reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dowikla,takiego PPD(Perfekcyjnej Pani Domu) dawno nie widziałam;-).
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Oto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia
Ja co przychodze z pracy to sprzatam,wieczorami sprzatam i stale jest to samo
ekstra pokoje dom ogólnie widac spory i ładnyyyyyy a bałagan hmmm brakk
ja tez zwykle po pracy ciągle wieczorem sprzątałąm i tak bez końcaaaaaaa
teraz w domu siedze i itak non stop bałagan
KRASNOLUDKI na bank przychodzą i bałaganią
leptopa sobie do wyrka zaciągnełam a kabel akurat przy łózku wiec Zuza obok leży a ja klikam ehhehh
junior śpi od 17 30 z jedna przerwą ale dalej śpi wiec zdrowieje mi chłoppppp
Agnes .Sorki,ale ta babka w aptece chyba jakaś niepoważna.A mnie coś zaczęło pobolewać ucho
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.
Nie wolno zatykać ucha watą.
Namnażają się wtedy beztlenowce i robi się zapalenie ucha wewnętrznego.
Może nawet dojść do perforacji błony bębenkowej.
Wyjmij tę watę i niech ucho oddycha.
Posmaruj za uchem maścią kamforową.
Jeśli musisz to wpuść te krople,ale przy tych kroplach to zakłada się opatrunek na całe ucho.
Tu masz link.
Krople powinno się aplikować po konsultacji laryngologa !!!
ANTOTALGIN krople 10g | Oczy, Uszy | i-Apteka.pl
pięknie się zapowiadaRANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie co nie co
Brawo dla tego pana
niezła jestJak pojechalam do banku to zapytalam laury czy chce jechac na plac zabaw.Oczywiscie odpowiedziala twierdzaco.Podjezdzam pod plac zabaw patrze a Laura spiNo to wyciganelam woek i ja zabralam spiaca do parku:-)
Ale mi numer wywinela
A moja dama od dobrych 20 minut szuka butów supa dance.
Po co?
Nie mam pojęcia,ale dom nieźle przewrócony do góry nogami
Madziula82
Zaangażowana w BB
jejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
hmmmm, może od tego zacznę ....
Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
AS 76 gratki za szkołe. dla córy :-)
[QOUTE]tu cię nukt nie pobije[/QOUTE]
mi do śmiechu nie było
ale spoko taką mam nadzieję
JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)
madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!
PS sorki że nie wszystkim odp ale nie dałam rrady..
Acha fajowe mieszkanko ;-)
Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
mi do śmiechu nie było
JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)
madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!
mieszkanku superaśneOto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia
A gdzie Ty tu bałagan widzisz
Ja chyba niedowidzę w takim razie.
Jak chcesz to ja Ci pokażę Kubusiowy bałagan
tak jak wszyscyJa co przychodze z pracy to sprzatam,wieczorami sprzatam i stale jest to samo
początki odpieluchowania są trudne,ale dasz radę :-)To zdolną córcię masz,moje gratulacje.
Ja ostatnio moją bratanicą się chwaliłam,że do I LO w Gdańsku sie dostała i pogratulowałam jej na NK a ona się dostała tyle,że rok temu.Ale ciotkę na czasie ma;-).
Miałam gości,Para młoda przyszła(siorka mojej psiółki) po płytki z wesela,bo mój to tak amatorsko w filmowca się bawi a sami sobie wesele robili.To z grzeczności ponagrywał a ja obrobiłam,normalnie to 1000zł kosztuje.
A teraz czekam na Małża bo już blisko domciu;-).
Julu cały dzień bzpieluchowy,5 wpadek,6x nocnik i 2 razy pod prysznicem.I właśnie mi na ręku zasnął bez pieluchy i drzemki w dzień.
powoli wszystkich poznasz to i odpisywać będzie Ci łatwiejjejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
mi do śmiechu nie było
wciągniesz się szybko.
Jak za jakiś czas będzie mniej postów to się zdziwisz,że tak mało do czytania
garatulujęMADZIULKA
Ciebie rowniez serdecznie witam
Musze sie Wam pochwalic ze od jakiegos czasu moje dzieci zasypiaja przed 22:-):-):-)
Zaraz bedzie kapiel,dziewczynki dostana mleczko i do wyrek
Mój młodszy gad zasypia nadal tuż przed północą
Klaudia wszystkim gorąco dziękuje za gratulacje :-)
reklama
Podziel się: