reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
U nas też pięknie na dworze. Mamy już za sobą spacerek i zakupy - od razu torcik na sobotę zamówiłam. Teraz mały śpi,a ja z kawką i ciachem przed kompik;-).

J dużo zdrówka niech mały dużo pije:tak:
Anaconda ja też uważam,że skoro mała nie gorączkuje to na dwór można wyjsc - zdróweczka dla niej:tak:

Sikoreczka śliczne te twoje beboki:tak::-)

reklama
202_b_1.jpg

Siadajta i pijta kobiałki!!!!!!!!!!!!!!!

Witajta! My też zaliczone PPD (okan pomyłam) i spacerek! Teraz zmęczona jestem jak nie wiem a tu męż dzwonił że później będzie:wściekła/y: Ech....
Bodzia napiję się od ciebie troszku:tak:
Za komplementa dziękujemy:-D

Witam. Moje dzieci chore.Vanesska jak o polnbocy dostala goraczki tak do teraz ja trzyma praktycznie caly czas :-( Klaudia ma katar a rano moja mama przyjezdza do PL :-) takze znow nie wiem czy bede miala kiedy pisac.

Witam z rana:-):-):-)
Za oknem jakaś mgła i dość nieciekawie, Maja jeszcze śpi a ja się zastanawiam co bedziemy dzisiaj robiły. Wczoraj wieczorem zorientowałam się,że Maja ma zamałe buty - ale ze mnie matka:szok::szok::szok:

reklama
Dzień doberek! U nas też mgła od rana ale się nie załamuje. Wczoraj też rano tak było a potem jak wyszło sloneczko to zrobiło sie 20 stopni:-D Madzia trochę marudna no ale się nie dziwię bo ją te zębiska męczą:-( Ja dziś mam LB (leżenie bykiem) wsjo wczoraj zrobiłam to sobie odpocznę:tak:
Iwonka tulaski dla was i dużżżo zdróweczka dla dziewczynek:tak: Śliczne masz foteczki w podpisie:-)
Anaconda na wyrzucaj sobie ja też czasami zauważam za późno:baffled:

Do góry