reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki dziewczyny:tak:

AGATULKA
Witam,bo my sie chyba nie znamy:-);-)
Milo Cie poznac:tak::tak::tak:

witam i Ja

jejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
hmmmm, może od tego zacznę ....

Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
AS 76 gratki za szkołe. dla córy :-)
[QOUTE]tu cię nukt nie pobije:-D[/QOUTE]
mi do śmiechu nie było :confused:
ale spoko taką mam nadzieję :-D

JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)

madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!

PS sorki że nie wszystkim odp ale nie dałam rrady..
Acha fajowe mieszkanko ;-)

spokoo wdrożysz sie :))))

mój książe wstał ale siadł obo ja sie burzy boje wiec z nimi siedze i pozwolę posiedziec
a mąz u kolegi i przeczekać woli buuuu

reklama
Laura juz spi wiec mam czas dla siebie
Przyda sie goraca kapiel:tak:

Dowikla nowe miejsce nowe przyzwyczajenia:tak:

As moze chce pieska wyprowadzic

Marta czyli dobrze Wam idzie z odpieluchowaniemA kiedy zaczelas?

Laura juz spi wiec mam czas dla siebie
Przyda sie goraca kapiel:tak:

Dowikla nowe miejsce nowe przyzwyczajenia:tak:

As moze chce pieska wyprowadzic

Marta czyli dobrze Wam idzie z odpieluchowaniemA kiedy zaczelas?

Jeśli o butach myślisz ,których Klaudia szuka to buty do tańca nowoczesnego z dwu częsciową podeszwą .
SUPADANCE- odjazdowe buty do tańca rozmiar 40 (619030450) - Aukcje internetowe Allegro
A ona od prawie 2 lat nie tańczy :confused::confused::confused:
Cały czas się zastanawiam co ona wymyśliła i po cholerę jej teraz takie buty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry