reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witanko juz ostatnie :-)
maluszek odziwo zasnal mi o 20:20 i teraz smacznie sobie spinka ja juz tez okapana i nawet mialam czas na to zeby wysmarowac sie samoopalaczem :sorry2: teraz korzystam i ciamam sobie kolacyjke za chwile chce sobie zalaczyc gre the sims2 :-D zreszta co ja mam robic nawet mojego m nie ma w domku :dry: znow robi jako szofer i siedzi sobie na weselichu czy tam jakiejs imprezce i bedzie kolo 2 :dry: ehhh

reklama
witam sie z rana
ja juz po kawusi :tak: zreszta wg nowego czasu obudzilismy sie po 6 :szok::dry: masakra tak wczesnie rano ... :dry: nasz malutki tez juz o wiele spokojniejszy a wlasnie mam pytanko do Was dziewczyny ciagle zapominalam ale teraz juz pamietalam - powiedzcie mi ile wyrzynaja sie zabki chodzi o to czy ta ostatnia faza jest dluga czy krotka czy tez w zaleznosci u dziecka :confused:... bo u nas jeszcze nic a ja juz z takim zniecierpliwieniem czekam na te zebolki i jak na zlosc ... troche pomieszalam :sorry2: ale chyba mnie zrozumiecie :rolleyes2:
wiec na teraz to wszystko :-D

Witam niedzielnie,
My wszyscy chorzy ech.....
J dobrze ze juz w domku iu z dzidzia wszytsko ok :-)
Patrysia U Vanesski ktaora jak miala 10 miesiecy to juz miala 10 zebow a 4 na raz jej szly i nigdy jej nic nie podawalam typu czopek czy zele,przeszla zabkowanie niezauwazalnie.Klaudia ma juz dwa zabki a wyszly jej z miesiac temu i tez bez placzu,marudzenia.Poprostu rano spokrzlam i zeby byly. :-)Jedynym objawem bylo wkaldanie paluchow do buzi.

A ja rozwazam wyjazd na stale do Czech..... W sumie jestem juz zdecydowana. Mam tam mame,siostre,mieskzanie w ktorym bedziemy mieszkac sami z R i dziecmi.Praca tez czeka . Inni ludzie,inna kultura,i wogola piekne miasto PRAHA. Nie znam jezyka,tak tyle o ile,a\le z obcym sie nie dogadalabym.Musimu podjac decyzje juz poki dzieci male,a szczegolnie Vanesska....

ChomikImage.aspx

witam sie i ja :-D
iwonka2006 - to jest powazna decyzja bo skoro na stale - jestes juz w 100 procentach zdecydowana :confused:

ja juz po kawusi i sniadanku :-D teraz zajmuje sie sewkiem
a zebow dalej nie widac ... :dry: marudzenie juz mu przeszlo :tak:

reklama
Do góry