To może w końcu nadarzy się okazja do wypicia kawki;-)Anula od przyszlego roku moze bede nawiedzac twoje miasto
reklama
To może w końcu nadarzy się okazja do wypicia kawki;-)
Lepiej jakiegos drineczka
jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
sewa
mamuśka ;-)
;-) rozumiem ze nasze zdania sa rozne, koniec tematu ;-)
Wlasnie tak ;-)
NO wlasnie ;-), ja w tym roku przez weekend napewno zagoszcze w poznaniu ... Mam kumpele do odwiedzenia
jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry koffane!
Adrianek w przedszkolu, a Madzia po obejrzeniu Teletubisiów siedzi mi na plecach i mówi ihahahaha (chyba że ja konik jestem;-)) Zaraz muszę jej jakieś zajęcie wymyślic
Musiałabym PPD ale tak mi się nie kceeeee
Cara to trudna decyzja i musisz ją dobrze przemyślec. Trzymam kciuki aby ci się wszystko poukładało i żebyś wreszcie była na maksa szcęśliwa ty i Adaś
Sewuś nie zazdroszczę pogody no i ciągłej zabawy z Jędrkiem, wiem jakie to bywa męczące:-(
Jasminko to my poprosimy foteczkę małej w mundurku
Dobra zmykam Chyba się wezmę za malowanie farbkami;-)
Adrianek w przedszkolu, a Madzia po obejrzeniu Teletubisiów siedzi mi na plecach i mówi ihahahaha (chyba że ja konik jestem;-)) Zaraz muszę jej jakieś zajęcie wymyślic
Musiałabym PPD ale tak mi się nie kceeeee
Cara to trudna decyzja i musisz ją dobrze przemyślec. Trzymam kciuki aby ci się wszystko poukładało i żebyś wreszcie była na maksa szcęśliwa ty i Adaś
Sewuś nie zazdroszczę pogody no i ciągłej zabawy z Jędrkiem, wiem jakie to bywa męczące:-(
Jasminko to my poprosimy foteczkę małej w mundurku
Dobra zmykam Chyba się wezmę za malowanie farbkami;-)
reklama
Podziel się: