reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczornie!

U nas dzis piekna pogoda byla, wiec caly dzien na dworze. Niedawno wrocilismy z parku, z cala siata kasztanow. Chlopaki robia teraz kasztanowe ludziki, a ja mam luz :tak:
Zaraz idziemy sie kapac i lulu.

Iwonka gratki za zebole dla Klauduni. Trzymam kciuki za wyniki Vanesski :tak:

Vici trzymam tez jutro kciuki za naszego nowego przedszkolaka :tak:

Anaconda witaj! Ostatnio myslalam o Tobie.... ciesze sie, ze sie odedzwalas i piszesz, ze wszystyko ok. A jak maz przezyl bez Was tyle czasu????

Reszte babbeczek pozdrawiam serdecznie i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki!

reklama
Ach Iwonko śmy się zdziebko zamknęły bo ostatnio dużo trrolli nas nawiedzało:wściekła/y: Bodzia to nasza Matka Przełożona:-p;-) Gratuluję Klaudusi ząbków:-D
A ja ledwo żyję:-( Boli mnie brzuch i mam wysoką gorączkę:-( W sobotę się zatruliśmy rybą i możliwe że mnie nadal trzyma:-(
Spokojnej nocki kochane:tak:

Witam serdecznie!

Jestem również mamą siedząca w domku z obecnie niespełna 11 miesięcznym synkiem :) Na imię mam Ania. Czy można się przyłączyć do Waszego wątku?

Witam serdecznie wszystkie Mamusie!

Czy można dołączyć się do Waszego wątku? Myślę, że pasuję do niego, bo również siedzę w domku z 9 miesiącznym synkiem.

Pozdrawiam.

Witam serdecznie!

Jestem również mamą siedząca w domku z obecnie niespełna 11 miesięcznym synkiem :) Na imię mam Ania. Czy można się przyłączyć do Waszego wątku?

Na innym wątku piszesz że twój synek ma niespełna 4 miesiące.O co tu chodzi?
Czyżby nowy troll.

Wiatjcie z rana!!!!!!!
Iwonko widzisz, znowu kolejny troll:-:)-:)-(
Dlatego się zamknełyśmy bo to palaga na BB jest ostatnio:-:)-(

ja tylko na chwileczkę:-)
Dzień Doberek:-):-):-)
Anetko , Bodziu ach Wy Kochane detektywki;-):-D:-D:-D
Wszystkie Normalne dziewczyny pozdrawiam :tak:
trole sioooooooooooooooooooooooooooo:-p

Dzień dobry
Witam i ja.
Bodziu,Anetko wielkie dzięki za wykrycie trolla. I jak tu pisać i być szczerym, jak takie trolle tu zaglądają? Brak słów
Pomimo wszystko miłego dnia

Wiecie co.... ja nie wiem czy nie będziemy przepraszać nowej mamusi.
patrzę i czytam, a 9-cio miesięczny synek był w lipcu, a 4-o w lutym czy marcu. Może nisłusznie oskarżamy? tak mi przemknęło

No 11 m-cy by sie zgadzało bo skoro 9-cio był w lipcu to teraz ma 11 m-cy :)
Nie wiem nie znam się.

W każdym razie komunikuję, że jeden dzieć już w przedszkolu a drugi jeszcze śpi po 4 godzinkach niespania w nocy - kiedy ona zacznie spać całą noc????? W końcu w styczniu 3 lata kończy!!!

reklama
Anetko Ozkane ma racje...Ta mam się zrejestrowała w lutym 2008 także sie zgadza.
Aniu BB kwiaty dla Ciebie z przeprosinami, ale tutaj ostatnio tyle dziewczyn się podszywało pod mamy, że jestesmy przewrażliwione....

k131.gif

Do góry