reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A&E a więc te paskudne kłucia, to zapalenie pęcherza?
Kurcze nie wpadłabym na to, wiem co mi jest:laugh2:

o anabubka nie oddałaś kompa P:sorry::sorry::sorry:
no z pewnooscia przejmie jak wrocui ze spaceru
bo on chetnej na sapecr bierzez psa niz dzieci.....no comment:eek::sorry:

Faktycznie, czasami pojawia się i znika:-:)-:)-(

no pytałam powaznie bo ja jetsem mezatka,moj pracuje no i jest niby codziennie w domu ale wszedzie praktycznie chodze z dziecmi albo sama a z nim.....5 razy do roku:-):-):-):-)

A ja obejrzalam sobie ostatni odcinek Brzyduli:tak:Cholercia bedzie mi brakowało tego serialu:no:Ide zrobic małpiszonom jakies picie bo stale cos wolaja:wściekła/y:niech ta pogoda sie wkoncu zmieni
Na wspólnej też się skończyło i majewski i 39 i pól i wojewódzki,no bieda z nędza:cool:
Aga 1480-ja mało kumata jestem to się zapytam wprost , czy ty nowa tutaj jesteś czy po prostu z zalatania cię nie czaję?:eek:
A&E widzisz jak dobrze ,ze się posłuchałaś dobrej rady,do wtorku zapomnisz jak bolało:-D

wiecie co,Weronika ma katar juz 1,5tyg.
nadal taki w miare gesty ale sam tez wyplywa,....
po antybiotyku przeszla jej chrypa i juz prawie nie kaszle.
ale-tak sobie mysle czy u niej to nie bylo zapalenie krtani????????????
bo ta chrypa
Paulina tez nigdy nie maila takei zapalenia krtani zeby w nocy dusznosci atakowaly,tylko zwsze wlasni bakteryjne co sie wolniej rozwijalo:eek:

a skojarzylam z ja w sobote dalam malej serek homognizowany troche,zeby ja obsypalo na wizyte u alergologa we wtorek.no i dostala malej wysypki a w srode katar i w sobote hrypa.i tak mysle czy to nei przez to....
bo osatnio miala chrype miesiac wczesniej jakos jak jej przez przypade dala zupy ze smietana:sorry:
bo jak jest wirusowe zapalenei kratno to z dusznoscaimi itd nie?

reklama
Do góry