reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czołem :-),ja na chwilunie tylko bo jestem u rodziców,a pózniej newem cy bede...,jenyyy tu zawsze jest co robić, prawie dzień człowieka nie ma a tu tyyyyyyyyle do czytania, za dużo :tak::tak::tak:
kerry-nie ma fasolki,to jakas niestrawnosc,narazie nie mozemy,i tez nie mamy warunkow zbytnio dla drugiej dzidzi,:-(
dobra mykam cimajcie sie!!!

Witam!
Ja dziś po ciężkim dniu. Najpierw mała mnie obudziła o 5:30:wściekła/y:, potem moja mama pojechała do fryzjera i nie zjadłam śniadania ani włosów nie umyłam, bo to moje dziecie płakało jak wychodziłam, a spać nie chciało. Śniadanie zjadłam o 12:30 i odrazu jechałyśmy z mamą i małą do miasta, tam mała jak aniołek:-), tylko facetów zaczepiała:-D, podobnych posturą do mojego brata, tęskni za wujkiem:szok:, takie maleństwo.
Zakupy nie udane bo nic praktycznie nie kupiłyśmy:wściekła/y:, a chciałam kupić troche bodziaczków dla niuni bo wyrosła i przymierzyć kombinezon, co by wiedzieć jaki na allegro kupić, bo taniej. W sklepie dla dzieci, nie pozwoliła nam baba przymuierzyć kombinezonu:wściekła/y:, więc wyszłam bez zakupów, a zarobiła by baba. W piątek jade do Nowego Tomyśla po brata yto tam może coś kupie.

Laski ale wy dzisiaj tempa nabrały:baffled::angry:;-)okna umyte:-) Aluska tylko kwiatki se musisz po swojemu poustawiać bo zapomniałam jak na parapecie stały:sorry2:;-)
Sikorkova dzięki za agitacje:tak:;-)jak mnie zamkną to proszę wrzasnąć bo idę łazienkę szorować a potem kolację komponować:tak:

Czołem :-),ja na chwilunie tylko bo jestem u rodziców,a pózniej newem cy bede...,jenyyy tu zawsze jest co robić, prawie dzień człowieka nie ma a tu tyyyyyyyyle do czytania, za dużo :tak::tak::tak:
kerry-nie ma fasolki,to jakas niestrawnosc,narazie nie mozemy,i tez nie mamy warunkow zbytnio dla drugiej dzidzi,:-(
dobra mykam cimajcie sie!!!
Emi my też narazie czekamy z drugim dzieckiem.
Popierwsze budujemy się, po drugie dla mnie za wcześnie na drugie, chce poświęcić się Celince:-D

no ja się tobie nie dziwię że się chwalisz. Super synka masz wychowanego:-):tak:
a dziekuję a czy dobrze wychowany hmm. dałoby sie zrobić popraweczki bo czasem brzdąka cosik pod nosem no ale to właściwie ten wiek buntowniczy sie zaczyna;-):tak:

Bodzia ja też kce do klatki na bananyyyyyyyy;-) Ale dziewczynki jak nas tam w tych klatkach pozamykają to biletów w zoo zabraknie:szok::-D
a co tam ale ile bananków sie najemy uwielbiam bananki:tak:

Jasminka ach ci faceci niby wiedział ze taka możliwoś a jednak tukł:-D
współczuję tych przecieków:sorry2:
co do cycowania to rano tak pisałam z Kordkiem uwieszonym cyca :-D

Emi , Jagna mimo wszystko życze zafasolkowania :tak:
coby za duża róznica nie była ;-)

reklama
Jasminka ach ci faceci niby wiedział ze taka możliwoś a jednak tukł:-D
współczuję tych przecieków:sorry2:
co do cycowania to rano tak pisałam z Kordkiem uwieszonym cyca :-D

Emi , Jagna mimo wszystko życze zafasolkowania :tak:
coby za duża róznica nie była ;-)