reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczornie!

U nas dzis piekna pogoda byla, wiec caly dzien na dworze. Niedawno wrocilismy z parku, z cala siata kasztanow. Chlopaki robia teraz kasztanowe ludziki, a ja mam luz :tak:
Zaraz idziemy sie kapac i lulu.

Iwonka gratki za zebole dla Klauduni. Trzymam kciuki za wyniki Vanesski :tak:

Vici trzymam tez jutro kciuki za naszego nowego przedszkolaka :tak:

Anaconda witaj! Ostatnio myslalam o Tobie.... ciesze sie, ze sie odedzwalas i piszesz, ze wszystyko ok. A jak maz przezyl bez Was tyle czasu????

Reszte babbeczek pozdrawiam serdecznie i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki!

reklama
Ach Iwonko śmy się zdziebko zamknęły bo ostatnio dużo trrolli nas nawiedzało:wściekła/y: Bodzia to nasza Matka Przełożona:-p;-) Gratuluję Klaudusi ząbków:-D
A ja ledwo żyję:-( Boli mnie brzuch i mam wysoką gorączkę:-( W sobotę się zatruliśmy rybą i możliwe że mnie nadal trzyma:-(
Spokojnej nocki kochane:tak:

Witam serdecznie!

Jestem również mamą siedząca w domku z obecnie niespełna 11 miesięcznym synkiem :) Na imię mam Ania. Czy można się przyłączyć do Waszego wątku?

Witam serdecznie wszystkie Mamusie!

Czy można dołączyć się do Waszego wątku? Myślę, że pasuję do niego, bo również siedzę w domku z 9 miesiącznym synkiem.

Pozdrawiam.

Witam serdecznie!

Jestem również mamą siedząca w domku z obecnie niespełna 11 miesięcznym synkiem :) Na imię mam Ania. Czy można się przyłączyć do Waszego wątku?

Na innym wątku piszesz że twój synek ma niespełna 4 miesiące.O co tu chodzi?
Czyżby nowy troll.

Wiatjcie z rana!!!!!!!
Iwonko widzisz, znowu kolejny troll:-:)-:)-(
Dlatego się zamknełyśmy bo to palaga na BB jest ostatnio:-:)-(

ja tylko na chwileczkę:-)
Dzień Doberek:-):-):-)
Anetko , Bodziu ach Wy Kochane detektywki;-):-D:-D:-D
Wszystkie Normalne dziewczyny pozdrawiam :tak:
trole sioooooooooooooooooooooooooooo:-p

Dzień dobry
Witam i ja.
Bodziu,Anetko wielkie dzięki za wykrycie trolla. I jak tu pisać i być szczerym, jak takie trolle tu zaglądają? Brak słów
Pomimo wszystko miłego dnia

Wiecie co.... ja nie wiem czy nie będziemy przepraszać nowej mamusi.
patrzę i czytam, a 9-cio miesięczny synek był w lipcu, a 4-o w lutym czy marcu. Może nisłusznie oskarżamy? tak mi przemknęło

No 11 m-cy by sie zgadzało bo skoro 9-cio był w lipcu to teraz ma 11 m-cy :)
Nie wiem nie znam się.

W każdym razie komunikuję, że jeden dzieć już w przedszkolu a drugi jeszcze śpi po 4 godzinkach niespania w nocy - kiedy ona zacznie spać całą noc????? W końcu w styczniu 3 lata kończy!!!

reklama
Anetko Ozkane ma racje...Ta mam się zrejestrowała w lutym 2008 także sie zgadza.
Aniu BB kwiaty dla Ciebie z przeprosinami, ale tutaj ostatnio tyle dziewczyn się podszywało pod mamy, że jestesmy przewrażliwione....

k131.gif

Do góry