reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To się GReti ciesz ,ja mam w domu dwójke dużych ,rozgadanych dzieciaków i uszy puchną ,a moi rodzice jak ich oddaja z dyżuru jakiegoś (tzn z nocki czy kilkugodzinnego ich tam przebywanai) to mama wygląda jak z krzyża zdjęta:-D a tata stęka ,ze go wszystko boli (od gry w piłkę):-Dale takie uroki macierzyństwa:-D:-D(i babcierzyństwa)muszę Klaudii pozadawać trochę zadań z treścią ,no drże przed tym testem w czwartek:szok:

jesteeeem!!!!!:-D

w trakcie wyczytywania waszych postów zjadłam pól kilo truskawek:szok::szok::szok:

teraz biore paluszki, picie puscza muzyczke i siadam do krzyżowek:-D

Ostatnia edycja:
Część z was ma takie śliczne bebe boomowe suwaczki,o la la :tak:Nic się nie przejmuj Anabuba chyba każda z nas robi literówki ,a ja jeszcze do tegoczęsto pisze na caps locku,i z reguły już mi sie nie chce tego przepisywać i często zostaje troche tak :tak:a trochę tAK:-D
ale z literowkami i tym co z nich wychodzi to chyba jestem najlepsza:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
w koncu nelze czruje:-):-):-):-)

w trakcie wyczytywania waszych postów zjadłam pól kilo truskawek:szok::szok::szok:

to ladnie,masz apetyt:-)

dobra ja zmykam,wstawila zmeimniaczki moj zaraz wroci.a Paulina chce pograc
z racji ze dzis piatek to pewnie moj bedzie kompa okupowal to ja bede dopeiro jutro:-D
miłego wieczorku i upojnych nocek;)
do jutra

MEDEUSKA
Ale mi narobiłas apetytu:tak::tak::tak:Jak sie czujesz Kochana???Mam nadzieje ze sie za duzo nie przemeczasz;-)

ANABUBKA
To fakt.Ty jestes nie do pobicia:-);-):-D:-D:-D

Ja też dziś kupiłam truskawki ,ale takie jakieś rozlazłe są:shocked2:poszukałam jej zadań z treścią,już zaczyna swoje histerie,tego nie było ,tamtego nie będzie ,gra mi na nerwach....wczoraj była wywiadówka,a że tapetowaliśmy to nie była m,spotkałam sie z wychowawczynią dzisiaj i ona mówi ,ze zadania z treścią to pięta achillesowa Klaudii,a oprócz tego pisać zaczęła jak kura pazurem ,no bazgroli okrutnie,ja tak sie boję tej 4 klasy,ale z drugiej strony jak dostanie tam po tyłku to zajarzy ,ze juz się nikt z nią cackał nie będzie,w końcu ja zyła wiecznie nie będę:-D

Ale modela:-D:-D:-D

A ja mam chwilke dla siebi1e2,2 P2io2tr2 pojechal do matki do szpitala, bo babcia zabieg miala mic,. ale nie miala, bo sie bali, i jesc jej zawiozl. i co zapomnielismy kupic ma dokiupic, a ja zaraz wyciagam depilator i bede sie katowac. Zapowiedzial ciezki wieczor, wiec musze sie przygotowac, hihi

Dobra lece, bo nie zdążę. Mlenka, jeszcze raz gratuluje-no nie moge sie opamiętać:zawstydzona/y:

reklama
a niekapek widzialam na jakiesj stronie w necie to 25zł plus przesylka za 200ml, na alegro taki sam to 23-25zł plus przesuylka..

niestety za drogo.moja mała jak jej przytrzymamam i dobrze dozuje to sie ze szklanki zwyklej tez napije.
a ostatnio anuczyła sie siorbac:-)
jak jej daje zupe czy cos to tylko siorbie:-):-):-)
ha ha a ja niekapek aventa kupiłam za 14.99 na promocji jak antek miał chyba 3 tygodnie i nawet zapomniałam że go posiadam i planowałam jego zakup aż przy ostatnich porządkach szafkowych go cudownie odkryłam:cool2:
Hurrrra! Skończyłam sprawdzać :-)
Jutro znów będę sprawdzać :-(
Idę na jakieś zakupy i może zdążę jakiś obiad zrobić. :-p
W weekend pewnie czasu nie będzie, żeby tu zajrzeć, więc życzę wszystkim udanego weekendu! :tak:
kochAna wzajemnie nie męcz studentów i poproś ich o to samo:rofl2:
Myszunia ,ale ty zalatana jesteś kobitka:tak::tak:
Klaudia ma w czwartek test 3-cioklasisty ,pękam, z ostatniego testu na 40 punktów dostała tylko 24 ,no masakra jakaś:szok:
mój Adam owiedział by nie tylko ale aż 24:-D
Muszunia powinnaś w suwaczku napisać : DO SPOTKANIA Z MADZIULĄNATASZĄ:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:o skromności ty moja kochana:-D:-D
ludzie jakie literowki robie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wsytsko przez to ze szybko pisze i litery mi sie mienia:-)
miało byc ze w piecu napaliłam:-)
ha ha ja jak czasami przeczytam swoje posty to wyje z literówek a z ortografi to:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2:
Ja też dziś kupiłam truskawki ,ale takie jakieś rozlazłe są:shocked2:poszukałam jej zadań z treścią,już zaczyna swoje histerie,tego nie było ,tamtego nie będzie ,gra mi na nerwach....wczoraj była wywiadówka,a że tapetowaliśmy to nie była m,spotkałam sie z wychowawczynią dzisiaj i ona mówi ,ze zadania z treścią to pięta achillesowa Klaudii,a oprócz tego pisać zaczęła jak kura pazurem ,no bazgroli okrutnie,ja tak sie boję tej 4 klasy,ale z drugiej strony jak dostanie tam po tyłku to zajarzy ,ze juz się nikt z nią cackał nie będzie,w końcu ja zyła wiecznie nie będę:-D
co do truskawek to wyślij po nie adama położy na dno torby przywali mlekiem 2 kilosami ziemniaków pomidorkiem i kilogramem cebulki:rofl2:są potem cudownie zamienione w mus i blenderka nie trzeba już używać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry