reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam.
Rzeczywiście tu pustki.
Dziś byłam na bilansie 2-latka z Kubą. Waga 13,5 kg, wzrost 93 cm. Rośnie mi chłopisko;-):-D

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki.

Hej dziekuje w imieniu Vanesski za zyczenia :-)
Dzis bylam z dziewczynkami na badaniach usg jamy brzusznej i przez ciemiaczkowe u Klaudii.Wszystko wyszlo ok. Vanesska uklad moczowy ma w porzadku i inne sprawy w brzuszku tez.
Moja mama dzis wyjechala juz do siebie....
Bodzia bardzo ladne paznokietki.
Iwona wysoki twoj chlopak :-)
A tak tu teraz pusto ze szok.

Faktycznie coś się wyludniło ostatnio tutaj:tak::tak::tak:
A ja siedzę wkurzona bo znowu zawiodłam się na swoim M, kurcze dlaczego nie spotkałam człowieka idealnego:-:)-:)-:)-(
Już sama nie wiem co mam robić, mam taki mętlik w głowie:-:)-:)-(

witam sie i ja ponownie cos mi czasu ostatnio brakuje a i Szymek daje popalic

anaconda tak to juz jest z tymi facetami..... raz lepiej a czesciej gorzej...
Bodzinka super fotki a jaki przystojny kawaler......
iwonka2006 super ze usg wyszły dobre to chyba bardzo wazne tylko gdzie teraz szukac przyczyny dolegliwosci i Vanesski.....
iwona.c28 duzy chłopak moja natala miala 95cm i 14 kg dzis ma 14kg i 97cm

no i wazylismy tez Szyma wazy w 5-m-cu 6200 a dlugi 66cm
ur 2720 dl 53

melduje , że jeszcze zyję ^^

Bodzinko jaka z was urocza rodzinka:biggrin2:Synuś to cały tatuś.

anaconda nie ma ludzi idealnych. Ciesz się tym co masz.Niestety ci nasi mężowie, jacyś niedociumani są chyba.Ciężko im się cokolwiek domyślić , nie mówiąc już o bezitneresownej pomocy.Chyba jakieś chmury ciemne wiszą nad tobą .Nawet jak go ochrzanisz to i tak ty więcej nerwów z tego powodu zjesz niż on.Ehhh...

A mnie dziewczyny coraz ciężej sie chodzi. Dzis myślałam, że nie wrócę z przedszkola, takie jakieś ciążenie miałam. A jeszcze w zeszłym tygodniu przemierzałam trzy razy dłuższą trasę od tej , bo obiegałam przedszkole i zachaczałam szkołę.Młody ma dziś pasowanie na pierwszaka , to dzis ma wolne i razem sobie siedzimy. A po południu całą rodzinką idziemy na owe pasowanie.

reklama
goodMorning24%5B1%5D.gif

Iwona c.28 Kubuś rośnie na dużego faceta:tak:
Iwonka2006 bardzo fajnie że dziewczynki mają dobre usg. Trzymam kciuki żeby u Vanesski było juz oki:tak:
Anaconda z tymi facetami to chyba tak jest: bez nich źle a z nimi jeszcze gorzej:baffled: Tulę cię mocno:tak:
Bodzia ....Ty wiesz;-)
Heksa nio to ładny chłopak ci rośnie:-)

Do góry