reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
WITAM :tak::tak::tak:

Pokarze ci na miescie jak bedziemy gdzie to jest ale bylo pyszne a restauracja bardzo milutka i przytulna:tak::tak:
A co do Wiolki to jasne umowimy sie na jakis dzien i wpadniecie tym razem do mnie :tak::tak:

Witam nowa mamuske:tak::tak:

sliczne:tak::tak:

No w koncu do nas dotarlas bo juz tesknilismy :tak::tak:

czekamy

No to super ze dobrze poszlo na komisji:tak::tak::tak:

Mam nadzieje ze bol szyko minie po kroplach:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobra jest

A to czemu kochana nie przespana noc????

Super mieszkanko a balaganu nie widze:no::no::no:

No to SUPER szczypiorki robia postepy:tak::tak::tak:

No to jestem i ja wrocilam po 20 do domu czyli na ostatnia chwile bo m musial do roboty ale dzisiaj sie znowu postaral bo Emily wykapana w pizamce nakarmiona tylko czekala na buziaka na dobranoc a ja myslalam ze jak wroce to sama bede musiala wszystko robic a i jeszcze kuchnie posprzatal i poodkurzal:szok::szok::szok::szok: i z kolega z dzieciaczkami na specerze byli chyba bede musiala chlopa czesciej samego w domu zostawiac:-D:-D:-D:-D W restauracji bylo SUPER bylo nas 4 i tak zesmy sie naplotkowaly i nagadaly ze szok tego mi wlasnie brakowalo musze czesciej gtakie wypady robic:tak::tak::tak:
mąż Ci się spisał na medal kochana :tak::-)
Mnie Darek wczoraj też zaskoczył.
Jak ja w gorączce leżałam to małemu dał jeśc,wykąpał go i położył.
Tuż przed północą nawet wyszedł z psem na spacer a jak wrócił to podał mi herbatkę do łóżka.:-D:-D:-D
A jak się kładł to chciał tak bardzo delikatnie,żeby mnie nie obudzić ,ale mu nie wyszło.
Facet waży prawie 130 kg ,więc jak się pochylił nad łóżkiem to stracił równowagę i grzmotnął z całej siły :-D:-D:-D:-D
Usłyszałam tylko CHOLERA a chciałem tak delikatnie i po cichu !!!!:-D:-D:-D:-D:-D

A ja czekam na swojego,Olek padł,Julu się przebudza i mnie woła,w brzuchu burczy :wściekła/y:ale jeszcze da się wytrzymać:tak:,w końcu 9 kilo zrzucone:-p;-).

mi juz przestało burczeć organizm sie oswoił ze kolacja szybko i potem ciszaaa
trza przecierpieć nieraz

oki ja tez sie zbieram bateria pada poczekam na męża w łózeczku

do miłegoooooooooooooooooooo

Tuż przed północą nawet wyszedł z psem na spacer a jak wrócił to podał mi herbatkę do łóżka.:-D:-D:-D
A jak się kładł to chciał tak bardzo delikatnie,żeby mnie nie obudzić ,ale mu nie wyszło.
Facet waży prawie 130 kg ,więc jak się pochylił nad łóżkiem to stracił równowagę i grzmotnął z całej siły :-D:-D:-D:-D
Usłyszałam tylko CHOLERA a chciałem tak delikatnie i po cichu !!!!:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-Ddobre

Ok ja tez bede sie zbierc bo jakos strasznie glowa mnie zaczela bolec u nas jest tak parno i duszno ze nie ma czym oddychac mam nadzieje ze w nocy troche popada:tak::tak::tak::tak:
a i bylam przed chwila na tarasie a tam dzieciaki od sasiada obok w domku w basenie sie jeszcze pluskaja o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:
Dobranoc kobietki do jutra:tak::tak::tak:

Ja i dzieciaki juz po kapieli:tak::tak::tak:Dziewczynki wypily mleczko i juz leza a Dominik jeszcze gra na sony,ale zaraz tez Go pogonie do wyrka
Ja sobie leze w wyrku i przeraza mnie fakt ze jutro musze wstac przed 7 bo na 8 do pracy:szok:No ale to juz ostatni dzien i znowu bede mogla soibie dlugo spac;-)Tylko musze sobie jutro kupic rolety bo od 5 mam juz jasno i tak dziwnie mi sie spi

reklama
Do góry