reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ufffffffffff jak fajnei niema nikogo w domu tylko ja i moje szkraby
tesciowa poszła inspekcje zrobic na ich mieszkanie obyy tam zrobilii dużo i sie wyniesli
kurde sporo moich rzeczy jest w wózkownii 2 część na przyczepce u wója
a tu nikt nic nie pakuje kolejny dzień mija i zero pakowaniaa
na następny tydzień planuje prace sobie szukać
jest oferta do baru mlecznego ghehhehe w końcu w swoim zawodzie bym pracowała
zero kontaktu z klientem niezadowolonym bo na kuchnie mało kto wejdzie hehehh
zobaczymy ja nei wybredna jak trafi sie jednak w sklepie i godzinowo i finansowo spasuje to idę

aluśka :) no mnie tez czeka mycie okien nie bede sie pytac tesciowej kiedy je myła bo hmmm wyglada ze moze na wiosne a obok jest budoiwa więc sa upaprane jak diabli i dumam czy jest sens myc okna ???

reklama
Tu mówię ja miss mokrego podkoszulka nr 2 (nr 1 należy do ciebie Madziu;-)) Byłam z Adriankiem na szczepieniu i my se zmokli:baffled: No ale jak weszłam do domku to myślałam że mężuś umrze ze szczęścia jak mnie w takim stanie zobaczył:-p
Madźka odpalaj odkurzacz bo u mnie też okna o pomste do nieba wołają. Sztuk trzy:tak:
Dobra zmykam bo siemi dziecie łobudziło i trza jeśc dac:-)
Ahaś Małgosiunia chłopaki suuuuper:-D

Tu mówię ja miss mokrego podkoszulka nr 2 (nr 1 należy do ciebie Madziu;-)) Byłam z Adriankiem na szczepieniu i my se zmokli:baffled: No ale jak weszłam do domku to myślałam że mężuś umrze ze szczęścia jak mnie w takim stanie zobaczył:-p
No i co ??? Umarł ??? :-D. Czy wykorzystał okazję ??? :-D

Hehe, takie PPD to mnie wczoraj złapało. Zaczęło się od zwykłego przecierania kurzu. Później stwierdziłam, że warto, by było firanki poprać, ale jak powiesić czyściutkie firanki jak okna brudne :-p itd., itd... W rezultacie całe mieszkanko ogarnęłam :-p.

mnie pewnie takie dorwie jak się na stałe porządnie wprowadzę
i znowu mąz będzie się śmiał ze w domu Amfija jest :p bo nieraz oglada ze mną PPD
ale lepszy jest program porządek musi być jenyyy co ludziue potrafia zrobić z mieszkaniem i życ w takim syfieeeeeeeee

Madźka o widzę że tyż nowe sówaczki .. pikne:tak:
moje okna też wymagają myjkowania ... ale co umyje łapki paluszki na nowo są:baffled:

Agatulko oj współczuje Tobie i właściwie matce tych dziewuch :sorry2:
Remik ma 13 lat a obierze ziemniaki pozmywa naczynia typ. a nawet zajmował sie Dominika ja pracowałam :tak:no paczcie już sie chwalę :zawstydzona/y: ale jestem z niego dumna:tak:

właśnie popadała i przestało oooo i słoneczko nawet wyszło:-)

reklama
Mówicie że boksy w zoo, ja się tam zapisuję ale boję się że ludziska jak nas łobaczą to będzie źle bo w nas banany będą rzucać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry