Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
A My niedawno z dworu wróciłysmy.Po deszczu tak się ciepło zrobiło ze szkoda było w domu siedzieć więc zmówiliśmy się z moja koleżanką z osiedla i poszłysmy z dzieciakami.Tak zesmy się ostatnio ze sobą bardziej skumplowałyśmy,fajnie a jej córeczka mówi na mnie mamuś a na mojego M tatuś
dziewczyny sie wyszalały,pojechałyśmy na wyprawę rowerową
Agnieszka no to żes mnie pocieszyła.
Teraz czuję sie jak wyrodna matka która oddaje swoje dziecko gdzie nie ma własciwej opieki.
dosyć że mam doła z tego powodu to teraz mam jeszcze wieksze rozterki.
mam tylko nadzieję że nie będę musiał jej dawc do żłobka tylko moi rodzice się nią zgodzą zająć.
Sory nie chcialam cie jeszcze bardziej zdolowac po prostu pisze to co myslea ty nie musisz sie czuc jak wyrodna matka bo napewno nia nie jestes mam tylko nadzieje ze nie bedziesz musiala Oliwki oddac do zlobka i twoi rodzice zajma sie mala ale jak jednak bedziesz musiala Oliwke oddac to nie miej wyrzutow sumienia tak po prostu musi byc na cos trzeba sie zdecydowac wiem ze cie za bardzo nie pocieszylam ale probuje wczuc sie w twoja sytuacje i cie doskonale rozumie
Witam
Wkoncu dotarłam z dzieciakami do domu i jestem mega padnietaNajpierw byłam z mlodymi na bilansie,pozniej u mnie w domku z siora na kawce i jechalysmy do ikea.Stamtad pieszo szlysmy do Malty i malta na srodke-masakra nogi to mi w dupe wchodza
Dziewczynki sa zbilansowane i zaszczepioneByły bardzo dzielne
Wiktoria ma 74 cm i wazy 7230
Klaudia ma 71 cm i wazy 7250
Obydwie sa oczywiscie duuuzo ponizej trzeciego centyla,ale lekarka powiedziala ze najwazniejsze ze bardzo dobrze sie rozwijaja:-):-):-)
No to super ze dziewczyki byly dzielne ja mam nastepny bilans dopiero na roczek a najchetniej juz bym z mala poszla
Zdrowka dla BenjaminaBenjamin dostał dzisiaj ospę wietrzną :-(
Ciekawe kiedy bliźniaki dostaną