reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry

Cara-wspolczuje sytuacji,rzeczywiscie masz ciezki orzech do zgryzienia.zycze zebys podjela jak najlepsza dezyzje dla Ciecie i Adasia;-)

Sewa-mnie tyz ta pogoda bokami wychodzi i dziecie wariuje wdomku:wściekła/y:

Okzane-moge zapytac dlaczego wywialo Cie aztak daleko?
Sikoreczka-Zycze sukcesow w zastępstwie:tak:

A wczoraj zrobilam sobie dzien lenia i nic w chalupie nie tknelam,dzisiaj sie pewno umorduje jak nie wiem co:baffled:
Tescie przyjezdzaja dzisiaj i juz mi sie snilo nad ranem ze ktos chce mnie zabic:-D
Ach i musze leciec bo wlasnie mamy awarie qpa:tak::-D
Milego dzionka dziewczynki

reklama
Elmaluszek, Sewa, Jasmina oj wy macie z tą pogodą w Anglii. Ja lubię deszcz ale takiej ilości kapuśniaczkowych dni to i ja bym nie zniosła.;-):no:

Kochana skonczylam dopiero 1 rok :-/... Do tego czekaja mnie jeszcze poprawki z naprawde ciezkich przedmiotow, z ktorych nic nie rozumiem i nie zrozumiem ;-/...

Po za tym DOBRZE BYC TU ZNOWU WSROD KOCHANYCH KOBIETEK :-*

[ Cara ja bym sobie dała spokój bo później będzie jeszcze gorzej. Przeproś rodziców powiedz, że studia to pomyłka i tyle. A nie warto się męczyć. Jeśli zaś podejmiesz Studia w swoim kierunku to na pewno znajdziesz siłę by to wszystko pogodzić:tak:. Jedno jest pewne - nie będzie łatwo.:no:

Moje pociechy śpią. Kubuś to sam się wpakował do łózia i zasnął. U nas chyba też idzie na załamanie pogody. :-(A my z paczką znajomych szykujemy grilla na sobotę jako zamknięcie sezonu.

ozkane ech ciezko, ciezko na emigracji.....
To prawda nie jest łatwo,ale ja powoli staram się nauczyć życia tutaj

Kochana skonczylam dopiero 1 rok :-/... Do tego czekaja mnie jeszcze poprawki z naprawde ciezkich przedmiotow, z ktorych nic nie rozumiem i nie zrozumiem ;-/...

Po za tym DOBRZE BYC TU ZNOWU WSROD KOCHANYCH KOBIETEK :-*
Jeśli to tylko jeden rok to lepiej zostaw to w diabły i idź na kierunek, który naprawdę Cię interesuje i da Ci satysfakcję

Dzien dobry

Okzane-moge zapytac dlaczego wywialo Cie aztak daleko?
Wywiało mnie bo mój małż jest Turkiem. Mieszkaliśmy cztery lata w Polsce, ale jak przez prawie rok nie mógł znaleźć pracy i siedział w domu z Olcią dostając świra to zdecydowaliśmy o przenosinach

Cara ze studiami zrób tak jak Ci serce podpowiada. Jeżeli kierunek Ci na prawdę nie odpowiada to zmień, tym bardziej, że to dopiero 1 rok. Rodzice jakoś to przełkną. Teraz masz już mamę po swojej stronie, więc razem łatwiej Wam będzie udobruchać tatę :tak:.

reklama
Do góry