reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór!
Ciężko u mnie dziś. Drugi dzień meczy mnie głowa, niby nie mocno ale to drażniące:baffled: Do tego dzis Adrian w przedszkolu przechodził sam siebie. Pani na niego się skarżyła i musieliśmy z mężem wymyślic jakiś sposób, żeby mlody zrozumiał:baffled: Zobaczymy z czasem czy skutecznie:nerd:
Heksa tulam was moooocno i trzymam kciuki :tak: Łoj kobietko ale was te ciarachy męczą. mam nadzieje że szybciutko się z tym uporacie:tak: Buziaczki dla Szymona Dzielnego:tak:
Iwonka c.28 buziaczki dla Kubusia:tak: Oj znam ci ja rozbite wargi:dry: Dużo krzyku, dużo krwi ale opuchlizna szybko schodzi:tak: Tylko lubią zostawac blizny:baffled:
Anaconda i jak po lekarzu:confused:
Spokojnej nocki wszystkim
mediumjw9qtz5647b53c170096717318.jpg

reklama
Witam:-)
Bodzia następnym razem będzie lepiej:tak::tak:
Wczoraj byłam w realu i są bardzo fajne piżamki dziewczęce po 10zł, jak ktoś by chciał to niech jedzie, sama idę dzisiaj drugi raz i kupię małej jeszcze dwie szt.
A ja nic nie sprzątam bo mi się nie chce, zrobiłam się mega leń i jest mi z tym dobrze:-D:-D:-D
I znowu pochmurno, ach ta pogoda ostatnio...

Witam. Ostatnio nie pisałam bo miałam ciężki okres, jakas taka zestresowana chodziłam z niewiadomego powodu, spac po nocach nie mogę:-( Nie wiem co jest.
Wczoraj byłam na rozmowie o pracę i chyba ja dostanę ale strasznie sie jej obawiam, bo będę musiała pisac oferty handlowe dwujęzyczne - czyli bezbłędnie:no: Oraz rozmawiać z klientami tez w dwóch językach:zawstydzona/y: Niby znam języki ale ostatnio 4 lata nie musiałam sie wysilac aby ich używać bo tam gdzie pracowałam nie było to wymagane więc tymbardziej sie obawiam:-(

Dzień dobry wszystkim!
Syn w przedszkolu, aż ciekawa jestem jak się bedzie dziś zachowywał:baffled: Madzia szaleje a za chwilkę musimy na zakupy leciec (rano poszłam po zakupy i miałam tylko 5 zł w portfelu:dry:)
Anaconda u nas piżamek dostatek:tak: Moja mam szalała i nakupiła:szok:
Gaja trzymam kciukasy! Dasz radę:tak:
Bodzia miłego sprzątania!

A jaaaaaaaaaaaa wole mojego synka. co wyglada jak cudna brzoskwinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Doka mam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dzień dobry.

U mojej Natalki od rana była koleżanka i razem poszły do szkoły. Kuba po obiedzie śpi,a ja kończę kawkę popołudniową.

Bodzia hej no co jest - głowa do góry;-):tak:

Sikoreczka własnie obawiam sie czy śladu na usteczkach nie bedzie,ale mam nadzieje,że nie;-):dry:.Mówisz,że Adrianek rozrabia w przedszkolu - przejdzie mu to:tak:

Gaja powodzenia w pracy - dasz radę:tak:

Agatulka trzymam kciuki,żeby szybko udało ci się dostać dobrą pracę i przede wszystkim dobrze płatną:tak:

reklama
Do góry