reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale modela:-D:-D:-D

A ja mam chwilke dla siebi1e2,2 P2io2tr2 pojechal do matki do szpitala, bo babcia zabieg miala mic,. ale nie miala, bo sie bali, i jesc jej zawiozl. i co zapomnielismy kupic ma dokiupic, a ja zaraz wyciagam depilator i bede sie katowac. Zapowiedzial ciezki wieczor, wiec musze sie przygotowac, hihi

Dobra lece, bo nie zdążę. Mlenka, jeszcze raz gratuluje-no nie moge sie opamiętać:zawstydzona/y:
oj się będzie działo:tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2:
ja tam na noc upojną dziś nie liczę moje kochanie idzie na pożegnanie kumpla z działu przenieśli go do poznania z dniem 1 czerwca i robi pożegnanie swojego działu w pubie ....moje kochanie mówi "malinuś nie będe za długo".....taaaaaa zaśpiewam mu koło 4 nad ranem....NLADY ŚWIT ZASTAŁ MNIE.....:-D:-D:-D:-D

reklama
No to jestem:tak::tak::tak:
Pojechalam jednak do szpitala zbadali mocz no i okazalo sie ze mam jednak zapalenie pecherza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odrazu dostalam antybiotyk i juz po pierwszej tabletce jest troche lapiej:tak::tak:
Dziekuje wam dziewczyny ze zescie mnie przekonaly abym pojechala do szpitala bo tak to bym sie do wtorku meczyla a bylo by napewno jeszcze gorzej:tak::tak:

dzieki:-):-):-):-)

wlasnie szukalam takiego z baba jaga;)bo ta na mnie wolali kiedys an CB radio niektorzy:-D:-D:-D:-D
i moj P tez nieraz sobie o tym przypomina ze ja czarownica jestembo ciagle kracze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mlenka a Twoj avatar jaki....mmmmm
Moj tata to byl kiedys stary CB Radiowiec non stop nadawal z jakimis ludzmi:tak::tak:nawet zesmy pamietam na takie zloty jezdzili z CB Radia na ogniska itd:tak::tak:

i to jak najszybciej najlepiej by było :tak::tak::tak:

Anabuba zawse prawdę ci powie :tak::tak::tak::tak::tak::-):-D:-D:-D:-D

witamy,ale i ostrzegamy musisz sie wkupić w nasze łaski,czekamy na fotki twoje i twojej rodzinki.musimy wiedziec z kim plotkujemy:-):-):-):-)

a zapomniałaś ???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No wczoraj zapomnialam dziecku dac jesc tzn jesc dostala ale pol godziny pozniej niz zwykle bo ona mi je o stalycch porach:tak::tak: po prostu sie wczoraj z wami zagadalam:tak::tak:

wiktoria super prezent ta martynka to ma super babcie:tak::tak:
o przypomniałaś mi że julka dostała od dziadka na chrzciny kolczyki złote gdzie one są?????????julka miała przebite wtedy już uszka a chrzczona była jak miała 5 m-cy a uszy od ponad 2 już przebite:zawstydzona/y::tak::-Dmój tatuś nazwał mnie wariatką wtedy ale wyglądała no bosko :rofl2:

Ja przebilam Emily uszy jak miala rowne 6 miesiecy i wcale nie zaluje :tak::tak:

oj się będzie działo:tak::tak::tak::cool2::cool2::cool2:
ja tam na noc upojną dziś nie liczę moje kochanie idzie na pożegnanie kumpla z działu przenieśli go do poznania z dniem 1 czerwca i robi pożegnanie swojego działu w pubie ....moje kochanie mówi "malinuś nie będe za długo".....taaaaaa zaśpiewam mu koło 4 nad ranem....NLADY ŚWIT ZASTAŁ MNIE.....:-D:-D:-D:-D
kądś to znam, mj tez zawze obiecywał wrócic przed np 1 w nocy to sięjakoś doczekac nie mogłam, ale po kiedys tam zrozumiel, że jak spóźni się raz jeszcze to bedie źle i wraca zawsze! 10 min przed czasem:-D

A ja tak nosze się z zamiarem przebca uszu małej i jakoś nie moge sie przemóc, teraz chyba nie, co? może do przyszlego roku poczekac na wiosnę? powiedzcie co o tym myslicie:rofl2:

A ja obejrzalam sobie ostatni odcinek Brzyduli:tak:Cholercia bedzie mi brakowało tego serialu:no:Ide zrobic małpiszonom jakies picie bo stale cos wolaja:wściekła/y:niech ta pogoda sie wkoncu zmieni

A&E
Fajnie ze zdecydowalas jechac sie do tego szpitala:tak:Juz wszystko wiesz:-)No i super ze juz Tobie lepiej:tak::tak::tak:

kądś to znam, mj tez zawze obiecywał wrócic przed np 1 w nocy to sięjakoś doczekac nie mogłam, ale po kiedys tam zrozumiel, że jak spóźni się raz jeszcze to bedie źle i wraca zawsze! 10 min przed czasem:-D

A ja tak nosze się z zamiarem przebca uszu małej i jakoś nie moge sie przemóc, teraz chyba nie, co? może do przyszlego roku poczekac na wiosnę? powiedzcie co o tym myslicie:rofl2:
lunka a czemu teraz nie????????

LUNKA
Ja na Twoim miejscu przebiłabym te uszy teraz:tak::tak::tak:Za rok to juz bedzie za bardzo kumata:-)
Ja moim przebijałam dwa tygodnie przed roczkiem i był ok:tak::tak::tak:Troszke popiszczaly przy drugim uszku ale szybko o tym zapomnialy

P wrocil,zjadl obiad,wzial psai Pauline i poszli do moich rodzicow po mleko a przy okazji spacerek bo Pulina caly dzien w domu.wuiec ja korzystam:-)
ja sie pewnie juz jutro tez z mala na dwor wbiore jak nie bedzie lalao.ale do babci na pewno pojdziemy:-)

No to jestem:tak::tak::tak:
Pojechalam jednak do szpitala zbadali mocz no i okazalo sie ze mam jednak zapalenie pecherza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odrazu dostalam antybiotyk i juz po pierwszej tabletce jest troche lapiej:tak::tak:
Dziekuje wam dziewczyny ze zescie mnie przekonaly abym pojechala do szpitala bo tak to bym sie do wtorku meczyla a bylo by napewno jeszcze gorzej:tak::tak:

Moj tata to byl kiedys stary CB Radiowiec non stop nadawal z jakimis ludzmi:tak::tak:nawet zesmy pamietam na takie zloty jezdzili z CB Radia na ogniska itd:tak::tak:
Twoje szczescie kochana zes sie dala przekonac ze nie ma zartow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo bysmy w dupsko nalały:-D:-D:rofl2:
oj mogloby byc nieciekawie.a długo w szpitalu czekalas?

a co CB radio-ja tez byalm nalogowiec:-)mielsimy baze stacjonarna i tez na wielu ogniskach byalm,wielu ludzi poznalam,a ile ludzi sie u mnie w domu przewinelo(glownie chlopakow rzecz jasna):-)moja mama do tej pory wspomina.a CB zalozylismy jak mialam 15lat:-)i mielsimy jakies 4 lata niecale,akurat czas swietnosci:-D

skad ja znam tp "zaraz bede":laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
a co do uszus-ja poczekam az mala bedzie wieksza a duza-oj jeszcze troche minie,bo ona boi sie igiel,bolu i krwi-musialoby ja ze 4 chlopa trzymac:-D:rofl2:

reklama
Witajcie, wreszcie po wizycie u fryzjera, całkiem nieźle. Trochę lepiej się czuję wreszcie.Jestem samotną mamma z trójką dzieci ale teraz przynajmniej tego po mnie nie widać:tak:AGA-dobrze ze jesteś po wizycie u lakarza:-)

Do góry