sikoreczka79
Fanka BB :)
To ja juz na serio zmykam!
Do potema :*
Do potema :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz napisalam o dostep dla nich do ASIJuż ci piszę:
Madźka27, megusek, aluśka
Emi my też narazie czekamy z drugim dzieckiem.Czołem :-),ja na chwilunie tylko bo jestem u rodziców,a pózniej newem cy bede...,jenyyy tu zawsze jest co robić, prawie dzień człowieka nie ma a tu tyyyyyyyyle do czytania, za dużo
kerry-nie ma fasolki,to jakas niestrawnosc,narazie nie mozemy,i tez nie mamy warunkow zbytnio dla drugiej dzidzi,:-(
dobra mykam cimajcie sie!!!
no ja się tobie nie dziwię że się chwalisz. Super synka masz wychowanego:-)
a dziekuję a czy dobrze wychowany hmm. dałoby sie zrobić popraweczki bo czasem brzdąka cosik pod nosem no ale to właściwie ten wiek buntowniczy sie zaczyna;-)
Bodzia ja też kce do klatki na bananyyyyyyyy;-) Ale dziewczynki jak nas tam w tych klatkach pozamykają to biletów w zoo zabraknie
a co tam ale ile bananków sie najemy uwielbiam bananki
Za trzy lata chętnie, sama postaram się o fasolkeJasminka ach ci faceci niby wiedział ze taka możliwoś a jednak tukł
współczuję tych przecieków
co do cycowania to rano tak pisałam z Kordkiem uwieszonym cyca
Emi , Jagna mimo wszystko życze zafasolkowania
coby za duża róznica nie była ;-)