reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
U nas też pięknie na dworze. Mamy już za sobą spacerek i zakupy - od razu torcik na sobotę zamówiłam. Teraz mały śpi,a ja z kawką i ciachem przed kompik;-).

J dużo zdrówka niech mały dużo pije:tak:
Anaconda ja też uważam,że skoro mała nie gorączkuje to na dwór można wyjsc - zdróweczka dla niej:tak:

Sikoreczka śliczne te twoje beboki:tak::-)

reklama
202_b_1.jpg

Siadajta i pijta kobiałki!!!!!!!!!!!!!!!

Witajta! My też zaliczone PPD (okan pomyłam) i spacerek! Teraz zmęczona jestem jak nie wiem a tu męż dzwonił że później będzie:wściekła/y: Ech....
Bodzia napiję się od ciebie troszku:tak:
Za komplementa dziękujemy:-D

Witam. Moje dzieci chore.Vanesska jak o polnbocy dostala goraczki tak do teraz ja trzyma praktycznie caly czas :-( Klaudia ma katar a rano moja mama przyjezdza do PL :-) takze znow nie wiem czy bede miala kiedy pisac.

Witam z rana:-):-):-)
Za oknem jakaś mgła i dość nieciekawie, Maja jeszcze śpi a ja się zastanawiam co bedziemy dzisiaj robiły. Wczoraj wieczorem zorientowałam się,że Maja ma zamałe buty - ale ze mnie matka:szok::szok::szok:

reklama
Dzień doberek! U nas też mgła od rana ale się nie załamuje. Wczoraj też rano tak było a potem jak wyszło sloneczko to zrobiło sie 20 stopni:-D Madzia trochę marudna no ale się nie dziwię bo ją te zębiska męczą:-( Ja dziś mam LB (leżenie bykiem) wsjo wczoraj zrobiłam to sobie odpocznę:tak:
Iwonka tulaski dla was i dużżżo zdróweczka dla dziewczynek:tak: Śliczne masz foteczki w podpisie:-)
Anaconda na wyrzucaj sobie ja też czasami zauważam za późno:baffled:

Do góry