reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGUNIA
Wszyscy tzn sie kto:baffled::baffled::baffled:Chyba nie myslisz o nas:szok::szok::szok:
no szczerze mówiąc (pisząc:-D) Wam też się oberwało:eek:
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
olała mnie sąsiadka bo nie odpowiedziała mi dzień dobry:baffled:
i na moje posty nikt nie odpisuje
buźka_płacząca.gif

reklama
olewają mnie w pracy (dzisiaj znów nie mieli czasu ze mną pogadać o mojej przyszłości w tej firmie:-:)-:)-(),
olała mnie koleżanka, ta dzięki której pracuję (myślałam,że jest moją przyjaciółką:-:)-(jak miała problemy to ja słuchałam a jak ja coś mówię to ona nie słucha)
olał mnie m, zadzwoniłam bo chciałam pogadać to nie miał dla mnie czasu:-:)-:)-:)-(
olało mnie dziecko jak wróciłam z pracy bo oglądała po raz setny tą samą bajkę na dvd:-:)-:)-(
buźka_płacząca.gif
Oj AGUNIA
Co za wstretne towarzystwo masz w tej pracy:no:A szczegolnie ta przyjaciołke:no::no::no:Sasiadka sie nie przejmuj-mi nawet czesto tesciowa nie odpowiada dzien dobry:szok:A coreczka napewno sie do Ciebie przytuli jak nie bedzie ogladała bajki:tak::tak::tak:Dzieci uwielbiaja ogladac bajki a juz napewno te swoje ulubione-wiem to po swoim Dominiku;-):-)
A faceci-no coz to tylko faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja probuje mojego naciagnac zebysmy wyszli na plac z dziewczynkami poki Dominik spi i tesciowa jest w domu,ale jakos mnie olewa i zbywa:no::wściekła/y:

a może to przez brak światła słonecznego:baffled::baffled::baffled:bo u nas jakaś pogoda ostatnio do d...:eek:ciemno, zimno i pada
jak zobaczę słoneczko to moze mi się poprawi i ja oleję wszystko:laugh2:

a może to przez brak światła słonecznego:baffled::baffled::baffled:bo u nas jakaś pogoda ostatnio do d...:eek:ciemno, zimno i pada
jak zobaczę słoneczko to moze mi się poprawi i ja oleję wszystko:laugh2:

hehe agunia na pewno to przez tę pogode ja mam nerw taki od kilku dni :happy:

i znów Was muszę poprawić
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

WITAMY ANIKĘ !!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

będzie miała przekichane, ale mnie imię baaardzo się podoba, uwielbiam takie niespotykane, nieoklepane
Naszej małej wymyśłiłam Liwia, ale nikomu się nie podobało zwłaszcza TEŚCIOWEJ !!!

Ostatnia edycja:
reklama
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca.gif
O oooo to wszystko straszne co nam mówisz ,aleAgunia nie łam się :-D:-D:-Dżycie jest piękne trzeba siue cieszyć świetym spokojem w takim razie:-D:-D

Do góry