reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cara sama musisz podjac decyzje :tak::tak::tak: samam sobie musisz powiedziec co jest dla Ciebie dobre :tak: no i musisz tez uwzglednic potrzeby Adasia :tak:

Jezeli uda mi sie znalesc prace i ciagnac te studia to wogole nie bede widywala daska :-/... Tylko na pol godziny przed snem :-/...
A szkole mam co weekend od rana do wieczora w tym roku :-/...

reklama
witam sie
Dzisiaj Jasminka pomaszerowala pierwszy dzien do szkoly po wakacjach.
W mundurku wygladala pieknie.
Sewa - Sewa moja chodzi do panstwowej szkoly w maju juz po zakonczeniu zapisow bez zadnych problemow przyjeli mala do reception nasza zerowka. Poszlam bezposrednio do szkoly do Head Teachera. O czerwca zaczela nauke. Bylo jej ciezko i napewno jeszcze dlugo bedzie ale to jedyny sposob by sie tutaj uczyla zarowno jezyka jak i innych rzeczy. W jej grupie wiekowej dzieci nawiazuja juz przyjaznie i porozumiewaja sie slowami rozmawiaja ze soba. W grupach nizszych dzieci porozumiewaja sie na rozne sposoby, czym predzej maly poszedlby do przedszkola tym lepiej. Pozna kolegow, bedzie mial specjalistyczne zajecia. Naprawde Sewa. Ile mozna siedziec z mama i sie na nia patrzyc?

Ja zaluje ze juz w lutym jak tu zjechalam to zaraz jasminy nie zapisalam do szkoly.

W UK jest obowiazek nauki od lat 5 i dlatego bez problemu przyjeli Jasmine.... u mnie w miescie jest okropne zawalenie w szkolach i przedszkolach :tak: moze i na drugim koncu miasta przyjeli by go z otwartymi ramionami..... ale w przedszkolach obok mnie nie ma miejsc.

Zreszta ja mam troche inne podejscie do roznych spraw niz Ty :sorry2:

Ja mam ciezki orzech do zgryzienia - chce rzucic studia ktore mnie nie dosc ze nie interesuja to pochlaniaja kupe kasy :-/... Co zrobic?!
Postanowilam ze jak pojde do pracy to poprostu zwroce rodzicom pieniadze ktore juz wylozyli... A od przyszlego roku poznan i wymarzony kierunek studiow? Co wy na to?!
Miło Cię znów czytać.Ile zostało Ci tej nauki do licencjatu czy magisterki?Może warto jeszcze się przemęczyć co?Potem możeszżałować:tak::tak::tak:

Kochana skonczylam dopiero 1 rok :-/... Do tego czekaja mnie jeszcze poprawki z naprawde ciezkich przedmiotow, z ktorych nic nie rozumiem i nie zrozumiem ;-/...

Po za tym DOBRZE BYC TU ZNOWU WSROD KOCHANYCH KOBIETEK :-*

reklama
Do góry