reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ja ostatnio jak widzę kogoś nowego to od razu na prfil i resztę wątków. Ale wydaje mi się że przesadzamy z tą nadwrażliwością. Musimy dawać szansę...:sorry2:

Iwonka2006 skąd ty bierzesz czas na dwa wątki:rofl2:. Ja majówki ostatnio tylko czytam w mailowej subskrypcji bo przy dwójeczce brak czasu a Kubuś dopiero za rok pójdzie do przedszkola. :tak:Dlatego najczęściej piszę na domówkach zamkniętych:tak:. życzę zdrówka Venesce.:tak: I super że już Klaudia ma ząbek.:-) Ciekawe kiedy Bartek dostanie, jest młodszy chyba z 2 tygodnie tylko albo i mniuej.:-)

A my śniadaniujemy sobie z Kubą, Bartek śpi.:-)

reklama
Hej.
Kolejny zimny i do tego deszczowy dzień.:baffled:...aż się nic nie chce tylko siedzieć pod kołdrą z kubkiem gorącej herbaty. Ja bylam już na zakupach z młodym,ale pod pokrowcem przeciwdeszczowym mu się wcale nie podobało:no:.

Sikoreczka oby brzuch przestał boleć:tak:.
Bodzia widzę,że zaczął się kolejny cykl czyli nadal trzymamy kciuki:tak::-)

Hej.
Kolejny zimny i do tego deszczowy dzień.:baffled:...aż się nic nie chce tylko siedzieć pod kołdrą z kubkiem gorącej herbaty. Ja bylam już na zakupach z młodym,ale pod pokrowcem przeciwdeszczowym mu się wcale nie podobało:no:.

Sikoreczka oby brzuch przestał boleć:tak:.
Bodzia widzę,że zaczął się kolejny cykl czyli nadal trzymamy kciuki:tak::-)

U nas też pogoda pod psem. Zaliczyłam juz dziś gorące kakao, i herbatke równie gorącą z miodem. Dzieciaczki zakatarzone w dodatku u Kubusia chrypka i początek kaszlu. Macie jakieś sposoby aby małego nauczyć dmuchać do chusteczki?

Ladnie - wy w kolko na zamknietym, temu tu ostatnio takie pustki byly :dry:...

My przeziebieni, maly pod koldra w duzym pokoju Bolka i Lolka oglada a ja sprzatam...

tez chora :-/...

Witam.Ja mam ciepelko w domku bo juz od rana moj misiaczek mi napalil ;-)
Kerry no wlasnie , balam sie ze pewnie znow nie nadaze za dziewczynami na tym watku ale skoro sie juz az tak uspokoilo i wiekszosc postow na zamknietym piszecie to dam rade obskoczyc tu i nasz maj :-) zebolkow mamy juz dwa! A wlasnie malo zagladasz na majowki,zyczenia ci skladalam na rocznice a ty nawet nie zajrzalas,NU NU ;-)

U Dzieciaczki zakatarzone w dodatku u Kubusia chrypka i początek kaszlu. Macie jakieś sposoby aby małego nauczyć dmuchać do chusteczki?
Zdróweczka dla dzieciaczków:tak:. Na naukę dmuchania nie znam dobrego sposobu,a nawet też mam z tym problem....niby pokazywałam Kubie jak się dmucha w chusteczkę,ale mały nie bardzo pojął o co chodzi....chociaż udało mu się parę razy;-).

Cara zdrówka dla małego:tak:

Wiecie co nie chcę zapeszać,ale mój Kuba chyba nauczył się zajmować sam sobą;-)..ja w tej chwili siedzę przy kompie,a on się ładnie bawi:-)

cześć dziewczęta;-):-p widzę zadyma od rana. nie ma się co dziwic jakoś nas ostatnio doświadczenie nauczyło nieufności i podejrzliwości. a nowa mamusia jeśli będzie chciała to poczyta i zrozumie:sorry2::sorry2:

Głowa mi nadal wariuje. zimno jak cholera.

Buziole dla wszystkich słabych, zakatarzonych i obolałych:-)

Witam i ja przed południow:-D
U mnie też zimo brrr:szok: okropnie, nawet mały do przedszkola pomaszerował w czapie. Gdzie ta nasza piękna złota jesień.:wściekła/y::wściekła/y:
Dla wszystkich zasmarkańców dużo zdrówkaaaa:tak::tak::tak:, bo ja też zasmarkana od soboty i coś główka dziś ćmi.

ja już troszkę ogarnęłam chatkę , pranie wstawione i rosołek się gotuje.

Miłego dzionka :tak::-D

reklama
Chorowitkom zdrówka życzymy.
My się od rana raczymy rosołkiem, co by brzuszki pełne były:-D:-D
Co to ja chciałam....
Qurcze pmiec już nie ta....
Aaaaaaaaaaaaaa
Nam piec wymienia dopiero po 3 pazdziernika:wściekła/y::wściekła/y:Tylko po kiego grzyba facet ściemniał,że to we wrześniu bedzie????????:crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry