY może sobie wejść.Dzisiaj z sąsiadką lecimy na skargę do spółdzielni,niech się w końcu do roboty wezmą,bo smrodów i sików po kątach już chyba wystarczy.
Ja tak z rana bo Mirka do w-Wy wyprawiałam (zaspaliśmy:-p:tak::-D) i sen jakoś nadejść nie chciał:no:
przypomnienia o 1000 nie zauważyłam,albo nie czytałam tamtej stronki :zawstydzona/y:.
PRZEPRASZAM.
A sytuacja z bezdomnym nie do pozazdroszczenia.:baffled::sorry2::no:

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:
Przyłączam się do życzeń dla PIOTRKÓW
Malinka gratulki za zębolka :-)

mniam mniam ale bym sie napila jakiegos drineczka. gratuluje 1ooo:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

:szok::szok:ae sie narobilas, mi sie ne che nic od tygodnia:no:

dolaczam sie do zycszen:tak::tak::tak:
ojej, ja mam takiego lenia teraz ze M wszystko za mnie robi(zmywanie garów i ogarnianie ogonie) a prania da prasowanua mam tyle ze......:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a mam chote tylko lezec w lzku i spacc-nic wiecej:no::no::no::no::no:
odpoczywaj dopóki możesz.:-D:-D:-D

zaciskam:tak::tak::tak:

moja julineczka jeszcze śpi antoszka drzemie jaki luz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
julcia wróciła od babci wypoczęta zadowolona tylko mówi że za krótko:szok::szok::szok:
w sierpniu jeszcze pojedzie nie wiem może i ja pojadę na troszkę:confused::confused::confused:
im zawsze za krótko.
Fakt ,kiedyś kolonie np: były pełne 3 tygodnie i minansowo jeszcze w miarę,a teraz turnusy są po 2 tygodnie i za kosmiczne pieniądze do tego.
Twoja dzieci i tak mają szczęście,że macie rodzinkę nad morzem :tak::-):-)
Ja za Klaudii turnus 2 tygodniowy w Zaroślaku płacę 1495 zł.:wściekła/y::wściekła/y:.
A w sierpniu chce jeszcze jechać do Strzegomia na obóz konny z przygotowaniem do brązowej odznaki za kolejne 950 zł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie szok jakie są ceny :angry::angry::no::no::szok::szok::szok:

witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))
z lekarzami tak teraz jest.
U nas też ciężko się dostać do przychodni tego samego dnia.:-(

a mnie ucho już nie boli uupiii :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
pomógł wik :tak::tak::tak::tak::tak::tak: smarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
cieszę się.

agnes to super...ja wick mam zawsze w domku na ból ucha przeziębienie katar zawsze pomaga:tak::tak:
ja też to mam .Do tego jeszcze pulmex baby i oilbas w kropelkach.:tak::-)

Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
kciuki trzymam za szybko i małoboleśnie .Będzie dobrze.

Witam :tak:

Ruszyliśmy wczoraj w końcu na działkę :tak: Helenka się wyhasała :tak: Miała kolegę do zabawy :tak: Przywieźli go żeby się ospą zaraził:sorry2:
Anika przespała większość czasu na powietrzu, za to w nocy było gorzej :baffled:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA PIETRUCHÓW :tak::tak::tak:

Malinka, gratulacje dla zębolka :-p
Mamo Helenki po takim czasie to już ospa nie zaraża.
Ospa najbardziej zaraża tuż przed wysypaniem ,kiedy jest się tylko nosicielem.
Potem z dnia na dzień coraz mniej.
Fajnie,że już na działeczce byliście.:tak::-)

Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

zdrowka zycze:tak::tak:

no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:
gratuluję kolejnego zębolka

Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

Klaudia miała 4.5 mies.jak wyszły jej pierwsze 4 zęby w przeciągu 2 dni.:tak::-):-)
Możliwe ,że i Twojemu szybko wyjdą,albo będą szły dłużej i w pełnym ślinieniu.:baffled:

Dziewczynki dziś Kubuś o 18 ma pierwsze zajęcia w "Jadze" z zachowań społecznych.
Trzymajcie kciuki,żeby nową ciocie zaakceptował i mi wstydu nie narobił.:-D:-D:-D
Jak ją na początek od głupków nawyzywa to kiepsko widzę ich współpracę:baffled::baffled::-(.

a to twoje dziecko ma 3 miechy i juz w piaskownicy sie bawi??????????

No i nawet mówi... hi hi Nie ten młodszy spał prawie cały czas tylko budził sie do jedzenia, a mam jeszcze Seweryna 3 latka

Klaudia miała 4.5 mies.jak wyszły jej pierwsze 4 zęby w przeciągu 2 dni.:tak::-):-)
Możliwe ,że i Twojemu szybko wyjdą,albo będą szły dłużej i w pełnym ślinieniu.:baffled:
ale oprucz tej ślinki to i chyba go bolą, bo wszystko idzie do buzi, smoka wypluwa i wkłada piąstki i potrafi przy tym płakulać

Dziewczynki dziś Kubuś o 18 ma pierwsze zajęcia w "Jadze" z zachowań społecznych.
Trzymajcie kciuki,żeby nową ciocie zaakceptował i mi wstydu nie narobił.:-D:-D:-D
Jak ją na początek od głupków nawyzywa to kiepsko widzę ich współpracę:baffled::baffled::-(.
Trzymam kciuki.

Dziewczynki chcę kupić spacerówkę bo ten wózek co mam to masakra i upatrzyłam sobie nawet na allegro tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opinii o nim. Może wy coś wiecie. Bo wchodziłam nawet na tematy o wózkach zadałam pytanko i nic
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro

No i nawet mówi... hi hi Nie ten młodszy spał prawie cały czas tylko budził sie do jedzenia, a mam jeszcze Seweryna 3 latka

ale oprucz tej ślinki to i chyba go bolą, bo wszystko idzie do buzi, smoka wypluwa i wkłada piąstki i potrafi przy tym płakulać

Trzymam kciuki.

Dziewczynki chcę kupić spacerówkę bo ten wózek co mam to masakra i upatrzyłam sobie nawet na allegro tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opinii o nim. Może wy coś wiecie. Bo wchodziłam nawet na tematy o wózkach zadałam pytanko i nic
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro

widac porządny koła spore
ale ważne by tobie pasował moze można go na żywo obejrzeć to ci by pomogło podjąc decyzje

reklama
Do góry