reklama
Mojego tez cały dzien nie bedzieAle od poniedzialku no w sumie to od wtorku bedzie caly miesiac w domu wiec bede mogla sie poobijacja juz troche ogarnelam...
moj m zaraz wychodzi do roboty i caly dzien go nie bedzie
Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkolaM powiedzial wieczorem ze umyje naczynia a tu dupaWszystkie lezaly nawet nie zamoczone myslalam ze wyjde z siebie
luna665
Mama grudniowa 2007
No i nigdzie nie poszłam. Mama w szpitaluojcu lekarza załatwia, wróci tak późno, ze tylko zdąży sie przebrać i do pracy, a tylko do Moni to ja zis weny w ta pogode nie mam. Jutro pojadę i tu i tu razem z Piciem.
Gdzies ktos pytał co to szkitaszi-to szkity-nogi. Takie powiedzonko moje.
Piotr wróci z pracy to pójdziemy do kablówki umowe rozwiązać, a później do Kauflandu na zakupy. Obiad w lodówce tylko czeka żeby na patelkę wrzucić, a ja musze liste zakupów uszykowac, właśnie mnie olśniło...
GG juz mam, ale musiałam ściągnąc i zainstalować starszą wersję, bo ta nowa to lipa straszna. POdawałam dobre hasło, a ten mi kryzczy, że złe.
Gdzies ktos pytał co to szkitaszi-to szkity-nogi. Takie powiedzonko moje.
Piotr wróci z pracy to pójdziemy do kablówki umowe rozwiązać, a później do Kauflandu na zakupy. Obiad w lodówce tylko czeka żeby na patelkę wrzucić, a ja musze liste zakupów uszykowac, właśnie mnie olśniło...
GG juz mam, ale musiałam ściągnąc i zainstalować starszą wersję, bo ta nowa to lipa straszna. POdawałam dobre hasło, a ten mi kryzczy, że złe.
medeuska
październikowa mama'09
waniliowe? hm. nie znam, jakie to i gdzie kipilas??No a wczoraj Im kupilam takie dobre waniliowe
bo az jestem ciekawa
nie bo do mnieanka heh to wpadnij do mnie na kawke jak znajdziesz troche czasu
ania tez bede tsknic
wpadłam do was sie naoliwkowac, bo bez was zyc nie moge i każda chwile trzeba wykorzystac a ja mam tak ziiimnmno w domu m i ja z katarem wstalismy tak zimno w nocy bylo, teraz tez
moj ma wolne dopiero od 8 i 2 tyg wiec gdzie planuje jechacMojego tez cały dzien nie bedzieAle od poniedzialku no w sumie to od wtorku bedzie caly miesiac w domu wiec bede mogla sie poobijac
Ja rano musialąm sprzatac cała kuchnie zanim zaprowadzilam mlodego do przedszkolaM powiedzial wieczorem ze umyje naczynia a tu dupaWszystkie lezaly nawet nie zamoczone myslalam ze wyjde z siebie
lubię to oglądać nie wiem jak Ci ludzie moga mieć taki syf w domuo 11 perfekcyjna pani domu
medeuska dzieki za przypomnienie,zaraz włączę tV zeby mi nie umkneło
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
ok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:--( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo
Podziel się: