reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj jak dawno nie zaglądałam na otwarty wątek domówek :zawstydzona/y:.

Witam i pozdrawiam wszystkie nowe i stare mamuśki :-).

Anaconda ale z Ciebie laska:):)
Maja śliczna dziewuszka...
Czuje się wypluta...
Ide ścielic łoze i kąpusiać Młode.....

Anaconda nie obraź się,ale zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam:zawstydzona/y::sorry2:. Naprawdę niezła z ciebie laseczka i rzeczywiście nie wyglądasz na tyle ile masz;-).Majeczka urocza:tak:

Mój Kuba śpi,a Natalka własnie się położyła i co tu robić:confused:.

Posiedzieć na bb a potem oglądać szubi dubi;-);-) tak jak ja:tak::tak::tak:
A naprawdę to Maja już śpi bo nie spała w ciągu dnia i wreszcie mam wolny wieczór:-):-):-)

A i jeszcze dzięki za komplementa:-):-):-)
Przyznam się że podczas pobytu we Włoszech schudłam 6kg, co to robota robi z człowiekiem;-);-);-), ale już 1kg mi przybył:-):-):-)

reklama
Witam.Mialam awarie kompa,ale na szczescie kryzys za zegnany :-) Dzieki temu ze dwa dni bylam bez netu czyli mojego okna na swiat to wzielam sie za wieksze porzadeczki i na ogrodku tez po sprzatalam wiec nie ma tego zlego...........Teraz padam na pysk i ide lulu bo kregoslup mnie boli koszmarnie.
Dobranoc.
Heksa chyba bym utlukla w tego goscia.
Anaconda super z Was dziewczyny :-)
A dla Stasia spoznione zyczonka urodzinowe !
63014tiluod2txn1.gif

Do góry