reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja kochana tylko wieczorem :-( bliźniaczki już wtedy śpią a ja mam czas dla siebie :-( a was wtedy nie ma :-(

reklama
Witaj EWA:-)

MADZIULKA Dobranoc:-)

Moje mlode leza ale jeszcze nei spia:no:Dominik u siebie i szczerze to wole nie wiedziec co robi bo ostatnio ma mega durne pomysly:szok::-D
Ja czekam az M wyjdzie z kibelka i zmykam pod prysznic

witam sie i ja.
wczoraj nie zdazylam napisac ze przyszla burza,sasiedz wylaczyli neta a ja z obawy przed brakiem pradu poszlam sie myc i spac.
dzis od rana zalatana-mala mi wstala juz po 7 ,po 10 jechalysmy do wawy-u alergologa sie troche zeszlo,nadal dieta ale poza tym wsio ok.
potem razem z siostra bylysmy u Mamy Helenki.dziewczyny sie ladnie bawily i potem z malyymi przesiadkami wrocilysmy do domu na 20(bo pociag mi uciekl).
tylko Weronice cos zaczelo ropiec prawe oczko-podejrzewam ze jakis katar sie szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a u Mamy Helenki miala 37,6:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nadala cieplawa.
a ja w sobote mamwesele....ehhhhh
dzien udany mimo ze meczacy.Paulinie tez sie wycieczka udala.
ide nadrabiac ,mam nadzieje ze nie jest za duzo!

no to przebrnelam:-):-):-):-):-):-)

i widze ze jednak moj wczorajszy wieczrny post sie wkleil a myslama ze nie zdazyl:cool2:

ANABUBA
Ja tez slyszałam ze rodzinne ma byc wyzsze od pazdziernika:tak::tak::tak:
Teraz od 5 lat jest 64 zl a ma byc chyba 93 jak dobrze pamietam
dobrze by bylo gdyby podniesli.a maja sie tez zmienic kwoty do zasilku????????

Jestem i ja. Melduję się, że żyję. Gienek mnie nie zabił, nawet nie krzyczał.
Wiktoria, mam nadrzerkę większą niż 5zł i torbiel na jajniku. To, że się juz sporo powiększył wyczuł zwykłym badaniem. W następna środę mam usg to mniej przyjemne ( ech ). Zrobił cytologie, czekamy za wynikami. Nadrzerka mocno siępowięszyła. Jajnik cholernie bolesny. Nastraszył mnie tym razem dość mocno mój gieniek.
Za to mój mężuś położył bąbla spa a mi upiekł ciasteczka!!!!!!!
/QUOTE]
Luna-ja Cie nie chce straszyc ale ja przez torbiel o malo nie skonczylam zycia a potem i drugiego jajnika i ciazy!musisz sie kontrolowac.zrob sobie badania z krwi na CA125-koszt.ok,15-20zł a to na markery raka jajnika.jezeli wartosc podwyzszona to moga byc torbiele endometrialne takie jak ja mialam a z nimi nie ma zrtow:no::no::no::no: jak chesz cos wiecej wiedziec to pisz na gg

Dzień dobry.

Weny mi brak :zawstydzona/y:

Pogoda ponura :-( Nie fajnie :no:

Dużo rzeczy mam dziś do zrobienia. Jak Piotruś wstanie to jedziemy z samochodem na przegląd, a później do fotografa, bo Piotrusiowi paszport wreszcie trzeba zrobić no i ja jakąś fotę se pstryknę, bo wypadałoby prawko wymienić - mam tam jeszcze panieńskie nazwisko :zawstydzona/y: Przez 4 lata jakoś czasu nie było :zawstydzona/y:
No i jeszcze muszę znaleźć w jakiejś aptece Pentaxim, bo jutro na szczepienie idziemy. :zawstydzona/y:
u nas szczepionki to mozna kupic w punkcie szczepien i 40zł taiej niz w aptece:szok::szok::szok:
i nie trzeba miec recepty tylko ksiazeczke zdrowia dziecka

sttaszne są ceny łozeczek, ja wiekszosc ktore misie podobaly to widzialam za 700-8-- a nawetponad 1 tys zł!!! i tak szczerze mówiac to jest jedyne ktre mi sie strrrrrrrrasznie podobało i sie cieszylam ze takie tanie i dlatego myslalam ze juz go nei bedzie, ae jednak jest i to dużom, wiec pewnie beda mieli pózniej też:tak::tak::tak:
A jak nie to za tamta cene to poprzednie łózeczko tez jest super, porownujac doinnychw tej cenie:tak::tak:
a moje dziecko ma łózeczko ktore ma obecnie 30 lat!!!!!!!!!!i ma sie dobrze.zwykłe sosnowe łózeczko,proste z 2 poziomami regulacji.juz 6 dziecko sie w nim chowa.
Paulina spalal do 4 lat w nim

ja komode mam, przeijak mi nie potrzebny-wg mnie calkowicie niepotrzena rzecz, od tego kest łóżko czy cokolwiek innego.., a szafe bedziemy kupowac dokompletu do komody,ale komode kupilam juz dosc dawno, z rok, pol roku temu w ikei:tak:

ide myc gary, bo zasiadlam tylko zeby zjesc, ale nie zdazyam nic napisac bo juz pochlonelam drugie sniadanie:-D:-D

przewijak dobra sprwa-przy pierwszym dziecku nie mialam,przy drugim dostalam uzywany od kolezanki i dziekuje jej za to!!!!!
kladałam go na lozeczku i uzywalam poki mala nie zaczela stawac w lozeczku czyli tak do 9-10 mieisecy.
po pierwsze nic sie nie brudzi bo nieraz byl obsrany:-D:-D:-D
a po 2 ja po cc ze znieczuleniem w kregoslup i w ogole z krzywym kregoslupem-jak przewijalam na werslace to sie nie moglam wyprostowac!a tak wszytsko sie dalo zrobic:-):-):-):-):-)

A ja używałam przewijaka długo :tak: Od przewijania w dziwnych miejscach bolały mnie plecy :baffled: Mam taki nakładany na łóżeczko i leżał na nim na stałe :tak: Za nic w świecie go nie oddam :-D
zgadzam sie!!!!!!!!!!!!

no więc dziewczyny wczoraj czekałam aż firma od internetu zmieni nam mac-adres bo przeszliśmy na neta bezprzewodowgo wię wczoraj nie miałam dostępu:wściekła/y::wściekła/y:a dzisiaj od rana walcze z mega bólem głowy już nawet zaliczyłam lekarza i tabletkę ketonalu:-(
wspolczuje...

Złapał murzyn złotą rybkę i ma życzenie:
- Chcę być kwiatkiem,
- A rybka na to: nie ma czarnych kwiatków,
- Murzyn: spełniaj życzenie bo cię usmażę.
Zaszumiało, zagrzmiało, murzyn został bez fiutka.
- Coś ty zrobiła!
- Czarny bez.

:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Właśnie zabawiłam sie w pomysłową panią domu,ponieważ moja pralka ostatnio lekko brudzi pranie tzn,na niektórych ubraniach robi smugi ,a z pralki nieładnie pachnie kanalizą ,powertowałam trochę internet i wsypałam do bębna 2 paczki sody i wlałam szklankę octu,nastawiłam na 90 st:szok:mam nadzieje ,że mi pralka nie wybuchnie,a że pomoże ten sz;lam gdzieś z głębi wypłukać :tak::tak:robiłyście coś podobnego kiedyś,pralka ma 6 lat ,nie psuła sie nigdy ,tylko 2 razy wąż zapchał sie monetami ,ale to już sprawka mojego m...zresztą i on tę asę wydłubywał z weża potem:-D:-D:-D
wlasnie po 1 wyczyscic filtr!!!!!!!!!!!
a odkamieniac mozna tez kwaskiem cytrnowym rozpuszczonym w cieplej wodzie i wlac do tego miejsca co proszek i wrzucic pranie na pusto na 90stopni!
a umylam szufladke dozownika proszku?

ja mam pralke która nie ma filtra,już nie raz szukaliśmy.... BArdzo prosze Wiktoria o Magdalenę ,Krzysztofa ,Klaudię i Ksawiera,da się ????A co do Anny to szczera prawda!!!:-D:-D
a jaki masz model????????
kazda pralka ma filtr-na pewno w instrukcji obslugi jest napisane gdzie.nieraz jest faktycznie w dziwnym miejscu....

Witam
Wkoncu dotarłam z dzieciakami do domu i jestem mega padnieta:no:Najpierw byłam z mlodymi na bilansie,pozniej u mnie w domku z siora na kawce i jechalysmy do ikea.Stamtad pieszo szlysmy do Malty i malta na srodke-masakra nogi to mi w dupe wchodza
Dziewczynki sa zbilansowane i zaszczepione:tak:Były bardzo dzielne:tak::tak::tak:
Wiktoria ma 74 cm i wazy 7230
Klaudia ma 71 cm i wazy 7250
Obydwie sa oczywiscie duuuzo ponizej trzeciego centyla,ale lekarka powiedziala ze najwazniejsze ze bardzo dobrze sie rozwijaja:tak::tak::tak::-):-):-)
Weronika tez dzis pomierzona-86cm i 15kg!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

buuu nie lubią mnie

lubia lubia.
dawno Cie nie bylo

reklama
Do góry