reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień chyba dobry. ;)
Widzę , że ty też depre*** się. Mnie też cos dopadło od poniedziałku.:-(
Julka znowu od poniedziałku miała biegunke , dopiero dzis poszła do przedszkola a Kapi przedwczoraj zwracał sobie w nocy .Ale wczoraj na wieczór już ożywiony skikał po łóżkach.Jeszcze śpioch jeden śpi, tak sie wczoraj wymęczył.:tak:Jak będzie wszystko z nim dzis ok, to go jutro wyśle do szkoły. Bo przez te dwa dni ma narobionych tyle zaległości, że głowa boli.
Pozdrawaim pozostałe mamuski i smacznej kawki życzę. Ja juz chyba zapomniałam jak smakuje kawa.

Witam z rana:-):-):-)
Maja kataru już nie ma to teraz zaczęła kaszleć, kurcze zacznę jej dawać jakiś syropek
Piękna pogoda dzisiaj za oknem, taka prawdziwa złota jesień, i nie wiem czy wychodzić z małą na dwór czy nie:-:)-:)-(
Doradźcie coś, dodam że gorączki nie ma

Chyba małej nie zaszkodzi skoro nie gorączkuje. Gorzej jak wieczorem cos sie wykluje i dostanie goraczki.. Ale szkoda tak pieknego dzionka.

A ja sie chyba za szybko pochwaliłam, że z małym juz lepiej. Zdąrzył wstać i zjeść śniadanko i fruuu z niego.:wściekła/y:I masz tu babo placek, chyba posiedzi sobie w domku do poniedziałku. A marudzi jak małe dziecko.

Dzień dobry!
U nas mgliście:sorry2:Mało co widac:szok: Adrianek już w przedszkolu. Wczoraj już się lepiej zachowywał, jednak nie potrafi opanowac swojego gadulstwa, a robi to baaardzo głośno:baffled: Nie bardzo mu to umię wytłumaczyc:-( Madzia się bawi książeczkami. W nocy strasznie płakusiała, pomógł dopiero nurofen:sorry2: No ale nie masię co dziwic dwie piąteczki na raz idą:dry:
Dzień chyba dobry. ;)
Widzę , że ty też depre*** się. Mnie też cos dopadło od poniedziałku.:-(
Julka znowu od poniedziałku miała biegunke , dopiero dzis poszła do przedszkola a Kapi przedwczoraj zwracał sobie w nocy .Ale wczoraj na wieczór już ożywiony skikał po łóżkach.Jeszcze śpioch jeden śpi, tak sie wczoraj wymęczył.:tak:Jak będzie wszystko z nim dzis ok, to go jutro wyśle do szkoły. Bo przez te dwa dni ma narobionych tyle zaległości, że głowa boli.
Pozdrawaim pozostałe mamuski i smacznej kawki życzę. Ja juz chyba zapomniałam jak smakuje kawa.
och tulaski dla rodzinki:-(

Witam z rana:-):-):-)
Maja kataru już nie ma to teraz zaczęła kaszleć, kurcze zacznę jej dawać jakiś syropek
Piękna pogoda dzisiaj za oknem, taka prawdziwa złota jesień, i nie wiem czy wychodzić z małą na dwór czy nie:-:)-:)-(
Doradźcie coś, dodam że gorączki nie ma
biedna Majeczka:-(Ale jeśli nie gorączkuje to spokojnie możecie iśc na spacerek:tak:

A ja sie chyba za szybko pochwaliłam, że z małym juz lepiej. Zdąrzył wstać i zjeść śniadanko i fruuu z niego.:wściekła/y:I masz tu babo placek, chyba posiedzi sobie w domku do poniedziałku. A marudzi jak małe dziecko.
uuuu to wygląda na jelitówkę:baffled: pijcie dużżżżżżo:tak:

reklama
Do góry