reklama
ja tylko zerkam co tu się dzieje
Mój L się dzisiaj popisał przyniósł mi jeszcze kwiatki po pracy , dziwi mnie to tym bardziej ,że on miał tendencje do zapominania więc widac ,że się chłopak stara w końcu
Lecę teraz na film małą usypiamy i zajrzę do Was później
Mój L się dzisiaj popisał przyniósł mi jeszcze kwiatki po pracy , dziwi mnie to tym bardziej ,że on miał tendencje do zapominania więc widac ,że się chłopak stara w końcu
Lecę teraz na film małą usypiamy i zajrzę do Was później
Dziekuje,dziekujejestem jestem
dowikluś śliczne suwaczki no i awatareki te opisy książe....szczypiorki...no boskie
Posciagałam pranie i sie zmeczyłamA mialam takie ambitne plany zeby posprzatac porzadnie chate jak mlode poloze
No to sobie poogladajcie cioteczki:-);-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
aga1480
mama 3 muszkieterów
Mam syna 4,5 roku i bliźniaki- też chłopy.Pierwszy raz walczyłam z suwaczkami i moze dlatego nieczytelneMogłabyś mnie uświadomić ,bo nie czaję twoich suwaczków ,masz córcię ,tak?i masz też bliżnięta,parka czy nie ,w jaki są wieku??
aga1480
mama 3 muszkieterów
bliźniaki mają 8 miesięcy
To jeszcze poprosimy imiona:-);-)Mam syna 4,5 roku i bliźniaki- też chłopy.Pierwszy raz walczyłam z suwaczkami i moze dlatego nieczytelne
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszamKamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia
Podziel się: