reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej widzę,że mało was siedzi tutaj :-)Ja tez nie mam czsu czasem na kompa ale juz jestem .Mała marudzi mi na zeby tylko nie wiem czy 2 jej ida czy górne 1:baffled:
Rano mi wstała o 5:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przez te zmiany czasu i do 7 00 gadała a o 7:30 i tak muszę wstawać tkże ***** posoałam:-DA przez zeby budzi mi sie w nocy po kilka razy .Normalnie 1-2 razy wstaje na cyca a tu szalała mi kilka razy :angry:

U nas dzis szaro ponuro i nijako ogółem pada i wielki dół:-:)-:)-:)-(
Mała od kąd nauczyła się przewracac z plecków na brzuch katurla mi się po całym dywanie i juz rozkładam jej koce bo z maty wychodzi....
I fajna taka kontaktowa-piszcy na widok brata i śmieje sie w głos.

reklama
Dzie dobry wszystkim! Łoj niedobra jestem ostatnio tak was zaniedbuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam nadzieję że mi wybaczycie:sorry2:
No i oczywiście na początek
Iwonko2006:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

987.jpg

witam sie juz po kawusi :-D
wczoraj pod wieczor probowalismy z m puszczac malego asekurujac go on z jednej strony ja z drugiej i musze poewiedziec ze w zaleznosci jak stal to sam potrafil ustac nawet z 5 sekund :szok: a jak szedl i puszczalam go to zrobil chyba gora 2 kroki ale i tak jest taki niepewny w tym co robi wiec jeszcze poczekamy :tak:
maly zasnal mi wkoncu bo znow zaczyna cos marudzic :dry: a zebolka nie widac:no:

iwonka2006 - dolaczam sie do zyczen wszystkiego naj naj naj dla Was :-D:-D:-D
bodzinka - gratulacje na te 3 piateczke ;-)
u nas dzis szaro buro brrrrrrrrr..... pogoda nie fajna ale potem i tak musze isc na dwor troche zakupow zrobic bo chcialam jakas salatke upichcic :-D i teraz nie wiem czy z brokulami czy tao tao :confused::unsure:
milego dzionka wszystkim :yes::rofl2:

Witam i ja.
U nas też dziś bez rewelacji na dworze,ale przynajmniej nie pada i pranie wywiesiłam. Kubuś śpi,a ja obiadek robię i piję drugą kawkę.

Sikoreczka oj zaniedbujesz zaniedbujesz nu nu;-)

Kathy to twoja mała już taka fajna,zabawna , uwielbiam ten wiek u dziecka:tak:

Patrysia spokojnie przyjdzie czas to mały sam zacznie chodzići tak dzielny chłopczyk z niego.:tak:

Witam. Dziekuje za zyczenia! A skad wiecie o rocznicy? ;-)
Zaraz ma byc lekarz nefrolog u nas.Bierze tyle samo co w gabinecie wiec wolalam by ptrzyjechal do nas,tym bardziej ze ja i dziewczynki przeziebione.Zobaczymy co powie ten lekarz.
A co u Heksy bo sie dawno nie odzywala....

Mikus_a Witaj :-)

Ostatnia edycja:
na chwile tylko bo maly zaspypia albo nawet juz zasnal wiec chce dolaczyc do niego bo jestem dzis tak pitoma maly sie przestawil razem z zegarkiem i teraz te wstawanie mnie dobija :wściekła/y:
poprostu szok :szok:
iwonka2006 - ja to nie wiedzialam ale mam dobrych informatorow :-D:-D:-D:-D jeszcze raz wszystkiego naj i zdrowka Wam zycze :tak:
mikus_a - witaj i tutaj :-D
iwona.c28 - no kiedys napewno :tak:;-) ale on byl silny jzu od samego poczatku wiec mysle ze jeszcze pare tyg i sam stanie juz pewnie na nogi :-)

no to do potem
heksa - gdzie sie podziewasz :confused::huh:

reklama
Ja tez skladam najlepsze zyczonka

Patrysia jeszcze jest czas na chodzenie zaczniesz tesknic za tym raczkowaniem okresem kiedy malenstwo jeszcze nie chodzilo heheh Laura zaczela przechodzic pokuj jak miala 10mc wiec zaczekaj a sama sie puszczala pewnie przed roczkiem:tak:

Mikusa witaj na forum.Jestes z Zor ze slaska??

Milutko spedzilysmy dzien mimo iz bylo zimno bo 8st:baffled:

Do góry