reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mogę odetchnąć z ulgą. Udało nam się załapać do pani doktor i na szczęście wynik moczu jest całkiem dobry, tzn. jest tam niewielki stan zapalny ale żadnych bakterii nie ma i jak to mi wytłumaczyła pani nie mam się czym zamartwiać:tak::tak::tak:

reklama
Cześc dziewczynki:-)
Po lekarzu wszystko oki:tak: Czekają mnie jeszcze badania bo pani doktor po usg podejrzewa zespół policystycznych jajników:szok::szok::szok::baffled: Była bardzo zdziwiona że mnie jeszcze nikt pod tym kątem nie badał:zawstydzona/y::-:)confused: No cuż nie ja kończyłam studia i nie wiem co mi może dolegac:sorry2:
Anaconda a ja im bliżej tym mniej mam ochote na zabawe....
Bodzia kochanie tulę cię mocno. Jeszcze troszkę i będzie wesele, idź i wybaw się za nas wszystkie:tak:;-)
Witam.

Dzięki leczę się. U Natalki spoko. Kilkoro dzieci z klasy odeszło i od razu atmosfera się oczyściła - może nie tyle wśród dzieci, bo one sie dogadywały - co wśrod mam;-). Narazie sobie całkiem dobrze radzi - rok szkolny rozpoczęła piątkami i mam nadzieje,że tak zakończy:tak:

Sikoreczka nie dziw się,że malutka uwiesiła się ciebie - może się boi,że znów jej mama zniknie na jakiś czas - przejdzie jej:happy2:. Mój Kuba ma mnie przez cały dzień i tak łazi za mną wszędzie nawet do łazienki - może to taki wiek:confused:
No to dobrze że u Natalki w szkole spoko:tak: Co do naszych cieni to też podejrzewam ze to wiek taki i dlatego mam przylepę:baffled: Chociaż dziś pojechałam do lekarza sama a mała została u cioci i było super: wogóle nie płakała i była zadowolona:-D

sikoreczka79 jestes kochana moje dzieci jak zaklete od 20-21 do 7-8rano spia normalnie pełen luksus

...
hehe czarownica ze mnie
59ee4462ea5591a9med.jpg

to życzę znowu spokojnej i przespanej nocki:tak::-D

Mogę odetchnąć z ulgą. Udało nam się załapać do pani doktor i na szczęście wynik moczu jest całkiem dobry, tzn. jest tam niewielki stan zapalny ale żadnych bakterii nie ma i jak to mi wytłumaczyła pani nie mam się czym zamartwiać:tak::tak::tak:
super! Bardzo się cieszę że wyniki ok:-)

To choć się zamienimy miejscami;-);-);-)
Nie ma sprawy, tylko co na to mój M:confused::confused:

Bodzia to podobno jak się nie ma ochoty iść na wesele to będzie bardzo udane - tego ci życzę:tak:
Oby:-):-)
Dziouszki Dziń Dybry
Plecy mnie bola koszmarnie, musiałąm żle spac...Ja dzis jak odstwie PPD to już mam wolne, obiad ze wczora, za oknem dyszcz i pobolewające gardło, wiec siedzimy w domku...Normalnie dyszcz mi nie straszny ale to gardło wole podleczyć.
Anaconda super,że wyniki nie są złe:tak::tak:
Iwonka:szok::szok::szok::szok:To mógł byc powód,że się tyle o maluszki starałaś:tak::tak:No ale oby to to nie było, po co masz chorować:tak::tak:

Bodzia może M nie zauważy;-);-);-):-):-):-)
U nas też pada, aż się wstawać nie chce.:-:)-(
Do tego musiało mnie gdzieś przewiać bo szyją ruszyć nie mogę, wczoraj na noc przykleiłam plaster przeciwbulowy i całą noc tak mnie piekło,że wytrzymać nie mogłam. Coś ostatnio zbyt dobrze się u mnie nie dzieje. Do tego M przytłukł sobie strasznie palca i chodzi teraz jak kaleka, trzeba go we wszystkim wyręczać;-);-);-)

witajcie babeczki
uuu zaniedbało mi sie ten watek na domówkowych sie wciągnełam i zaniedbałam ten ups wybaczcie :))))
powoli wracamy do zdrowia bączki coraz lepiej sie czuja i mysle ze córcia w pon pujdzie do przedszkola juz
nie wiem co z juniorem jeszcze zobaczymy co powie pediatra
pogoda sie psuje i juz taka typowo jesienna śpiąca nudna hehehhe i nic sie nie chce
obiadek sobie wczoraj uszykowałam wiec mam luzik tylko makaron ugotować
ale PPd zawsze sobie jakieś wymyślę
leće pasibrzuszką robic sniadanko

A ja poza obiadkiem to dzisiaj chyba nic robić nie będę, bo nie mam kompletnie na nic ochoty:-:)-:)-(
Chyba przestanę kłaść Maję spać w dzień bo potem szaleje mi w nocy:tak::tak::tak:

reklama
No spróbuję, bo normalnie wczoraj w nocy to już mnie nerwy wzięły jak po godz.23 ta jeszcze gadała, ileż można? Szkoda,że dzisiaj taka senna pogoda bo może mi nie wytrzymać, ale spróbuję

Do góry