reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witajcie, wreszcie po wizycie u fryzjera, całkiem nieźle. Trochę lepiej się czuję wreszcie.Jestem samotną mamma z trójką dzieci ale teraz przynajmniej tego po mnie nie widaćAGA-dobrze ze jesteś po wizycie u lakarza:-)
faktycznie samotmaczy slomiana tak jak ja?:-)
o anabubka nie oddałaś kompa Pfaktycznie samotmaczy slomiana tak jak ja?:-)
aga1480
mama 3 muszkieterów
Faktycznie, czasami pojawia się i znika:---(faktycznie samotmaczy slomiana tak jak ja?:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no z pewnooscia przejmie jak wrocui ze spaceruo anabubka nie oddałaś kompa P
bo on chetnej na sapecr bierzez psa niz dzieci.....no comment
Faktycznie, czasami pojawia się i znika:---(
no pytałam powaznie bo ja jetsem mezatka,moj pracuje no i jest niby codziennie w domu ale wszedzie praktycznie chodze z dziecmi albo sama a z nim.....5 razy do roku:-):-):-):-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Na wspólnej też się skończyło i majewski i 39 i pól i wojewódzki,no bieda z nędzaA ja obejrzalam sobie ostatni odcinek BrzyduliCholercia bedzie mi brakowało tego serialuIde zrobic małpiszonom jakies picie bo stale cos wolajaniech ta pogoda sie wkoncu zmieni
Aga 1480-ja mało kumata jestem to się zapytam wprost , czy ty nowa tutaj jesteś czy po prostu z zalatania cię nie czaję?
A&E widzisz jak dobrze ,ze się posłuchałaś dobrej rady,do wtorku zapomnisz jak bolało
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
wiecie co,Weronika ma katar juz 1,5tyg.
nadal taki w miare gesty ale sam tez wyplywa,....
po antybiotyku przeszla jej chrypa i juz prawie nie kaszle.
ale-tak sobie mysle czy u niej to nie bylo zapalenie krtani????????????
bo ta chrypa
Paulina tez nigdy nie maila takei zapalenia krtani zeby w nocy dusznosci atakowaly,tylko zwsze wlasni bakteryjne co sie wolniej rozwijalo
a skojarzylam z ja w sobote dalam malej serek homognizowany troche,zeby ja obsypalo na wizyte u alergologa we wtorek.no i dostala malej wysypki a w srode katar i w sobote hrypa.i tak mysle czy to nei przez to....
bo osatnio miala chrype miesiac wczesniej jakos jak jej przez przypade dala zupy ze smietana
bo jak jest wirusowe zapalenei kratno to z dusznoscaimi itd nie?
nadal taki w miare gesty ale sam tez wyplywa,....
po antybiotyku przeszla jej chrypa i juz prawie nie kaszle.
ale-tak sobie mysle czy u niej to nie bylo zapalenie krtani????????????
bo ta chrypa
Paulina tez nigdy nie maila takei zapalenia krtani zeby w nocy dusznosci atakowaly,tylko zwsze wlasni bakteryjne co sie wolniej rozwijalo
a skojarzylam z ja w sobote dalam malej serek homognizowany troche,zeby ja obsypalo na wizyte u alergologa we wtorek.no i dostala malej wysypki a w srode katar i w sobote hrypa.i tak mysle czy to nei przez to....
bo osatnio miala chrype miesiac wczesniej jakos jak jej przez przypade dala zupy ze smietana
bo jak jest wirusowe zapalenei kratno to z dusznoscaimi itd nie?
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Anabuba zobatrz jak ładnie oddzielam tematycznie wersy postatak tak ,nauka w las nie idzie
Podziel się: