reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka o widzę że tyż nowe sówaczki .. pikne:tak:
moje okna też wymagają myjkowania ... ale co umyje łapki paluszki na nowo są:baffled:

Agatulko oj współczuje Tobie i właściwie matce tych dziewuch :sorry2:
Remik ma 13 lat a obierze ziemniaki pozmywa naczynia typ. a nawet zajmował sie Dominika ja pracowałam :tak:no paczcie już sie chwalę :zawstydzona/y: ale jestem z niego dumna:tak:

właśnie popadała i przestało oooo i słoneczko nawet wyszło:-)

ja jej też wspólczuje
bo kurde to będa ofiary losuuuuuu bo jak się im palcem nie pokaże g**** zrobią
teraz to choc łóżka składają bo by dzieci nie miały kompletnie gdzie się bawić mają bardzo dziwnbie pokój ustawiony ze jak łozka sa rozłożone to tylko dojśc do nich się da i nic więcej

kurde sorka że tak sie wyżalam na rodzinke w sumie
ale tak mnei dobija ta cała sytuacja
i te lenistwo chyba młodych najbardziej

JKRZYMKA jenda ma 14 a druga 12 i kurde wrrrrrrrrrrrrrr tylko wziąść pasa i tyłki sprać ale i rodzicą tez ze je tak rozpieściły
włąśnei umyłam pełen zlewwwwwww chyba się nauczyli ze ja pozmywam i zostawiają wsiooo

reklama
:-D To widzę, że kilka małpek się uzbiera :-D.
A co do bananów, to ja problemu nie widzę ;-), małpy je uwielbiają :-).
Gorzej,bo nie spotkałam się z mówiącymi małpami :-D i nie wiadomo co by z nami zrobili :-D.

No i co ??? Umarł ??? :-D. Czy wykorzystał okazję ??? :-D
no okazji by nie wykorzystał bo po pierwsze @ na temacie a po drugie dzieci w domciu;-) No ale przynajmiej Adriankowi kakao zrobił:tak:

Agatulko oj współczuje Tobie i właściwie matce tych dziewuch :sorry2:
Remik ma 13 lat a obierze ziemniaki pozmywa naczynia typ. a nawet zajmował sie Dominika ja pracowałam :tak:no paczcie już sie chwalę :zawstydzona/y: ale jestem z niego dumna:tak:

właśnie popadała i przestało oooo i słoneczko nawet wyszło:-)
no ja się tobie nie dziwię że się chwalisz. Super synka masz wychowanego:-):tak:

Winka któraś tu chciała dziś kopa na lenia, musieli się pomylić i ciebie wy-kopnęli.:-p
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: No to ja też zamawiam kooooopa na lenia bo sie mi nic nie kce:-p

Mówicie że boksy w zoo, ja się tam zapisuję ale boję się że ludziska jak nas łobaczą to będzie źle bo w nas banany będą rzucać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bodzia ja też kce do klatki na bananyyyyyyyy;-) Ale dziewczynki jak nas tam w tych klatkach pozamykają to biletów w zoo zabraknie:szok::-D
Dobra idę cuś zrobic co by mi M nie wygadywał że nic nie robię:-)

Winka mnie też kiedyś wywaliło w ciągu dnia chyba ze 4 raz ale ja byłam bardzxiej uparta niz bb więc dało mi spokój:-D:-D:-D

Agatulko z naczyniami to chyba przegieli ja bym nie ruszyło albo pozmywała tylko te co uzywałam .. taka cholera ze mnie :zawstydzona/y::sorry2::-D

Winka mnie też kiedyś wywaliło w ciągu dnia chyba ze 4 raz ale ja byłam bardzxiej uparta niz bb więc dało mi spokój:-D:-D:-D

Agatulko z naczyniami to chyba przegieli ja bym nie ruszyło albo pozmywała tylko te co uzywałam .. taka cholera ze mnie :zawstydzona/y::sorry2::-D
też bym tak zrobiła:tak: nie rozpieszczaj lasencji bo im to w krew wejdzie i za służbę będziesz robiła:baffled::baffled::szok:

hej wam
Widzialyscie juz zamkniety,,super

I jedna sprawa niektore z Was moga nie miec dostepu,,bo na liscie byly złe5 wasze nazwy,,Asia nie wiedziala kogo ma dac i kazala w razie wu pisac mi ktora ma miec dostep,,pare jej sie nie zgadzalo,np brak li1terki,czy poprzestawiane w nazwieee

reklama
Do góry