reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

będzie miała przekichane, ale mnie imię baaardzo się podoba, uwielbiam takie niespotykane, nieoklepane
Naszej małej wymyśłiłam Liwia, ale nikomu się nie podobało zwłaszcza TEŚCIOWEJ !!!
STANDARD KOCHANA :-D Lena tez się nie podobało mojej teściowej za ro mojej mamie się bardzo podobało:tak:
ja już wysiadam dzisiaj plecy mi chyba pękną za chwilę Lena daje ostro w kość od kilku dni ale dzisiaj to juz apogeum i pluje mi wszystkimi lekami :no:
cały dzień spała dwa razy po 10 minut :no::no::no:
a tatus dopiero rpzed chwilą z pracy wylazł ciągle zasypia i przez to potem jeszcze dłużej siedzi żeby się wyrobić :wściekła/y::wściekła/y: wróci oczywiście jak już wszystko zrobione i jeszcze obiad zawoła a ja dzisiaj nic nie zrobiłam w nosie mam :baffled:

reklama
M został z dziewczynkami na dworze a ja jestem juz w domu bo Dominik sie obudził:no:Ma 39 stopni goraczki i wlasnie dałam Jemu nurofen:no:Mam nadzieje ze zadziała a na noc chyab dam jemu pyralgine:wściekła/y::no:Kaszle mi jak cholera:no:Jak nic sie nie poprawi to jutro pojedziemy na ostry dyzur

Witam wpadam na chwilunię.
Nie mam dostępu do neta do odwołania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj Darek Klaudii kupił THE SIMS 3 i ta maniaczka grała do póxna w nocy i dziś od 7 rano.
Teraz zrobiła przerwę ,bo już ją opie.....,że za długo.
No ileż można przed kompem siedzieć....:-D:-D:-D:-D
A ja to co?
:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj Darek Klaudii kupił THE SIMS 3 i ta maniaczka grała do póxna w nocy i dziś od 7 rano.
A ja to co?
AS Kochana przystopuj Ja troszke z tym kompem:tak::tak::tak:
Bo jak dla mnie to zdecydowanie za długo na nim siedzi:no::no::no:

A ja to co?
As ,to za długo ,nie sądzisz ,oczy psuje ,powinnass już dawno ją pogonić ,u mnie w domu od siedzenia przed kompem ja jestem:-D:-D:-D dzieciaki maja czas ograniczony:-D:-D:-D
a gdzie twoje prawa:-D

reklama
O oooo to wszystko straszne co nam mówisz ,aleAgunia nie łam się :-D:-D:-Dżycie jest piękne trzeba siue cieszyć świetym spokojem w takim razie:-D:-D
Witam wszystkie Panie! Wreszcie chwila czasu dla mnie....NIE MA SŁOŃCA I TO WSZYSTKO PRZEZ TO. NIE ŁAM SIĘ, OK BĘDZIE. Słyszałam taką ciekawostkę, że w Grecji prawie zawsze jest słońce, gdy zaszło na trzy czy cztery dni znacznie wzrosła liczba samobójstw.....:-:)-(Cholerka, ale my baby to twarde jesteśmy, co nas nie zabije to nas wzmocni. jak mi źle to powtarzam sobie te słowa:tak:

Do góry