reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Dawnoooooooooooooo tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:
ale myslę że jestem przez niektóre rozpoznawana;-)
jestem na bezrobotnym :shocked2: żona pewnego samca :-p i matka 3 urwisów:-)
częstoo cierpię na brak czasu ale wiecie dzieci dają popalic :sorry2:
i jestem nałogowiczką BB:-p:-D:-D:-D
WITAM :tak::tak::tak:

ale sliczne zakupki kochasna nie rozpedzaj sie tak:-D

ja tez prasowalama i potem padlam jak kawka bylam umowiona na telefon z kumplem i przespalam go:baffled:

spryciula i szczesciara

fajnie ze napislaas widze ze zakupki spore portfelik niezle wyszczuplony:baffled:

fajnowo :))

czekam na info odnosnie decyzji

powalasz mnie z tymi wygranymi

witaj!!

:szok::-D:-D:-D:-D

ciocia daj cyn czy dobre nalesniczki maja i gdzie to jest sama bym sie tam wybrala:tak: Fajnie ze Emily sie odnazlala wsrod dzieciaczkow:-)

Ania mama Laury mam 29 lat mieszkam w Niemczech a pochodze ze slaska

a propo zabawy Wiolka mi gadala zebysmy sie ugadaly w jakis dzien i spotkaly:happy2:

u nas ciepluko Kochana nie da sie wysiedziec na sloneczku Dlatego sie przenieslimy z palcu na balkon:-)

witam Cie oj dawno cie nie bylo:szok:
Pokarze ci na miescie jak bedziemy gdzie to jest ale bylo pyszne a restauracja bardzo milutka i przytulna:tak::tak:
A co do Wiolki to jasne umowimy sie na jakis dzien i wpadniecie tym razem do mnie :tak::tak:

Witam cieplusio​

Fajny wątek, w każdym razie napewno dla mnie, można dołączyć...?​

Ja siedzę z moim synciem juz troszke w domciu...był moment że bardzo zapragnęłam iść do pracy....i poszłam, Toluś miał nie całe dwa latka...jakis kryzys...przełom może...niewiem :no:
Dałam Tosieńka do żłobka a sama poszłam do pracy...
Antoś zaaklimatyzował się nawet sprawnie tam...
a ja pracowałam w domu spokojnej starości...ale nie dałam tam rady...strasznie zatęskniłam za domem, za synkiem....i ...wróciłam a przełomem było pobicie mnie przez jednego z podopiecznych tego domu...no cóż taka jest ta praca...w wiekszości bardzo przykra.​

Teraz cieszę się niesamowicie że mogę być z synkiem w domciu, biegam z nim na rózne zajęcia dla mam z dziećmi...spacerujemy, bawimy się, super spędzamy czas....nie jest przygnębiona, wręcz na odwrót super szcześliwa... :-):-):-)​

Od września najprawdopodobniej Antoś idzie do przedszkola, a my z mężem staramy się o drugiego dzidziusia.​

:-)​
Witam nowa mamuske:tak::tak:
a ja wylicytowalam sobie sandalaki za 9 euro:-)Bede miala w czym latac :))
sliczne:tak::tak:

Witam
Kochane,wkoncu do Was dotarłam:tak::tak::tak:Dzisiaj do pracy przywiezli mi modem :-):tak:
Ale sie ciesze bo strasznie mi Was brakowało i cholernie teskniłam
Nie bede probowała nadrobic tygodniowych zaległosci ale postaram sie od teraz byc na biezaco:tak::tak::tak:
No w koncu do nas dotarlas bo juz tesknilismy :tak::tak:

U nas ok:tak::tak::tak:Mieszka nam sie super:tak:
Do jutra chodze do pracki a pozniej robie sobie wolne az do odwołania bo w sumie to siora nie jest tak na 100% pewna czy zostanie mi z mlodymi;-)
Jutro odbieram pierwsza wyplate i wieczorkiem robimy sobie grilla:tak::tak::tak:

Pozniej porobie fotki domku i jeszcze dzisiaj wkleje:tak::tak::tak:
M juz mi pieje ze od razu zasiadłam do laptopa:-D:-D:-DAle ja musialam
czekamy
hura hura ale się cieszę dowikluś jak ja tęskniłam:tak::tak::tak::tak:

będzie dobrz ja będąc w ciąży wyprowadziłam się ponad 100km na swoje bez nikogo znajomego przy boku i mieszkam żyje ba nawet mam się świetnie:-):-):-):-)
asogromne gratki dla klaudi brawo:tak::tak::tak::tak:

uwaga uwaga info od anabubki paulinka dostała orzeczenie na 3 lata:tak::tak::tak:ale superaście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to super ze dobrze poszlo na komisji:tak::tak::tak:

A mnie coś zaczęło pobolewać ucho :tak::tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha :tak::tak::tak::tak:
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.:no::no::no::no:
Mam nadzieje ze bol szyko minie po kroplach:tak::tak::tak:

Jak pojechalam do banku to zapytalam laury czy chce jechac na plac zabaw.Oczywiscie odpowiedziala twierdzaco.Podjezdzam pod plac zabaw patrze a Laura spi:szok::szok:No to wyciganelam woek i ja zabralam spiaca do parku:-)
Ale mi numer wywinela:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobra jest

Madziula-aż iskry widzę:-D:-D:-D

Anabuba-strasznie się cieszę!!!

A mi zapowiada się nieprzespana noc...
A to czemu kochana nie przespana noc????
Oto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia
Super mieszkanko a balaganu nie widze:no::no::no:
MADZIULKA
Ciebie rowniez serdecznie witam:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze od jakiegos czasu moje dzieci zasypiaja przed 22:-):-):-):szok:
Zaraz bedzie kapiel,dziewczynki dostana mleczko i do wyrek
No to SUPER szczypiorki robia postepy:tak::tak::tak:

No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzal:szok::szok::szok::szok: i z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac:-D:-D:-D:-D W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic:tak::tak::tak:

reklama
no to spoo tych 82 a watek rocznik 82 umiera ihhiihihih

kurcze bateria pada a końca burzy nie widac i jeszcze w radiu gadali że teraz na Kraków mega burza nadchodzi co za pogodaaaaaaaaaaaaa mam dośc już deszczu burzy
co to za wakacje

moja babcia tez tak mawiala:-D

jak na 1 raz super!!Oby tak dalej i beda efekty:tak:
Jkrzymka wczoraj mialas rocznice zaslubin wiec wszystkiego najlepszego!!!!
ach te babcie :-D:-D:-D
Dziękuje za życzonka:-)

WITAM :tak::tak::tak:

No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzal:szok::szok::szok::szok: i z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac:-D:-D:-D:-D W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic:tak::tak::tak:
tak to jest z tymi chłopami udawają żanic nie umieja przy dziecku zrobić a ja trza tu potrafią :tak: chociaz mók na serio by nie wykompał :-D:-D:-D:sorry2:
fajny wpoadzik też tak powinnam wyskoczyć :tak:

reklama
Do góry