reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura przyniosła mi wypis ocen na świadectwo wkurzyłam się bo ma trzy tróje z takich przedmiotów ,że mogła miec więcej i jej mówię że nie podoba mi sie to a ona " Mama ty to potrafisz człowieka podbudowac popatrz na piątki a nie na te tróje i na to ,że prawie miałam szóstkę z historii , nie no z takim podejściem to ty mnie zdołujesz " :no::no::no:
kochana jakbym adama słyszała on z ostatnij klasówki z matmy też miał prawie 4:rofl2::rofl2:
Mlena:-D:-D:-D:-D:-Djak wygląda prawie szóstka?????? ja jestem prawie szczupła:-D:-D:-D:-Ddzieciaki to mają tekściory
:-D:-D:-D:-Dmadziula no tekst:-D:-D:-D
Malinka, a nasze Piotruchy razem imieninki maja.
no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D
Tak sama po sobie pisać, to wstyd
Ide zobaczyc czy czasem nie siedze na balkonie i nie popalam ukradkiem
ty kochana no właśnie a ty nie popalasz cosik ostatnio:sorry::sorry::sorry:

reklama
Jestesmy po obiadku:tak:Kuchnia juz posprzatana:tak:M oczywiscie lezy na wyrze:wściekła/y:Dziewczynki gonia sie wokol stołu:-)A Dominik spi:no:Ma temperature,boli Go gardło i głowa i ma paskudny kaszel:no::no::no:Daje Jemu supremin i bactrim i oby pomogło

Tak sobie zajrzałam, ale jakoś mi smutno:-:)-:)-:)-(
...U nas ta ospa jakaś dziwna
icon_rolleyes.gif
Nadusi właściwie nie przybywa krostek, a te co miała dwa dni temu po prostu znikły. Borysek ma więcej krostek, ale w porównaniu do benjamina to nie ma wcale. Są pogodni, nie marudzą jak Benjamin. Nie wiem o co chodzi. Powinni byc juz na maxa wysypani. czyżby mieli taki łagodny przebieg
question.gif
moja Misia wygląda jak biedronka, krostek przybywa a najgorsze sa te w buzi bo nie chce przez nie jeść:no::no::no:

a własnie dziewczyny ja się zdziwiłam ta lekarka nic na to ucho nie dała tylko kazała ibum podawać jako przeciwzapalny krople do nosa wit C i flegaminę na kaszel
ale nic nie wspomniała o kompresach na ucho ja pamiętam że Laurze robiłam kompresy z olejku kamforowego czy juz tego nie zalecają???
ja jestem trochę w tyle bo jednak spora różnica wieku i nie wiem czy jej robić ten kompres czy nie?
Misi laryngolog zapisała na zapalenie ucha Augmentin i kazałą ucho wygrzewać:tak::tak::tak:

normalnie już wychodzę z siebie,zaraz ja rozszarpie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przez to ciągłe głupie wychodzenie nie myśli o spaniu tylko o zabawie,o uciekaniu.normalnie dostała klapa po dupie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:może wreszcie sie uspokoi.
oj Agnes jak mogłaś:no::no::no:ale lepszy klaps niż rozszarpanie:-D:-D:-D:-D:-D

Pieprze dzisiaj juz nic nie robie:no::no::no:Zrobie tylko obiad a reszte mam gdzies
dobre podejście:tak::tak::tak:popieram:-D:-D:-D

a ja Wam opowiem o wczorajszym poranku bo zupełnie zapomniałam
Rano Lena się obudziła wstała w łóżeczku i już nas wołała Leszek wstał jej zrobić mleko zawsze wstaje robi jej mleko i daje mi mała do nas do łóżka i ja jej tę flachę podaję więc ja sobie jeszcze lekko kimam i nagle L podchodzi ido łóżeczka i krztczy "Lena" ja się podrywam patrzę a moje dziecko stoi przy łóżeczku na zewnątrz trzyma się szczebelków i sie patrz na nas z radocha na buzi
my w szoku mi serce lata bo pierwssze co to wizja ze wypadła ale to by było słychać a ta po cichutku więc patrzymy z rozdziawionymy buziami i w końcu sprawdzamy łóżeczko pod taką zawieszką na łóżeczko na akcesoria wyjęty jeden szczebelek , nie wiem jak to zrobiła i całe szczęście że wyszła nóżkami a nie głową
a to mała spryciula:tak::tak::-D:-D

...jak sie urodziła to miała 3650 i 53 cm Laura miała 3580 i 55cm w sumie to obie całkiem spore ale Lena to juz się urodziła jako pulpecik mały :-D
moja ważyła 4860g:szok::szok::szok::szok::szok:

dziewczynki a co jest z agunią??????????????????
miło, że ktoś wreszcie ktoś zauważył moją nieobecność:-:)-(malinka normalnie Cię kocham za to:tak::tak::tak::tak::tak:

...no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D
a ja????:-:)-:)-(

i dalej mi smutno, ale nieważne:-(

kochana jakbym adama słyszała on z ostatnij klasówki z matmy też miał prawie 4:rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-Dmadziula no tekst:-D:-D:-D

no to popijemy razem na bb jeszcze anabubka dołączy bo jej też chop to piotr o i myszunia bo ma synka piotrusia ij będzie wesolutko nam:-D:-D

prawie szóstka to tzn ,że więcej niż 5 ale jeszcze nie 6 :rofl2: , na półrocze miała 6
ja mam jeszcze winko w domu to się przyłączę :happy::happy:

co tu tak pusto dzisiaj??
Lena zasnęła przed chwila niech śpi bo po tej nocy to oczka miała jak śnięta rybka tyle ,że się pewnie obudzi za 2 h i bedzie znów szalec do północy ale trudno dziecko chore to rodzice się muszą dostosowac dobrze ,że jutro L ma wolne

No właśnie troszke popalam. Ostatnio tak sie denerwowalam tym jajnikiem bo mnie nastraszyl jakimis operacjami i inymi, ze zapalilam jeden, drugi i poszło, ale znow pale max 3 dziennie, wiec za chwilke nie bede, tym bardziej ze papierosy i tabletki ktore biore=dusznosci
bo wszyscy mnie olewają
bu%C5%BAka_p%C5%82acz%C4%85ca2.gif
Agunia, nie zalewaj, kto olewa!!!???

A popijawa bedzie:-D:-D:-D

reklama
ja zerkam co chwile ale musze pilnowac Leny bo coraz bardziej wymysla chyba wolałam jak nie raczkowała :rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AGUNIA
Wszyscy tzn sie kto:baffled::baffled::baffled:Chyba nie myslisz o nas:szok::szok::szok:
aGUNIA,MY??W ŻYCIU!!!!
lecę do m,bo pomagam mu jak on stropian na elewacji kręci ,niby siku poszłam ,oczywiście musiałam wyhaczyć o kompa:-D:-D:-D:-D:-D lecę zanim zacznie mnie szukać:-D:-D

Do góry