agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Dzieki dziewczyny
AGATULKA
Witam,bo my sie chyba nie znamy:-);-)
Milo Cie poznac![]()
witam i Ja
jejciu, narazie się połapać nie mogę, bo Was jeszzcze nie znam ale sie połapię :-)
hmmmm, może od tego zacznę ....
Makunga gratuluję fasolki... może te dołki i gorsze samopoczucie, to juz szalejące hormony, co? Nie martwiaj się główka do góry, będzie OK:-)
acha...no ja sie niedawno przeprowadzałam...jakoś w marcu...dałam radę, a mam małe dziecko...najbardziej się wasnie Tolka martwiłam czy nie będzie tęksnił bo jest juz na tyle rozumny, że w swojej małej głoweczce cos może sobie przemyslić...ale daliśmy radę, razem zawsze rażniej...
dowikla...no ja tez mam nałog forumowy, pisze jeszcze na innym forum..ttam jestem już 4 latka i mam nałóg jak nie wiem co....ale kocham "forumki" ;-)
...to i ja czekam na te fotki...rozumiem że też niedawno się przeprowadziłaś...?
AS 76 gratki za szkołe. dla córy :-)
[QOUTE]tu cię nukt nie pobije[/QOUTE]
mi do śmiechu nie było
ale spoko taką mam nadzieję
JKRZYMKA, dzieki i Tobie za powitanie, racja to raczej taka ucieczka, ché poznania ludzi i obcoowania z nimi....:-)
madziulanatasza, no ja te do nowiutkich nalee, ale chciaam pogratulowa tych pieknych róż..no no męczyzna sié spisał brawo!!!
PS sorki że nie wszystkim odp ale nie dałam rrady..
Acha fajowe mieszkanko ;-)
spokoo wdrożysz sie
mój książe wstał ale siadł obo ja sie burzy boje wiec z nimi siedze i pozwolę posiedziec
a mąz u kolegi i przeczekać woli buuuu