reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja juz troche ogarnelam...
moj m zaraz wychodzi do roboty i caly dzien go nie bedzie :sorry:
Mojego tez cały dzien nie bedzie:no:Ale od poniedzialku no w sumie to od wtorku bedzie caly miesiac w domu wiec bede mogla sie poobijac:tak::tak::tak:
Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkola:no:M powiedzial wieczorem ze umyje naczynia a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie lezaly nawet nie zamoczone myslalam ze wyjde z siebie

No i nigdzie nie poszłam. Mama w szpitaluojcu lekarza załatwia, wróci tak późno, ze tylko zdąży sie przebrać i do pracy, a tylko do Moni to ja zis weny w ta pogode nie mam. Jutro pojadę i tu i tu razem z Piciem.

Gdzies ktos pytał co to szkitaszi-to szkity-nogi. Takie powiedzonko moje.

Piotr wróci z pracy to pójdziemy do kablówki umowe rozwiązać, a później do Kauflandu na zakupy. Obiad w lodówce tylko czeka żeby na patelkę wrzucić, a ja musze liste zakupów uszykowac, właśnie mnie olśniło...

GG juz mam, ale musiałam ściągnąc i zainstalować starszą wersję, bo ta nowa to lipa straszna. POdawałam dobre hasło, a ten mi kryzczy, że złe.

No a wczoraj Im kupilam takie dobre waniliowe:tak::tak::tak::-D
waniliowe? hm. nie znam, jakie to i gdzie kipilas??
bo az jestem ciekawa:tak::tak::tak:
anka heh to wpadnij do mnie na kawke jak znajdziesz troche czasu :)
nie bo do mnie:-D:-D:-D
ania tez bede tsknic:-p:-p:-p

wpadłam do was sie naoliwkowac, bo bez was zyc nie moge i każda chwile trzeba wykorzystac:-D:-D:-D:-D a ja mam tak ziiimnmno w domu:baffled: m i ja z katarem wstalismy tak zimno w nocy bylo, teraz tez:baffled:

Mojego tez cały dzien nie bedzie:no:Ale od poniedzialku no w sumie to od wtorku bedzie caly miesiac w domu wiec bede mogla sie poobijac:tak::tak::tak:
Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkola:no:M powiedzial wieczorem ze umyje naczynia a tu dupa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystkie lezaly nawet nie zamoczone myslalam ze wyjde z siebie
moj ma wolne dopiero od 8 i 2 tyg wiec gdzie planuje jechac :tak::-D

reklama
ok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:-:)-( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo

Do góry