reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeszcze raz dziekuje .Lekarz byl ,mam nadzieje ze jego terapia pomoze wyleczyc ta e coli u Vanesski i obejdzie sie bez cystografi.Wogole to sie przerazil ze przy takich wynikach moczu wtedy we wrzesniu jak sie zaczela przygoda z pierwszym zakazeniem ukladu moczowego ,nie podala poprzednia nefrolozka antybiotyku.No nic zobaczymy jak sie to skonczy po miesiacu.

Powinnam isc na grob ale dziewczynki chore ,ja tez i nie wiem czy nam sie uda.Ma byc troszke cieplej chyba ktoregos dnia to moze sie wyrwiemy choc na pobliski cmentarz bo w same swieteo to raczej sie z domu z dzieciakami nie bede nigdzie wyrywac.

reklama
Witam serdecznie:-D jestem lipcóweczką 2008 i przedstawiłam się już na odpowiednim wątku;-) spróbowałbym przeczytać wszystkie Wasze posty, ale jest ich tak dużo, że zwyczajnie nie dam rady:zawstydzona/y::tak: mam nadzieję, że zostanę przyjęta do zacnego grona Mam siedzących w domu i już niedługo będę aktywie uczestniczyła we wszystkich dyskusjach:-) na razie troszkę sobie Was poczytam, żebym mogła choć trochę zorientować się w temacie:-D miłego wieczorku:rofl2:

ChomikImage.aspx

Dziewczyny ale miałam noc....I zafundował mi ją mój osobisty mąż...:no::no:
Cały wieczór jojczał,że go brzuch boli..Siedział ioglądał TV a ja zasnełam..o wpół do pierwszej w nocy cos mnie obudziło..W domu cisza..M w łóżku nie ma...Wołam go..Cisza nadal..Dziewczyny myślałam,że zawału dostane!!! Za tel.dzwonie a on miówi,ze po No-Spe poszedł i zaraz będzie..Mineła godzina a go ani nie ma ani nie odbiera tel...Obdzwoniłam policje i pogotowie..ECHO!! Pan z policji radiowóz podesłała pod ta apteke...No i stwierdził,że jak sie do rana nie znajdzie to mam przyjść ze zdjeciem zgłosimy zaginięcie...

Ale na szczęście M się znalazł w szpitalu...Tak go brzuch bolał,że pojechał od razu na ppogotowie1!!! Wyobrażcie sobie, że w aptece nawet nie był i jak dzwoniłam do niego pierwszy raz to był juz w szpitalu..On mi nic nie chciał mówić,żeby mnie nie denerwować..PALANT!!!! No bo inaczej sie tego określić nie da...

Witam a myslalam ze bede dzisiaj pierwsza ale wyprzedzila mnie bodzinka - heh co tak szybko wstajesz :-p
my mielismy pobudke o 6:40 ale na chwile polozylam go do lozeczka dalam zabawki i lezalam do 7 :-D
teraz juz po kawce ale sniadanko musze zjesc maly w chodziku brusi przez ta chwilke a potem nie wiem co bede robila aha mam wpasc do znajomej na kawe wiec sobie troche poklachamy :-)
bodzinka - no to mialas zarwana nocke - boze ja bym chyba zawalu dostala masakra ale jaki dobry nie chcial Cie denerwowac ... :tak:;-) a teraz juz wszystko wporzadku?? to sie stresu nabawilas :szok:
kate23 - Witaj :-D pisz czesto :tak:
iwonka2006 - bedzie dobrze a skoro stwierdzil ze tamta nefrolozka po takich wynikach moczu nie podala antybiotyku to musi byc jakis jeden z lepszych - wyjdzie z tego i zdrowka zycze :tak:;-)
anka26,07 - heh ja juz tesknie za tym jak on lezal w lozeczku i nic nie robil tylko spal i pil spal i pil :-D chyba musze sobie drugie zrobic hehe :-D- nie no zartuje :no: no a kiedy planujesz wyjazd do Polski ja z niecierpliwoscia czekam na te nasze zakupy :-p:tak::cool2::rofl:

buahahahah ( przepraszam za śmiech) :biggrin2:
Faceci z tego słyną , że nie zdają sobie nawet sprawy z tego , że my moglibysmy przez ich głupotę dostać zawału.A wystarczyło cie obudzić i powiedzieć.
Kurczę, swoją drogą to musiało go nieźle napierniczać skoro swoje kroki skierował prosto do szpitala. Mój sie trzyma jak najdalej od lekarzy.No chyba , że coś bardzoooo go boli.:biggrin2:
Bodzinko czy to nie czasem kamienie?Jak się teraz czuje twój małżon? Co mu właściwie jest, wiesz juz coś?
Współczuję nocki, ale sie porobiło.

Hej.
Ja dziś na nogach od 5.30:baffled:. Musiałam wstać,zeby złapać mocz Kubusiowi do badania. Oj było ciężko wcale nie chciał mi nasiusiać do pojemniczka,ale w końcu wsadziłam go do wanny puściłam wodę i zrobił. Pojechałam do labolatorium zwiozłam i od razu na usg brzuszka. No i jestem przeszczęśliwa,bo wyszło fantastycznie:tak:Teraz tylko wynik moczu jak bedzie dobry to małego wypiszą z nefrologii:-). Jeszcze dziś mam wizytę z Natalką u alergologa,ale to później.

Witam:-) Jestem tutaj nowa;-) jestem mamą prawie 9 mies, Julci i siedze w domu już 1,5 roku i pomału mam tego dość:tak:

Witam serdecznie:-D jestem lipcóweczką 2008 i przedstawiłam się już na odpowiednim wątku;-) :rofl2:

Witajcie dziewczyny:-):-)

Bodzia no ale ci faceci to są okropni brak słów na ich zachowanie:wściekła/y:..współczuję nocki...a co z twoim M?? mam nadzieje,że to nic bardzo poważnego - życzę mu zdrówka:tak:

Witam z ranka:-):-)
Ja dopiero wczoraj na noc wróciłam do domku, pobyt był super, rozmowy z siorką do białego rana;-) - tego właśnie było mi trzeba:tak::tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie mamusie i jak narazie zbytnio nie mam czasu popisać ani poczytać, odezwę się potem:-)

to znowu ja haha :-D
anaconda - no to sie wywczasowalas :-D ja mam wszystkich na miejscu wiec u mnie takie wczasy odpadaja :dry:
iwona.c28 - ja tez sie zawsze mecze z tym siusianiem u malego przed tymi badaniami na anemie ale ja dopiero za 5 tyg :tak: choc u nas badanie moczu nie jest konieczne najwazniejsza jest morfologia i zelazo w surowicy :tak:

maly wlasnie ucial sobie drzemke :-) a ja u mamci siedze :-D

Nic mu nie jest...Spanikował na szczęście tylko się czegoś najadł...A teraz jest w pracy..Też bym na jego miejscu się bała do domu wrócic...:dry::dry:

reklama
Witam. U mnie slonko i wioaterek zaraz pranko na dwor wywiesze.Potem idziemy na cmentarz
.
Bodzinka Oj biedny byl by moj chlop jakby tak postapil,ale co sie dziwic jak to "tylko" mezczyzni ;-)

Anaconda witaj spowrotem :-) siostra juz wrocila do Wloch?

Patrysia brawa dla malego odkrywcy :-)

Iwona to super wiesci.Mam nadzieje ze wyniki moczu beda dobre.

KATE witaj :-)

Do góry