reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:-:)-( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo

kciuki zaciśnięte,daj potem znać co lekarz powiedział :tak::tak::tak::tak:

a na ktorym to leci:eek:

na TVN o 11.00 obejrzyj sobie,super program :-)

MEDEUSKA
Specjalnie dla Ciebie:tak::tak::tak:Kupilam je w malym osiedlowym sklepiku

pierwsze widzę takie płatki,u mnie nie ma czegoś takiego :no::no::no::no:
to jakaś nowość????

reklama
Witam ponownie :-)

Pospałam jeszcze godzinke :tak: ale i tak jestem wypluta :baffled: A musze dzisaj zakupy zrobić :baffled::no: ale mi sie chce...
Dobrze, że mam komu mała zostwić bo ona nienawidzi deszczu...

Moja Helena od rana gotuje juz zjadłam chyba z 10 plastikowych tostów z dzemem na niby :-D teraz leci Myszka miki to ma 5 min spokoju :-p

Sprawdziłam jedną grupę :-):-):-)
I nie mogłam się powstrzymać, żeby do was nie zajrzeć! :-D Przyciągacie jak magnes! :-D
Aniu, jak będziesz tak blisko Łodzi to wpadnij do mnie! :tak::tak::tak:
A&E trzymam kciuki, żeby było ok! :tak:

Perfekcyjną panią domu też lubię oglądać. Wtedy się pocieszam, że u mnie może nie zawsze idealnie czysto jest no ale takiego syfu to nawet wyobrazić sobie nie potrafię :-D:-D:-D:-D

Idę sprawdzać dalej! :eek:

Ja miałam taką sąsiadkę, która w kuchni miała brudne garnki z całego tygodnia, delikatnie w pleśni:no::no::no:, a na blacie nigdy nie byłlo miejsca,żeby choćby szklankę herbaty postawić:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry