reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po południu
kate witam i Ciebie.
troszke nas nie bylo ale sporo sie dzieje mam nadzieje ze jak sie uspokoi uda mi sie czesciej zajrzec. Teskno mi za Wami.
Obiecuje jednak sie poprawic.

reklama
ja zasiadam za chwilke do obiadku :tak: tylko odpisze :-)
heksa - co sie dzialo ze Cie nie bylo :confused: wszystko wporzadku :confused:
bodzinka - hehe a co zrobilas jak wrocil :-D ach faceci ... temat rzeka... jak i tesciowe :wściekła/y::dry::sorry2:
iwonka2006 - nie zmarznijcie na tym cmentarzu co potem chorzy nie bedziecie :tak::-) grubo sie ubrac prosze :-p

ja ide obiadek ciamac :happy2:

patrysia ach.. szkoda gadac.... jak nie to to tamto i tak wkółko od lekarza do lekarza od diagnozy do diagnozy jedno ok okazuje sie ze co innego zaniedbane (nie dopatrzone przez lekarzy) no i tak koło sie zamyka...... teraz zmiana przychodni lekarza i kolejne nowe problemy... juz nie wiem kiedy bedzie ok.

Dlatego mi Was tak brakuje bo tu mozna sie troszke oderwac.....

smacznego obiadku.

anaconda27 zazdroszcze takiego oderwania od codziennosci.... mi tez sie marzy....

Patrysia w koncu nie doszlismy na cmentarz bo zaczelo padac.A i tak bysmy nie zmarzli bo bylo dzis tak cieplo ze szok! W koncu wzielam sie za grabienie lisci a Vanesska maial kupe radochy ze wielkiej sterty lisci ktora na nowo porozrzucala po calym ogrodku ;-) I tak dwie godzinki spedzilismy na podworku.Kaludia pod adzskiem w wozeczku a jak przestalo padac to razem z nami bawila sie liscmi a smiala sie w glos jak nie wiem ,super bylo :-)
Heksa zagladaj zagladaj czesciej a co znow sie dzieje?

ello

Bodzinka to Ci maz ale akcja ja to bym chyba umarla ze strachu:baffled:
Mikusa mieszkalam w Zorach 25lat:-):tak::rofl2:
Kate23 witaj na forum :)
Iwona c28 z Kubusiem dobrze z co z Natalka
Anaconda ja ostatnio gadalam do 6 rano Fajnie sobie poklachac:rofl2:
Heksa wszystko ok?

Laura spi wiec moglam zagladnac tak mi nie daje posiedziec/Moj wlasnie chrapie na kanapie:-Dzostalam sama to sobie poczytalam co sie dzialo.Bo ja dzis znow jak na red bulu pranie, sprzatnie, gotowanie, wspolne sniadanko i obiadek a potem na powietrzu:rofl2: i dzien uciekl

jestem wieczorkiem
jestem zla na mojego m kurcze dopiero teraz niedawno przyszedl bo poszedl do kolegi niby za jakas "dorywcza robota" ale zaliczyc browca musial :wściekła/y::no::angry: zaraz zrobilam mu takiej awantury ze i mnie i pewnie jemu sie odechcialo a teraz spi .... franca zbolala :dry::sorry2: uffffffffffff Ci faceci to jest normalnie ... :baffled:

malusi zasnal mi o 20:30 i teraz smacznie spi mam nadzieje ze w nocy tez mi bedzie tak fajnie spal jak teraz :-) ja za chwilke tez zmykam w kimonko tylko lukne jeszcze raz na allegro bo licytuje malemu kurteczke .... a jutro o 10:55 konczy sie licytacja wiec musze uwazac zeby mnie ktos nie przebil :-D hihih
poczytam co u Was i odpisze :tak:

anka26,07 - tez slysze mojego chrapacza :-D
iwonka2006 - ale mimo tego i tak mialyscie radoche z tego podworka a juz nie mowiac o dzieciach ... no to fajnie :-D
heksa - mam nadzieje ze bedzie juz lepiej, wszystko sie ulozy i bedziesz czesciej zagladac :tak:;-)

nom w sumie mie bylo tego pisania dosc duzo hiihih :-D

iwoneczka
- czytalam w "kilka slow o nas" ze masz urodzinki w sierpniu - ja tez :-D a ktorego masz dokladnie??

Ostatnia edycja:
moj rzadko chodzi a zreszta teraz u ans nic nie ma :sorry2: nie no zostalo troche finlandii z ostatniej imprezki jaka byla nasza rocznica :-D ale nikomu jakos do niej nie spieszno :tak:

reklama
my jestesmy ponownie na zastrzykach duzo by pisa co z naszym- Szymka zdrowiem jest nie tak, łatwiej napisac co jest ok.
ale im dłuzej choruje tym wiekszego dystansu do tego nabieram (staje sie obojetna)a coraz bardziej i wiecej poswiecam sie starszej ona nie choruje, przytuli sie usmiechnie, nie płacze z niewiadomego powodu jest kochana to ona mnie wspiera choc wcale o tym nie wie.
Wiem ze te słowa o mnie zle swiadczą ale niestety brak mi siły i takie znalazłam wsparcie.
A teraz oboje spią(szymek snem przerywanym co 40min-nagly 5-10min atak płaczu i sen) ja dopijam drina i uciekam w kraine gdzie wszystko jest ok- kraina snów.
Dobranoc mamuski.

Do góry