reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia

Ja co przychodze z pracy to sprzatam,wieczorami sprzatam i stale jest to samo:-D:-D:-D

ekstra pokoje dom ogólnie widac spory i ładnyyyyyy a bałagan hmmm brakk
ja tez zwykle po pracy ciągle wieczorem sprzątałąm i tak bez końcaaaaaaa
teraz w domu siedze i itak non stop bałagan
KRASNOLUDKI na bank przychodzą i bałaganią

leptopa sobie do wyrka zaciągnełam a kabel akurat przy łózku wiec Zuza obok leży a ja klikam ehhehh
junior śpi od 17 30 z jedna przerwą ale dalej śpi wiec zdrowieje mi chłoppppp

A mnie coś zaczęło pobolewać ucho :tak::tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba mnie dziś w nocy przewiało bo spaliśmy przy otwartym oknie i to ja spałam centralnie właśnie przy tym oknie.
i popołudniu tak dziwnie odczuwałam to ucho a teraz jak by takie ćmienie, i lekkie zatykanie ucha :tak::tak::tak::tak:
poleciałąm do apteki i aptekarka dała mi krople do uszu Antotalgin i kazała zatkać watą żeby rozgrzac to ucho.no zobaczymy,mam nadzieję ze w nocy nie złapie mnie ból ucha i nie będę musiała jechac na ostry dyżur.
zawsze coś musi się przyplatać.:no::no::no::no:
Agnes .Sorki,ale ta babka w aptece chyba jakaś niepoważna.
Nie wolno zatykać ucha watą.
Namnażają się wtedy beztlenowce i robi się zapalenie ucha wewnętrznego.
Może nawet dojść do perforacji błony bębenkowej.
Wyjmij tę watę i niech ucho oddycha.
Posmaruj za uchem maścią kamforową.
Jeśli musisz to wpuść te krople,ale przy tych kroplach to zakłada się opatrunek na całe ucho.
Tu masz link.
Krople powinno się aplikować po konsultacji laryngologa !!!
ANTOTALGIN krople 10g | Oczy, Uszy | i-Apteka.pl

RANY ile tu nowych mamuś ,aż strach nie wiedziałam czy dobrze trafiłam:-D
jutro bedę miała wolną popołudniówkę to poczytam i popisze ,bo tęsknię okrutnie za wami
,Malinka czemu milczysz i sie nie odzywasz ,cię jak za uszy nie wytargsć to słówka nie piśniesz
Anabuba m mi mówił ,że pisałaś coś do mnie ,ale dziś to czasu brak bo wyobrażcie sobie ,ze z romantycznej randki wróciłam,dostałam od m WIEEEELKI bukiet z 10 czerwonych róż (jutro dam foty)a póki co to mamy w planie jeszcze małe ,romantyczne i dzikie :szok:co nie co:tak:
pięknie się zapowiada
Brawo dla tego pana :-D:-D:-D

Jak pojechalam do banku to zapytalam laury czy chce jechac na plac zabaw.Oczywiscie odpowiedziala twierdzaco.Podjezdzam pod plac zabaw patrze a Laura spi:szok::szok:No to wyciganelam woek i ja zabralam spiaca do parku:-)
Ale mi numer wywinela:-D
niezła jest :-D:-D:-D

A moja dama od dobrych 20 minut szuka butów supa dance.
Po co?
Nie mam pojęcia,ale dom nieźle przewrócony do góry nogami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
hmmmm, może od tego zacznę ....

Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
AS 76 gratki za szkołe. dla córy :-)
[QOUTE]tu cię nukt nie pobije:-D[/QOUTE]
mi do śmiechu nie było :confused:
ale spoko taką mam nadzieję :-D

JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)

madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!

PS sorki że nie wszystkim odp ale nie dałam rrady..
Acha fajowe mieszkanko ;-)

MADZIULKA
Ciebie rowniez serdecznie witam:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze od jakiegos czasu moje dzieci zasypiaja przed 22:-):-):-):szok:
Zaraz bedzie kapiel,dziewczynki dostana mleczko i do wyrek

Madziula82, a ja Cie przepraszam, gdzieś mi umknęłaś-witam. 82 to rocznik??? Ty dzieciaku:-D:-D:-D, to Ty młoda dupa jesteś- jak ja:-D:-D:-D

Oto focie tylko nie zwracajcie uwagi na bałagan;-)
Nasz salon,pokoj dziewczynek z naszym łozkiem,pokoj Dominika,garderoba,łazienka,ubikacja,kuchnia
mieszkanku superaśne
A gdzie Ty tu bałagan widzisz:confused:
Ja chyba niedowidzę w takim razie.
Jak chcesz to ja Ci pokażę Kubusiowy bałagan:szok::szok::-D:-D:-D

Ja co przychodze z pracy to sprzatam,wieczorami sprzatam i stale jest to samo:-D:-D:-D
tak jak wszyscy

To zdolną córcię masz,moje gratulacje:tak:.
Ja ostatnio moją bratanicą się chwaliłam:tak:,że do I LO w Gdańsku sie dostała:szok: i pogratulowałam jej na NK:tak::-D a ona się dostała tyle,że rok temu:zawstydzona/y:.Ale ciotkę na czasie ma;-):tak::-D:-D:-D.
Miałam gości,Para młoda przyszła(siorka mojej psiółki) po płytki z wesela,bo mój to tak amatorsko w filmowca się bawi:sorry2::-D a sami sobie wesele robili.To z grzeczności ponagrywał a ja obrobiłam,normalnie to 1000zł kosztuje:szok:.
A teraz czekam na Małża bo już blisko domciu;-):tak::tak::cool2:.
Julu cały dzień bzpieluchowy,5 wpadek,6x nocnik i 2 razy pod prysznicem.I właśnie mi na ręku zasnął bez pieluchy i drzemki w dzień:angry:.
początki odpieluchowania są trudne,ale dasz radę :tak::-)

jejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
hmmmm, może od tego zacznę ....

Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
AS 76 gratki za szkołe. dla córy :-)
[QOUTE]tu cię nukt nie pobije:-D[/QOUTE]
mi do śmiechu nie było :confused:
ale spoko taką mam nadzieję :-D
wciągniesz się szybko.
Jak za jakiś czas będzie mniej postów to się zdziwisz,że tak mało do czytania :-D:-D:-D

JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)

madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!

PS sorki że nie wszystkim odp ale nie dałam rrady..
Acha fajowe mieszkanko ;-)
powoli wszystkich poznasz to i odpisywać będzie Ci łatwiej:-D:-D

MADZIULKA
Ciebie rowniez serdecznie witam:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze od jakiegos czasu moje dzieci zasypiaja przed 22:-):-):-):szok:
Zaraz bedzie kapiel,dziewczynki dostana mleczko i do wyrek
garatuluję
Mój młodszy gad zasypia nadal tuż przed północą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
Klaudia wszystkim gorąco dziękuje za gratulacje :-)

reklama
Do góry