Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
WITAMWitam :-)
Dawnoooooooooooooo tu nie zaglądałam
ale myslę że jestem przez niektóre rozpoznawana;-)
jestem na bezrobotnym żona pewnego samca i matka 3 urwisów:-)
częstoo cierpię na brak czasu ale wiecie dzieci dają popalic
i jestem nałogowiczką BB
Pokarze ci na miescie jak bedziemy gdzie to jest ale bylo pyszne a restauracja bardzo milutka i przytulnaale sliczne zakupki kochasna nie rozpedzaj sie tak
ja tez prasowalama i potem padlam jak kawka bylam umowiona na telefon z kumplem i przespalam go
spryciula i szczesciara
fajnie ze napislaas widze ze zakupki spore portfelik niezle wyszczuplony
fajnowo )
czekam na info odnosnie decyzji
powalasz mnie z tymi wygranymi
witaj!!
ciocia daj cyn czy dobre nalesniczki maja i gdzie to jest sama bym sie tam wybrala Fajnie ze Emily sie odnazlala wsrod dzieciaczkow:-)
Ania mama Laury mam 29 lat mieszkam w Niemczech a pochodze ze slaska
a propo zabawy Wiolka mi gadala zebysmy sie ugadaly w jakis dzien i spotkaly
u nas ciepluko Kochana nie da sie wysiedziec na sloneczku Dlatego sie przenieslimy z palcu na balkon:-)
witam Cie oj dawno cie nie bylo
A co do Wiolki to jasne umowimy sie na jakis dzien i wpadniecie tym razem do mnie
Witam nowa mamuskeWitam cieplusio
Fajny wątek, w każdym razie napewno dla mnie, można dołączyć...?
Ja siedzę z moim synciem juz troszke w domciu...był moment że bardzo zapragnęłam iść do pracy....i poszłam, Toluś miał nie całe dwa latka...jakis kryzys...przełom może...niewiem
Dałam Tosieńka do żłobka a sama poszłam do pracy...
Antoś zaaklimatyzował się nawet sprawnie tam...
a ja pracowałam w domu spokojnej starości...ale nie dałam tam rady...strasznie zatęskniłam za domem, za synkiem....i ...wróciłam a przełomem było pobicie mnie przez jednego z podopiecznych tego domu...no cóż taka jest ta praca...w wiekszości bardzo przykra.
Teraz cieszę się niesamowicie że mogę być z synkiem w domciu, biegam z nim na rózne zajęcia dla mam z dziećmi...spacerujemy, bawimy się, super spędzamy czas....nie jest przygnębiona, wręcz na odwrót super szcześliwa... :-):-):-)
Od września najprawdopodobniej Antoś idzie do przedszkola, a my z mężem staramy się o drugiego dzidziusia.
:-)
slicznea ja wylicytowalam sobie sandalaki za 9 euro:-)Bede miala w czym latac )
No w koncu do nas dotarlas bo juz tesknilismyWitam
Kochane,wkoncu do Was dotarłamDzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-)
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco
czekamyU nas okMieszka nam sie super
Do jutra chodze do pracki a pozniej robie sobie wolne az do odwołania bo w sumie to siora nie jest tak na 100% pewna czy zostanie mi z mlodymi;-)
Jutro odbieram pierwsza wyplate i wieczorkiem robimy sobie grilla
Pozniej porobie fotki domku i jeszcze dzisiaj wkleje
M juz mi pieje ze od razu zasiadłam do laptopaAle ja musialam
No to super ze dobrze poszlo na komisjihura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam
będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)
asogromne gratki dla klaudi brawo
uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lataale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze bol szyko minie po kroplachA mnie coś zaczęło pobolewać ucho
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.
dobra jestJak pojechalam do banku to zapytalam laury czy chce jechac na plac zabaw.Oczywiscie odpowiedziala twierdzaco.Podjezdzam pod plac zabaw patrze a Laura spiNo to wyciganelam woek i ja zabralam spiaca do parku:-)
Ale mi numer wywinela
A to czemu kochana nie przespana noc????Madziula-aż iskry widzę
Anabuba-strasznie się cieszę!!!
A mi zapowiada się nieprzespana noc...
Super mieszkanko a balaganu nie widzeOto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia
No to SUPER szczypiorki robia postepyMADZIULKA
Ciebie rowniez serdecznie witam
Musze sie Wam pochwalic ze od jakiegos czasu moje dzieci zasypiaja przed 22:-):-):-)
Zaraz bedzie kapiel,dziewczynki dostana mleczko i do wyrek
No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzal i z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic