reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry!

U mnie deszcz i ciemno na dworze :baffled: pewnie bedziemy sie kisic w domu.... juz mi pomyslow brakuje co mam robic z moim znudzonym dzieckiem. Cos mu sie poprzestawialo i jak kiedys pieknie bawil sie sam tak teraz na okraglo potrzebny mu towarzysz do zabaw :confused: a ze jestesmy tu sami to tym towarzyszem zawsze musze byc ja :tak:

cara mocna kawa postawi Cie na nogi :tak:

anetko a dlaczego Ty spac nie mozesz?????

Bodzinka dzieki :zawstydzona/y:

vici wspolczuje pobudki o 6:00

kerry kotek superasny :tak:

ozkane zdrowka dla niuni :tak:

sikoreczka Madziula musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji..... musisz troche pozastepowac Adriana i bedzie zadowolona :tak:

Milego dzionka Wam zycze!

reklama
Sewa dzięki za troskę, a właśnie głowę na gorącą, że panadol jej podałam A co do towarzysza, to ja mam tak na codzień. Dlatego szukamy przedszkola dla Olci, gdzie na pół dnia będę mogła ją wysłać. Bo nie sposób wyrobić już w domu. Ona szuka towarzystwa

Sewa A co do towarzysza, to ja mam tak na codzień. Dlatego szukamy przedszkola dla Olci, gdzie na pół dnia będę mogła ją wysłać. Bo nie sposób wyrobić już w domu. Ona szuka towarzystwa

Mam to samo :baffled: ale moj Jedrek to jest taki strasznie wrazliwy chlopczyk i ja najzwyklej w sciecie boje sie go dac tu w UK do przedszkola...... nie zna jezyka.....zreszta robilam wywiad i do panstwowego to ciezko nam byloby sie dostac, a do prywatnego.... troche drogo :baffled:

Cara no to nie wiem co Ci poradzic na mocne przebudzenie :dry:

Ja mam ciezki orzech do zgryzienia - chce rzucic studia ktore mnie nie dosc ze nie interesuja to pochlaniaja kupe kasy :-/... Co zrobic?!
Postanowilam ze jak pojde do pracy to poprostu zwroce rodzicom pieniadze ktore juz wylozyli... A od przyszlego roku poznan i wymarzony kierunek studiow? Co wy na to?!

Mam to samo :baffled: ale moj Jedrek to jest taki strasznie wrazliwy chlopczyk i ja najzwyklej w sciecie boje sie go dac tu w UK do przedszkola...... nie zna jezyka.....zreszta robilam wywiad i do panstwowego to ciezko nam byloby sie dostac, a do prywatnego.... troche drogo :baffled:
Olcia też nie bardzo zna język. i państwowe też u nas nie wchodzi w grę. Cały dzień w prywatnym też drogo, dlatego zdecydowaliśmy się na jakieś 4 godz. Zobaczymy jak będzie.

Ja mam ciezki orzech do zgryzienia - chce rzucic studia ktore mnie nie dosc ze nie interesuja to pochlaniaja kupe kasy :-/... Co zrobic?!
Postanowilam ze jak pojde do pracy to poprostu zwroce rodzicom pieniadze ktore juz wylozyli... A od przyszlego roku poznan i wymarzony kierunek studiow? Co wy na to?!
Wiesz cara, myślę, że trudno jest doradzać w takiej decyzji. Jeśli studia Cię nie interesują to może spróbuj zmienić kierunek, żey nie tracić roku czy lat. A jeśli dobrze zrozumiałam i w przyszłym roku chciałabyś spróbować gdzie indziej, czy również w innym mieście? Czy też jesteś z Poznania? Bo jeśli w innym mieście to już teraz może pomyśl o opiece dla synka

Ehhh dobrze ze mojego daska jeszcze nie musze slac do przedszkola... I tak pojdzie nie predzej niz jak skonczy 4 latka (zalecenie lekarskie)

cara sama musisz podjac decyzje :tak::tak::tak: samam sobie musisz powiedziec co jest dla Ciebie dobre :tak: no i musisz tez uwzglednic potrzeby Adasia :tak:

reklama
Do góry