reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja ostatnio jak widzę kogoś nowego to od razu na prfil i resztę wątków. Ale wydaje mi się że przesadzamy z tą nadwrażliwością. Musimy dawać szansę...:sorry2:

Iwonka2006 skąd ty bierzesz czas na dwa wątki:rofl2:. Ja majówki ostatnio tylko czytam w mailowej subskrypcji bo przy dwójeczce brak czasu a Kubuś dopiero za rok pójdzie do przedszkola. :tak:Dlatego najczęściej piszę na domówkach zamkniętych:tak:. życzę zdrówka Venesce.:tak: I super że już Klaudia ma ząbek.:-) Ciekawe kiedy Bartek dostanie, jest młodszy chyba z 2 tygodnie tylko albo i mniuej.:-)

A my śniadaniujemy sobie z Kubą, Bartek śpi.:-)

reklama
Hej.
Kolejny zimny i do tego deszczowy dzień.:baffled:...aż się nic nie chce tylko siedzieć pod kołdrą z kubkiem gorącej herbaty. Ja bylam już na zakupach z młodym,ale pod pokrowcem przeciwdeszczowym mu się wcale nie podobało:no:.

Sikoreczka oby brzuch przestał boleć:tak:.
Bodzia widzę,że zaczął się kolejny cykl czyli nadal trzymamy kciuki:tak::-)

Hej.
Kolejny zimny i do tego deszczowy dzień.:baffled:...aż się nic nie chce tylko siedzieć pod kołdrą z kubkiem gorącej herbaty. Ja bylam już na zakupach z młodym,ale pod pokrowcem przeciwdeszczowym mu się wcale nie podobało:no:.

Sikoreczka oby brzuch przestał boleć:tak:.
Bodzia widzę,że zaczął się kolejny cykl czyli nadal trzymamy kciuki:tak::-)

U nas też pogoda pod psem. Zaliczyłam juz dziś gorące kakao, i herbatke równie gorącą z miodem. Dzieciaczki zakatarzone w dodatku u Kubusia chrypka i początek kaszlu. Macie jakieś sposoby aby małego nauczyć dmuchać do chusteczki?

Ladnie - wy w kolko na zamknietym, temu tu ostatnio takie pustki byly :dry:...

My przeziebieni, maly pod koldra w duzym pokoju Bolka i Lolka oglada a ja sprzatam...

tez chora :-/...

Witam.Ja mam ciepelko w domku bo juz od rana moj misiaczek mi napalil ;-)
Kerry no wlasnie , balam sie ze pewnie znow nie nadaze za dziewczynami na tym watku ale skoro sie juz az tak uspokoilo i wiekszosc postow na zamknietym piszecie to dam rade obskoczyc tu i nasz maj :-) zebolkow mamy juz dwa! A wlasnie malo zagladasz na majowki,zyczenia ci skladalam na rocznice a ty nawet nie zajrzalas,NU NU ;-)

U Dzieciaczki zakatarzone w dodatku u Kubusia chrypka i początek kaszlu. Macie jakieś sposoby aby małego nauczyć dmuchać do chusteczki?
Zdróweczka dla dzieciaczków:tak:. Na naukę dmuchania nie znam dobrego sposobu,a nawet też mam z tym problem....niby pokazywałam Kubie jak się dmucha w chusteczkę,ale mały nie bardzo pojął o co chodzi....chociaż udało mu się parę razy;-).

Cara zdrówka dla małego:tak:

Wiecie co nie chcę zapeszać,ale mój Kuba chyba nauczył się zajmować sam sobą;-)..ja w tej chwili siedzę przy kompie,a on się ładnie bawi:-)

cześć dziewczęta;-):-p widzę zadyma od rana. nie ma się co dziwic jakoś nas ostatnio doświadczenie nauczyło nieufności i podejrzliwości. a nowa mamusia jeśli będzie chciała to poczyta i zrozumie:sorry2::sorry2:

Głowa mi nadal wariuje. zimno jak cholera.

Buziole dla wszystkich słabych, zakatarzonych i obolałych:-)

Witam i ja przed południow:-D
U mnie też zimo brrr:szok: okropnie, nawet mały do przedszkola pomaszerował w czapie. Gdzie ta nasza piękna złota jesień.:wściekła/y::wściekła/y:
Dla wszystkich zasmarkańców dużo zdrówkaaaa:tak::tak::tak:, bo ja też zasmarkana od soboty i coś główka dziś ćmi.

ja już troszkę ogarnęłam chatkę , pranie wstawione i rosołek się gotuje.

Miłego dzionka :tak::-D

reklama
Chorowitkom zdrówka życzymy.
My się od rana raczymy rosołkiem, co by brzuszki pełne były:-D:-D
Co to ja chciałam....
Qurcze pmiec już nie ta....
Aaaaaaaaaaaaaa
Nam piec wymienia dopiero po 3 pazdziernika:wściekła/y::wściekła/y:Tylko po kiego grzyba facet ściemniał,że to we wrześniu bedzie????????:crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry