reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj jak dawno nie zaglądałam na otwarty wątek domówek :zawstydzona/y:.

Witam i pozdrawiam wszystkie nowe i stare mamuśki :-).

Anaconda ale z Ciebie laska:):)
Maja śliczna dziewuszka...
Czuje się wypluta...
Ide ścielic łoze i kąpusiać Młode.....

Anaconda nie obraź się,ale zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam:zawstydzona/y::sorry2:. Naprawdę niezła z ciebie laseczka i rzeczywiście nie wyglądasz na tyle ile masz;-).Majeczka urocza:tak:

Mój Kuba śpi,a Natalka własnie się położyła i co tu robić:confused:.

Posiedzieć na bb a potem oglądać szubi dubi;-);-) tak jak ja:tak::tak::tak:
A naprawdę to Maja już śpi bo nie spała w ciągu dnia i wreszcie mam wolny wieczór:-):-):-)

A i jeszcze dzięki za komplementa:-):-):-)
Przyznam się że podczas pobytu we Włoszech schudłam 6kg, co to robota robi z człowiekiem;-);-);-), ale już 1kg mi przybył:-):-):-)

reklama
Witam.Mialam awarie kompa,ale na szczescie kryzys za zegnany :-) Dzieki temu ze dwa dni bylam bez netu czyli mojego okna na swiat to wzielam sie za wieksze porzadeczki i na ogrodku tez po sprzatalam wiec nie ma tego zlego...........Teraz padam na pysk i ide lulu bo kregoslup mnie boli koszmarnie.
Dobranoc.
Heksa chyba bym utlukla w tego goscia.
Anaconda super z Was dziewczyny :-)
A dla Stasia spoznione zyczonka urodzinowe !
63014tiluod2txn1.gif

Do góry