reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczór!
Ciężko u mnie dziś. Drugi dzień meczy mnie głowa, niby nie mocno ale to drażniące:baffled: Do tego dzis Adrian w przedszkolu przechodził sam siebie. Pani na niego się skarżyła i musieliśmy z mężem wymyślic jakiś sposób, żeby mlody zrozumiał:baffled: Zobaczymy z czasem czy skutecznie:nerd:
Heksa tulam was moooocno i trzymam kciuki :tak: Łoj kobietko ale was te ciarachy męczą. mam nadzieje że szybciutko się z tym uporacie:tak: Buziaczki dla Szymona Dzielnego:tak:
Iwonka c.28 buziaczki dla Kubusia:tak: Oj znam ci ja rozbite wargi:dry: Dużo krzyku, dużo krwi ale opuchlizna szybko schodzi:tak: Tylko lubią zostawac blizny:baffled:
Anaconda i jak po lekarzu:confused:
Spokojnej nocki wszystkim
mediumjw9qtz5647b53c170096717318.jpg

reklama
Witam:-)
Bodzia następnym razem będzie lepiej:tak::tak:
Wczoraj byłam w realu i są bardzo fajne piżamki dziewczęce po 10zł, jak ktoś by chciał to niech jedzie, sama idę dzisiaj drugi raz i kupię małej jeszcze dwie szt.
A ja nic nie sprzątam bo mi się nie chce, zrobiłam się mega leń i jest mi z tym dobrze:-D:-D:-D
I znowu pochmurno, ach ta pogoda ostatnio...

Witam. Ostatnio nie pisałam bo miałam ciężki okres, jakas taka zestresowana chodziłam z niewiadomego powodu, spac po nocach nie mogę:-( Nie wiem co jest.
Wczoraj byłam na rozmowie o pracę i chyba ja dostanę ale strasznie sie jej obawiam, bo będę musiała pisac oferty handlowe dwujęzyczne - czyli bezbłędnie:no: Oraz rozmawiać z klientami tez w dwóch językach:zawstydzona/y: Niby znam języki ale ostatnio 4 lata nie musiałam sie wysilac aby ich używać bo tam gdzie pracowałam nie było to wymagane więc tymbardziej sie obawiam:-(

Dzień dobry wszystkim!
Syn w przedszkolu, aż ciekawa jestem jak się bedzie dziś zachowywał:baffled: Madzia szaleje a za chwilkę musimy na zakupy leciec (rano poszłam po zakupy i miałam tylko 5 zł w portfelu:dry:)
Anaconda u nas piżamek dostatek:tak: Moja mam szalała i nakupiła:szok:
Gaja trzymam kciukasy! Dasz radę:tak:
Bodzia miłego sprzątania!

A jaaaaaaaaaaaa wole mojego synka. co wyglada jak cudna brzoskwinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Doka mam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dzień dobry.

U mojej Natalki od rana była koleżanka i razem poszły do szkoły. Kuba po obiedzie śpi,a ja kończę kawkę popołudniową.

Bodzia hej no co jest - głowa do góry;-):tak:

Sikoreczka własnie obawiam sie czy śladu na usteczkach nie bedzie,ale mam nadzieje,że nie;-):dry:.Mówisz,że Adrianek rozrabia w przedszkolu - przejdzie mu to:tak:

Gaja powodzenia w pracy - dasz radę:tak:

Agatulka trzymam kciuki,żeby szybko udało ci się dostać dobrą pracę i przede wszystkim dobrze płatną:tak:

reklama
Do góry