:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-danabuba zobatrz jak ładnie oddzielam tematycznie wersy postatak tak ,nauka w las nie idzie:-d
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba zobatrz jak ładnie oddzielam tematycznie wersy postatak tak ,nauka w las nie idzie
no pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
luna665
Mama grudniowa 2007
Pogadam z P i powiem co z tego wyszło, boje się jej płaczu, ale póki mam sposób, żeby szybko zapomniała co jest grane może jednak skorzystam.LUNKA
Ja na Twoim miejscu przebiłabym te uszy terazZa rok to juz bedzie za bardzo kumata:-)
Ja moim przebijałam dwa tygodnie przed roczkiem i był okTroszke popiszczaly przy drugim uszku ale szybko o tym zapomnialy
Ale jestem głodna, Piotr miał chleb mi przywieźć, a siedzi w szpitalu i sziedzi, no padne zaraz.
I kurka wodna zagapiłam się i nie obejrzałam oststniej Brzyduli.Fak
W niedziele leca powtórki, jak pregapię, to się pociacham. A swoją droga co ja teraz zrobie. Po to wstawałam o 7 żeby na brzyduli juz jesc sniadanko, popijać kawke bądź herbaćkę. Wkurza mnie to, że skaracają tak bardzo te sezony. No kiedys to wakacje zaczynały sie miesiac pózniej i trwały tylko 2 nie az 3 miechy. Jak dobrze policzyc to puszczaja nowisci prze 3, moze 4 miesiące w roku, reszta to powtórki. No i kurcze półtora roku temu obiecali serial na który sie napaliłam i cisza, nic. TVN zaczyna dawać dupy-przepraszam za wyrażenie
madziulanatasza
Fanka BB :)
Może to być alergia na coś ,albo faktycznie nabiał,albo jakieś pyłki ,traz pełno tego dziadostwa lata,przy zapaleniu krtani nie musi być dusznośći,chrypa ,moi ,ani ja nigdy nie mieliśmy ,jedynie głos traciliśmy co w wypadku mojej córki było dość miłe
luna665
Mama grudniowa 2007
no nie mogejedynie głos traciliśmy co w wypadku mojej córki było dość miłe
ja sie nie znam, nie wiem, kurcze, moja nie choruje
ale trop Twój nie jest chyba zły
madziulanatasza
Właśnie o tym pisałam troche ,dokładnie przez pól roku dają nowości i pól powtórki ,,myślę jak tyPogadam z P i powiem co z tego wyszło, boje się jej płaczu, ale póki mam sposób, żeby szybko zapomniała co jest grane może jednak skorzystam.
Ale jestem głodna, Piotr miał chleb mi przywieźć, a siedzi w szpitalu i sziedzi, no padne zaraz.
I kurka wodna zagapiłam się i nie obejrzałam oststniej Brzyduli.Fak
W niedziele leca powtórki, jak pregapię, to się pociacham. A swoją droga co ja teraz zrobie. Po to wstawałam o 7 żeby na brzyduli juz jesc sniadanko, popijać kawke bądź herbaćkę. Wkurza mnie to, że skaracają tak bardzo te sezony. No kiedys to wakacje zaczynały sie miesiac pózniej i trwały tylko 2 nie az 3 miechy. Jak dobrze policzyc to puszczaja nowisci prze 3, moze 4 miesiące w roku, reszta to powtórki. No i kurcze półtora roku temu obiecali serial na który sie napaliłam i cisza, nic. TVN zaczyna dawać dupy-przepraszam za wyrażenie
Ta jedynka na końcu to mam nadzieję nie pała tylko shift sie nie docisnął?;-);-);-);-);-)no pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
MADZIULA TY SWYRODNA MATKOMoże to być alergia na coś ,albo faktycznie nabiał,albo jakieś pyłki ,traz pełno tego dziadostwa lata,przy zapaleniu krtani nie musi być dusznośći,chrypa ,moi ,ani ja nigdy nie mieliśmy ,jedynie głos traciliśmy co w wypadku mojej córki było dość miłe
JA TEŻ CZASAMI MARZĘ O TYM ŻE MOJE DZIECI NIE MÓWIĄ NP PRZEZ 3-4 GODZINYI NIC Z TEGO ONI NAWET PRZEZ SEN NAWIJAJĄŻEBY BYŁO ŚMIESZNIEJ TO CZASAMI GADAJĄ MIĘDZY SOBĄ
madziulanatasza
Moi teraz oglądaja dzieciaki górą na dwójce ,bardzo to lubą oboje,lubią też miec dzień trolla ,który zawsze w piątki sobie urządzają.............................................
to znaczy ,że nie muszą się myć
to znaczy ,że nie muszą się myć
aga1480
mama 3 muszkieterów
Naprawde jestem sama, czasami próbuje byc ojcem dla dzieci, ale jakoś mu to nie wychodzi:---(Już nie mieszkamy razem, przychdzi, taki pies ogrodnika, nie jesteśmy razem a on pilnuje, żebym czasem kogoś nie poznała
reklama
ADam mógłby mieć dzień trola codziennie julka to czyścioch i prysznic sobie robi rano i wieczorem
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACApiotrek nie nie będe miał (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka
słuchajcie adam przyszedł ze szkoły pyta gdzie idziesz piotrek ten na impre ide adacho adam ale taką z alkoholem ???? piotrek no tak...adam to może skocze po picie do warzywniaka ? piotrek ale jeszcze jest butelka mineralki...adam ale jutro będziesz miał KACApiotrek nie nie będe miał (taaaaaa!!!!!!) na to włącza się julka a co to jest kac????????// odpowiedz adama: kac to Katowanie Alkoholem Choleryka
Podziel się: