reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupe lat babolku koffany:rofl2::rofl2::rofl2:
Iwonka mnie się podoba ta czerwona paryzolka, aLe Lolo ma więc nie byde szaleć:tak::tak:
Teraz jak mi M aparat kupił to go lepiej w oczy nie kuc:-p:-p:-p

reklama
Heksa tulaski dla was:tak: Trzymam moooocno kciuki żeby szybciutko odpuściło:-)
Bodzia moi to są małe żabki i uwielbiają łazic po deszczu więc nam się taki sprzęcior przyda:-p Ja nabyłam takie przeźroczyste:-)

CZeść dziewczyny.
Brrryyyy, ale zimno na dworze i przez to w domu też. :baffled: Mogliby zacząć grzać.
u Nati juz śpi.
.....
Heksa twoja córcia ma bardzo ładne imię ( Natalka??). Na moją też w szkole Nati wołają;-):tak:Trzymam kciuki za synka:tak:

Sikoreczka współczuję bólu głowy...ja też z nim wstałam,ale już się pieroństwa pozbyłam - tobie też tego życzę:tak:

Zdrówka dla chorasków:tak:

iwona.c28 tak natalia ale juz nie pamietam od kiedy wołam Nati a jak jestem zła na nia to mówie Natalio... a ona juz wie ze cos przeskrobała...:-D

dzieki ja dobre słowa wszystko przed nami mam nadzieje ze odezwe sie do Was z dobrymi nowinami ale mówi najwazniejsze bedą w piątek wyniki z bakteriologii

poniewaz mój syn uparcie śp mam czas klikac, jak mnie tak rozpusci to ciekawe jak ja sie przestawie gdy zrobi sie bardziej wymagajacy:-D

Dzieki za wsparcie ja tez mam nadzieje,ze bedzie dobrze.Jutro zaczynamy i sie przekonam co i jak.Narazie na 2 godzinki jak bedzie dobrze to potem dluzej

To tak w między czasie będę po troszku pisać. Maja chodziła do przedszkola z tydzień albo dwa, potem był jeden wielki pisk i przestałam ją tam zaprowadzać. Opiekowała się nią starsza babka (mojej siostry sąsiadka), przez cały sierpień były też u niej wnuczki tak więc Maja miała zabawę na całego. Ogólnie rzecz biorąc poszło wszystko całkiem gładko, wcale nie chorowała i na szczęście żadnych cyrków nie odprawiała - poza tym że nie chciała chodzić do przedszkola. Nie chcę jej przechwalić ale bardzo się zmieniła. Nie ma już żadnych histerii czy czegoś podobnego, stała się bardzo spokojna i uległa, a jeśli już jej się coś nie spodoba to zwykle mówi - ojejku i na tym się kończy. Zaczęła też bardzo dużo mówić (po włosku też:-D:-D:-D). Teraz znowu przyzwyczajamy się do Polski i do tego zimna, które tutaj zagościło.

A to ja tez sie nudze na całego hihi :)
Mam z Olka katarzysko a ja jak mam katar to jakbym co najmniej z grypa leżała, wypompowana jestem.

A ja mam w domu skwar,malzon tak na palil ze nie wyrobka,bo chce sobie ziemniaki upiec w kominku.....
Ide kapac moje brudasy.A tak poza tym mialam dzis jechac do urzedu ale nic nie wyszlo.Jutro rano odbieram wyniki badan Vanessy.

reklama
He a jak sie tak zastanawiam co tu tak nagle spokojnie sie zrobilo na wateczku i balam sie ze znow nie nadrobiue na bierzacowszytskiego a dziewczyny klikaja na zamknietym. ;-)
A i nie pislalam wam ze Klaudia ma juz swoje pierwsze dwa zebolki od tygodnia.Za sliniona po sam pepek.....

Do góry