agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
podobno sierpien ma byc pikny wyczytalam na interii
no oby bo od kilku lat sierpień mamy zrypany nad morzem
do miłego i smacznego ja twardo po 19 nicccc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno sierpien ma byc pikny wyczytalam na interii
mąż Ci się spisał na medal kochana :-)WITAM
Pokarze ci na miescie jak bedziemy gdzie to jest ale bylo pyszne a restauracja bardzo milutka i przytulna
A co do Wiolki to jasne umowimy sie na jakis dzien i wpadniecie tym razem do mnie
Witam nowa mamuske
sliczne
No w koncu do nas dotarlas bo juz tesknilismy
czekamy
No to super ze dobrze poszlo na komisji
Mam nadzieje ze bol szyko minie po kroplach
dobra jest
A to czemu kochana nie przespana noc????
Super mieszkanko a balaganu nie widze
No to SUPER szczypiorki robia postepy
No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzal i z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic
A z morzem to ja zawsze mam pecha,bo kiedy do cioci w Kołobrzegu nie zajadę to zimno i pada i nie ma jak na plażę wyjść a tak do niej daleko,że hej;-)(200 metrów).no oby bo od kilku lat sierpień mamy zrypany nad morzem
do miłego i smacznego ja twardo po 19 nicccc
A ja czekam na swojego,Olek padł,Julu się przebudza i mnie woła,w brzuchu burczy ale jeszcze da się wytrzymać,w końcu 9 kilo zrzucone;-).
dobreTuż przed północą nawet wyszedł z psem na spacer a jak wrócił to podał mi herbatkę do łóżka.
A jak się kładł to chciał tak bardzo delikatnie,żeby mnie nie obudzić ,ale mu nie wyszło.
Facet waży prawie 130 kg ,więc jak się pochylił nad łóżkiem to stracił równowagę i grzmotnął z całej siły
Usłyszałam tylko CHOLERA a chciałem tak delikatnie i po cichu !!!!
Wymiękłamano myjta sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny