reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Chyba zaczyna sie Tobie bunt dwulatka:tak::-D
No ale co sobie jutro odpoczniesz to Twoje:tak::tak::tak:
Moja tesciowa chociaz jest na miejscu to tak jakby Jej nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dowikla Ty mnie nie strasz lepiej i nie śmiej się bo mi nie do śmiechu :no::no::no:

A ja mam już nerw taki ,że zabiję moje gnojka chyba jak łaskawie w końcu wróci do domu :no::no:
Lena nadal nie spi mimo ,że cały dzień praktycznie bez drzemi bo te 10 min. to nic ja już padam na twarz ogarnęłam chatę mała wykąpana i czekam łaskawie na pana aż do domu wróci , wczoraj mi napomknął ,że przyjedżają jego przyjaciele z częstochpowy i się zatrzymaja u Andrzeja ( kolega) i że on chce się z nimi spotkać bo ostatnio już nei pojechał ( 2 tyg temu) ja mu mówię ,że ma teraz rodzinę a nie kolegów i nie ma szlajania się na żadne libacje a jeszcze mała jest chora , przyjął to i " tak wiem" ale teraz tel wyłączony a go nie ma oby mu się rozładował bo jak nie to..:angry::angry::angry::angry: poczekam do 21 a potem zabiję

nie denerwój sie juz tak mocno.czy Ci faceci musza nas tak ciagle wkurzac i przysparzać nam nowych zmartwień?.....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
AGNES
Ja mam to samo i uwierz mi ze czasami sie z tego smieje:-)Nie dlatego ze to jest smieszne,bo absolutnie nie jest:no:Ale dlatego ze nic wiecej mi nie pozostaje:no:Ile moge sie wsciekac i dolinkowac;-)

Ide wysuszyc łepetyne i zaraz wracam:-)

Oliwka ładnie lezy w łóżeczko,juz powinna spać ale już nie ma wygłupów z uciekaniem.raz próbowała wyjść ale krzyknęłam i zawróciła,tylko cichaczem nogę wystawiała ,myslała że nie zauważę cwaniara jedna :-D:-D:-D:-D:-D
myslę że powinna zaraz usnąć :tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez jestem, ale mała jeszcze nie spi, tacie buzi nie dala, papa nie zrobila i jest lipa, ciagle go wola i szuka

au mnie antek śpi ciekawe jak długo:eek::eek::eek: piotrek śpi z gorączką a julka z adamem bawią się dwór julka siedzi na poduchach na łóżu i jest królową a adam nie chce jej służyć więc mu mówi że ma opuścić jej zamek natychmiast zamknąć wrota z drugiej strony i tylko nie trzaskać bo go wepchnie do fosy z rekinami:szok::-D:-D:-Djuż współczuję mojemu zięciowi:rofl2:

reklama
Do góry