reklama
ja jak obejrze perfekcyjną paną domu to doceniam to że lubie sprzątać mówie przed chwilą do mojego adama żeby sprzątnoł u siebie w pokoju bo mają burdello a na 13.30 do szkoły i nie zdąży a mój syn patrzy raz na mnie raz na pokój i mówi ale co ja mam tu sprzątać ...ja no ten bajzel.....a adam mama to jest nieład artystyczny
daj znac jak po lekarzu...ok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:--( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo
Trzymam kciukiOdezwij sie po lekarzuok dziewczyny ja spadam m wlasnie dzwonil ze zwolnil sie wczesniej z pracy zeby jechac ze mna do lekarza bo w poniedzialek tez maja zamkniete bo jest swieto a ja mam coraz silniejszy bol:--( trzymajcie kciuki zeby to nic powaznego nie bylo
aga1480
mama 3 muszkieterów
Mlena sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkie panie. Wreszcie chwila, młody w przedszkolu, maluchy spokojne. Idę dziś do fryzjera, mam nadzieję,że nie popsuję sobie humoru
Witam wszystkie panie. Wreszcie chwila, młody w przedszkolu, maluchy spokojne. Idę dziś do fryzjera, mam nadzieję,że nie popsuję sobie humoru
a co robisz z wloskami ??Mlena sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!
anka26_x_07
Mama Laury :)
anka heh to wpadnij do mnie na kawke jak znajdziesz troche czasu
nie ma szans bo w Zorach bede tylko 1 dzien a musimy zaltwic USC, obraczki i spotknie z kamerzysta:-(
Agnieszka daj znac na handy co i jak z tym lekarzem
Dowikla do Ciebie moze wpadne ale wczesniej jak co drynne
Medeuska dbaj o brzusio i wkljaj te foty bo ja juz steskniona
reklama
No wlasnieaga to trzymam kciukasy napisz co doktorek powiedział
a co jest z naszą agunią czemu nie zagląda do nas
Miala wkleic fotki z Dnia Matki w przedszkolu a tu sie nam nie poajwila od tego czasu
Podziel się: