Ale masz fajnie:-);-)Zazdroszcze TobieJestem sama tylko z Nadusią w domu. Mąż wziął Borysa i Benjamina do firmy, bo musiała jeszcze cos załatwić.
Boże, jaka błoga cisza
Idę się z małą pobawić.
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
To się GReti ciesz ,ja mam w domu dwójke dużych ,rozgadanych dzieciaków i uszy puchną ,a moi rodzice jak ich oddaja z dyżuru jakiegoś (tzn z nocki czy kilkugodzinnego ich tam przebywanai) to mama wygląda jak z krzyża zdjęta a tata stęka ,ze go wszystko boli (od gry w piłkę)ale takie uroki macierzyństwa(i babcierzyństwa)muszę Klaudii pozadawać trochę zadań z treścią ,no drże przed tym testem w czwartek
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale z literowkami i tym co z nich wychodzi to chyba jestem najlepszaCzęść z was ma takie śliczne bebe boomowe suwaczki,o la la Nic się nie przejmuj Anabuba chyba każda z nas robi literówki ,a ja jeszcze do tegoczęsto pisze na caps locku,i z reguły już mi sie nie chce tego przepisywać i często zostaje troche tak a trochę tAK
w koncu nelze czruje:-):-):-):-)
jesteeeem!!!!!
w trakcie wyczytywania waszych postów zjadłam pól kilo truskawek
teraz biore paluszki, picie puscza muzyczke i siadam do krzyżowek
to ladnie,masz apetyt:-)
dobra ja zmykam,wstawila zmeimniaczki moj zaraz wroci.a Paulina chce pograc
z racji ze dzis piatek to pewnie moj bedzie kompa okupowal to ja bede dopeiro jutro
miłego wieczorku i upojnych nocek
do jutra
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja też dziś kupiłam truskawki ,ale takie jakieś rozlazłe sąposzukałam jej zadań z treścią,już zaczyna swoje histerie,tego nie było ,tamtego nie będzie ,gra mi na nerwach....wczoraj była wywiadówka,a że tapetowaliśmy to nie była m,spotkałam sie z wychowawczynią dzisiaj i ona mówi ,ze zadania z treścią to pięta achillesowa Klaudii,a oprócz tego pisać zaczęła jak kura pazurem ,no bazgroli okrutnie,ja tak sie boję tej 4 klasy,ale z drugiej strony jak dostanie tam po tyłku to zajarzy ,ze juz się nikt z nią cackał nie będzie,w końcu ja zyła wiecznie nie będę
luna665
Mama grudniowa 2007
Ale modelajesteeeem!!!!!
w trakcie wyczytywania waszych postów zjadłam pól kilo truskawek
teraz biore paluszki, picie puscza muzyczke i siadam do krzyżowek
A ja mam chwilke dla siebi1e2,2 P2io2tr2 pojechal do matki do szpitala, bo babcia zabieg miala mic,. ale nie miala, bo sie bali, i jesc jej zawiozl. i co zapomnielismy kupic ma dokiupic, a ja zaraz wyciagam depilator i bede sie katowac. Zapowiedzial ciezki wieczor, wiec musze sie przygotowac, hihi
Dobra lece, bo nie zdążę. Mlenka, jeszcze raz gratuluje-no nie moge sie opamiętać
reklama
ha ha a ja niekapek aventa kupiłam za 14.99 na promocji jak antek miał chyba 3 tygodnie i nawet zapomniałam że go posiadam i planowałam jego zakup aż przy ostatnich porządkach szafkowych go cudownie odkryłama niekapek widzialam na jakiesj stronie w necie to 25zł plus przesylka za 200ml, na alegro taki sam to 23-25zł plus przesuylka..
niestety za drogo.moja mała jak jej przytrzymamam i dobrze dozuje to sie ze szklanki zwyklej tez napije.
a ostatnio anuczyła sie siorbac:-)
jak jej daje zupe czy cos to tylko siorbie:-):-):-)
kochAna wzajemnie nie męcz studentów i poproś ich o to samoHurrrra! Skończyłam sprawdzać :-)
Jutro znów będę sprawdzać :-(
Idę na jakieś zakupy i może zdążę jakiś obiad zrobić.
W weekend pewnie czasu nie będzie, żeby tu zajrzeć, więc życzę wszystkim udanego weekendu!
mój Adam owiedział by nie tylko ale aż 24Myszunia ,ale ty zalatana jesteś kobitka
Klaudia ma w czwartek test 3-cioklasisty ,pękam, z ostatniego testu na 40 punktów dostała tylko 24 ,no masakra jakaś
o skromności ty moja kochanaMuszunia powinnaś w suwaczku napisać : DO SPOTKANIA Z MADZIULĄNATASZĄ
ha ha ja jak czasami przeczytam swoje posty to wyje z literówek a z ortografi toludzie jakie literowki robie
wsytsko przez to ze szybko pisze i litery mi sie mienia:-)
miało byc ze w piecu napaliłam:-)
co do truskawek to wyślij po nie adama położy na dno torby przywali mlekiem 2 kilosami ziemniaków pomidorkiem i kilogramem cebulkisą potem cudownie zamienione w mus i blenderka nie trzeba już używaćJa też dziś kupiłam truskawki ,ale takie jakieś rozlazłe sąposzukałam jej zadań z treścią,już zaczyna swoje histerie,tego nie było ,tamtego nie będzie ,gra mi na nerwach....wczoraj była wywiadówka,a że tapetowaliśmy to nie była m,spotkałam sie z wychowawczynią dzisiaj i ona mówi ,ze zadania z treścią to pięta achillesowa Klaudii,a oprócz tego pisać zaczęła jak kura pazurem ,no bazgroli okrutnie,ja tak sie boję tej 4 klasy,ale z drugiej strony jak dostanie tam po tyłku to zajarzy ,ze juz się nikt z nią cackał nie będzie,w końcu ja zyła wiecznie nie będę
Podziel się: