reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kochana ja to mam non stop tvn turbo i juz mnie cholera bierze czasem :-D
a co jest ciekawego?
u mnie to samo:-)
upsssssssssssss ale wpadka:-):-):-):-):-)

mi Aleksia wyslala waidomosc z nuemrem gg jakis czas temu jej numer 8451208 "Dziekuje Wam Kochane za wsparcie,za to ze jestescie.Kocham WAs;)"
no ja tez widzialam ten opis
No Beata tez coś wsiąknęła i się nie pojawia.ale ona ma chyba niedługo slub to ma dużo spraw do załatwienia.
pewnie masz racje przed slubem trzeba troche sie nalatac:tak:
zawsze taki powolny????????????????????????????????????????
to czemu szczypiorki takie szybkie???????????????????????????????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D
Witam,

Zawaliłam nockę :baffled: bede miała koszmarny dzień :wściekła/y:

Nie to żeby mi coś dolegało, po prostu obudziłam sie o 3 wyspana:szok:

Nie pozaznaczałam ctatów, a miałam tyle napisac :-( chyba bede później czytać wszystko od nowa :-D

Mlena, dołączam się do zyczeń

Anka, szerokiej drogi i undanego pobtu :tak:

Patrsia, dogadzaj sobie, a co :tak::-D

-j- dzięki kciukasy :tak:

Anabuba, to -j- pisała o tym, że malinka niedawno rodziła :tak:

Agnes, fochmistrzyni, porostu pięknie :-D:-D:-D

Najadłam się, bolą mnie oczy od gapienia sie w monitor w półmroku, może uda mi się jescze zdrzemnąć :sorry:
dziekuje, a Ty wypoczywaj ja przed poorodem mialam tak ciezko
Witam się podczas deszczowego ranka :-):-):-):-)
tak jak zapowiadali leje i leje.
My prawdopodobnie ze znajomą pojedziemy z dzieciakami dzis popołudniu do placu zabaw dla dzieci i na kulki bo co robić z dzieciaki jak ciągle pada.przynajmniej dziewczyny będą mieć rozrywkę bo Oliwka to mi fiksuje w domu,tak się przyzwyczaiła że domaga się codziennego wyjścia na dwór a tu dupa taka pogoda ze psa zkulawą nogą nie wyrzucisz.
jakoś musimy to przetrwać.

A tak poza tym wyspałam się,Oliwka też slicznie spała.:tak::tak::tak::tak:

Mamo Helenki ja pod koniec ciąży też cierpiałam na bezsenność,pół nocy nie spałam aż wychodziłam z siebie z tej bezczynności.
musisz się jeszcze troszkę pomeczyć kochana.:-):-):-):-):-)

A ja oglądam "Brzydulę" :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Spiochy wstawać ,koniec spania :-D:-D:-D:-D:-D

Ania miłego pobytu w Polsce,spokojnej podróży i wracaj do nas szybko :-):-):-)
dziekuje :) wracam za tydzien w niedziele
Jak tylko będziesz miała czas i ochotę to zapraszam do Łodzi! :tak::tak::tak:

Kapnął się z tymi pulpetami, bo zobaczył w koszu pudełko po nich :baffled: Stwierdził, że nie są złe, ale ja robię lepsze :sorry:

My się chyba nie miałyśmy okazji poznać! Witaj! :-)

To ty to powiedziałaś :-D:-D:-D:-D:-D

Współczuję ci nocki, ja też czasem tak mam! :zawstydzona/y:

Mlena, Madziulanatasza - zdrówka, szczęścia, słoneczka, radości i pociechy z waszych pociech małych i dużych!
:tak::tak::tak::tak::tak:
do lodzi mam jakies 80km :)
A tak w ogóle to dzień dobry! :-)
Oglądam "Brzydulę" i spadam. Muszę testy na jutro posprawdzać. W ten weekend mam ostatni zjazd, więc będzie roboty a roboty... :eek::eek::eek::eek:
Już nie mogę doczekać się niedzieli. Jak chwycę Piotrusia, to chyba z tydzień go z ramion nie wypuszczę. :-D:-D:-D:-D
tylko nie udus!!
A no i kurcze o mały włos bym zapomniała

Mlena, Madziula samych szczęśliwości i radości, dużo słodkości i miłości
Ja rowniez sie dolaczam do zyczonek
WITAM i ja nocka dzisiaj bardzo dobra:tak::tak::tak:a pogoda brzydka zimno i leje:wściekła/y::wściekła/y:a ja do dentysty ide mysle ze juz ostatni raz a później do sklepu i znowu 100 na same zakupy pójdzie:crazy:no ale co poradze wszystko potrzebne.A co tam u was słychać wczoraj mnie nie było i pewnie dużo do nadrabiania ale może później bo teraz nie bardzo moge zaraz Kamilka uspic głowe umyc no i @ dalej nie ma.A M plener zaplanował:happy::happy::happy:

zafasolkowana??

Witam
wpadlam tylko napiosac ze bede tesknila :)

No i zaczeło padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co ja mam robic stale w domu:baffled:Ile mozna sprzatac i wymyslac coraz to nowe wygłupy i zabawy???:szok::szok::szok::crazy:
hehe ja mam to samo tez nie wiem co dzis bede robic :eek::eek::eek:
kurcze ja musze wyjść po chleb ziemniaki cebule do wątróbki a tu piździ i padać zaczeło oszaleje z nimi w chałpie:eek::eek::eek::eek::eek:
ja juz wszystko na obiadek mam
robie dzisiaj ziemniaczki z cebulka do tego mizeria i kefir :-D:-D:-D
chetnie sie z wami podziele:tak::tak: bo jak juz teraz tu tak cieplo to nie chce wiedziec jak bedzie w poludnie:szok::szok::szok: ewentualnie jeszcze mozecie wpasc do mnie i korzystac ze sloneczka:tak::tak:
to ja wpadam do Ciebie na kawe to sie poopalamy :-p:-p:-p:-p

hehe ja mam to samo tez nie wiem co dzis bede robic :eek::eek::eek:

ja juz wszystko na obiadek mam
robie dzisiaj ziemniaczki z cebulka do tego mizeria i kefir :-D:-D:-D

to ja wpadam do Ciebie na kawe to sie poopalamy :-p:-p:-p:-p

Jasne wpadaj miejsca do spania mam dosc :tak::tak::tak: rozlozymy dupki na tarasie i bedziemy sie opalac;-);-):tak:

ANIA my rowniez bedziemy tesknic ja to juz tesknie a jeszcze nie wyjechalas:tak:;-);-)

reklama
Do góry