reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry!

U mnie deszcz i ciemno na dworze :baffled: pewnie bedziemy sie kisic w domu.... juz mi pomyslow brakuje co mam robic z moim znudzonym dzieckiem. Cos mu sie poprzestawialo i jak kiedys pieknie bawil sie sam tak teraz na okraglo potrzebny mu towarzysz do zabaw :confused: a ze jestesmy tu sami to tym towarzyszem zawsze musze byc ja :tak:

cara mocna kawa postawi Cie na nogi :tak:

anetko a dlaczego Ty spac nie mozesz?????

Bodzinka dzieki :zawstydzona/y:

vici wspolczuje pobudki o 6:00

kerry kotek superasny :tak:

ozkane zdrowka dla niuni :tak:

sikoreczka Madziula musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji..... musisz troche pozastepowac Adriana i bedzie zadowolona :tak:

Milego dzionka Wam zycze!

reklama
Sewa dzięki za troskę, a właśnie głowę na gorącą, że panadol jej podałam A co do towarzysza, to ja mam tak na codzień. Dlatego szukamy przedszkola dla Olci, gdzie na pół dnia będę mogła ją wysłać. Bo nie sposób wyrobić już w domu. Ona szuka towarzystwa

Sewa A co do towarzysza, to ja mam tak na codzień. Dlatego szukamy przedszkola dla Olci, gdzie na pół dnia będę mogła ją wysłać. Bo nie sposób wyrobić już w domu. Ona szuka towarzystwa

Mam to samo :baffled: ale moj Jedrek to jest taki strasznie wrazliwy chlopczyk i ja najzwyklej w sciecie boje sie go dac tu w UK do przedszkola...... nie zna jezyka.....zreszta robilam wywiad i do panstwowego to ciezko nam byloby sie dostac, a do prywatnego.... troche drogo :baffled:

Cara no to nie wiem co Ci poradzic na mocne przebudzenie :dry:

Ja mam ciezki orzech do zgryzienia - chce rzucic studia ktore mnie nie dosc ze nie interesuja to pochlaniaja kupe kasy :-/... Co zrobic?!
Postanowilam ze jak pojde do pracy to poprostu zwroce rodzicom pieniadze ktore juz wylozyli... A od przyszlego roku poznan i wymarzony kierunek studiow? Co wy na to?!

Mam to samo :baffled: ale moj Jedrek to jest taki strasznie wrazliwy chlopczyk i ja najzwyklej w sciecie boje sie go dac tu w UK do przedszkola...... nie zna jezyka.....zreszta robilam wywiad i do panstwowego to ciezko nam byloby sie dostac, a do prywatnego.... troche drogo :baffled:
Olcia też nie bardzo zna język. i państwowe też u nas nie wchodzi w grę. Cały dzień w prywatnym też drogo, dlatego zdecydowaliśmy się na jakieś 4 godz. Zobaczymy jak będzie.

Ja mam ciezki orzech do zgryzienia - chce rzucic studia ktore mnie nie dosc ze nie interesuja to pochlaniaja kupe kasy :-/... Co zrobic?!
Postanowilam ze jak pojde do pracy to poprostu zwroce rodzicom pieniadze ktore juz wylozyli... A od przyszlego roku poznan i wymarzony kierunek studiow? Co wy na to?!
Wiesz cara, myślę, że trudno jest doradzać w takiej decyzji. Jeśli studia Cię nie interesują to może spróbuj zmienić kierunek, żey nie tracić roku czy lat. A jeśli dobrze zrozumiałam i w przyszłym roku chciałabyś spróbować gdzie indziej, czy również w innym mieście? Czy też jesteś z Poznania? Bo jeśli w innym mieście to już teraz może pomyśl o opiece dla synka

Ehhh dobrze ze mojego daska jeszcze nie musze slac do przedszkola... I tak pojdzie nie predzej niz jak skonczy 4 latka (zalecenie lekarskie)

cara sama musisz podjac decyzje :tak::tak::tak: samam sobie musisz powiedziec co jest dla Ciebie dobre :tak: no i musisz tez uwzglednic potrzeby Adasia :tak:

reklama
Do góry